Lijep pozdrav svima, nemam ni jednio od navedenog u naslovu ali sam u jednoj fejs grupi "Jodirani - Jadrankina otopina", u koju me netko ubacio dok sam trazila lijek za supruga koji se bori protiv azoospermije.
Ne znam sto ce biti s nama ali zelim podijeliti jako puno iskustava sa dijagnozama u naslovu, ima puno zena koje su godinama pokusavale i zatrudnile. Upravo mi je izasla jos jedna objava za 204. trudnocu u toj grupi pomocu Jadrankine otopine pa rekoh idem podijeliti i na forum.
Takoder ima brdo iskusttava u toj grupi, ako imate fejs udite u nju, ja mogu prenijeti bar malo. Ako nekoga zanima vise neka napise ja cu prekopirati sto nadem. Nadam se da ce nekome pomoci.
Ima jako puno iskustava sa muskom i zenskom neplodnoscu, pa cu prenijeti sto vise mogu.
Ta Jadrankina otopina vam je na neki nacin slicno kao Femisan A kapi. Ima ljudi kojima je pomogla a evo vidim da ima posebna grupa u kojoj navode da je to cista prevara. Zenama savjetujem da ne uzimaju nista na svoju ruku bez razgovora sa ginekologom.
To za prevaru ne znam ni za grupu, mozda postoje oni na kojima kapi nisu djelovale ali u svakom slucaju ima jako puno dobrih iskustava, ne samo u vezi neplodnosti i muske i zenske nego problemi i sa stitnjacom, opadanjem kose, cak i dijabetesom. Ne znam sto su Femisam kapi ali ova otopina dovodi hormone u ravnotezu i nije samo za jedan tip zdravstvenih problema.
Sortiraj odgovore
Najstariji