Proljetno ljetne bebe - nova tema

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jahanara
    04. Svibanj 2020. 14:33

Fever ne da se tvoj malac van. Bas sam mislila da taj pritisak nesto znaci, tj otvaranje.
    .
    Daisy mozda izdrzis do tada😉 nije to tako daleko, tjedan dana. 
    .
    Jagodica meni nije dosao nikakav odgovor do sada. A mailovi mi non stop dolaze i ko ludjakinja se skacem na svaki😅

Vaki
    04. Svibanj 2020. 14:44

Ja moram pohvaliti starijeg sina. Baš je pažljiv prema braci. Stalno šapuće kako ga ne bi budio, u tišini vadi igračke i strpljivo čeka da mu dodam nešto i sl. 😊

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

Fever
    04. Svibanj 2020. 14:48

Jahanara i ja😢
    Cak se i dr smijala koliko sam bila razocarana sto nije bar prst. Iako kaze u satu se to promjeni tako da vidjeti cemo.. 
    cekamo sad :-D
    Ono toliko o tom mirovanju, i zabrani sexa. Sad mi dođe žao što sam poslušala🤣😅

It’s a baby boy💙

Vaki
    04. Svibanj 2020. 14:55

Fever - dobro kažeš... 😊

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

sagi
    04. Svibanj 2020. 14:58

happyivy

Zvala radaonu na sv Duhu, mene nazalost ne kaci jer sutra imam indukciju al oni od 11.5. pustaju pratnju.

Hm, ja sam shvatila da sv. Duh dopušta pratnju od danas 🥳
    Eto screenshot maila

TinaVale
    04. Svibanj 2020. 15:01

Split i Pula isto dopuštaju pratnje.. Za Split je uvijet položen tečaj, za Pulu pratnja mora imati vlastitu zaštitnu opremu..

happyivy
    04. Svibanj 2020. 15:37

sagi

happyivy

Zvala radaonu na sv Duhu, mene nazalost ne kaci jer sutra imam indukciju al oni od 11.5. pustaju pratnju.

Hm, ja sam shvatila da sv. Duh dopušta pratnju od danas 🥳
    Eto screenshot maila

Sad i meni javili, valjda su sestre krivo skuzile ili su promjenili odluku 🥰🤩.... Hvala ti 🥰

https://lbdf.lilypie.com/Zhjup1.png

sagi
    04. Svibanj 2020. 15:43

Happyivy super, taman na vrijeme su ti donijeli odluku. Sretno sutra 🙂
    Eto Daisy možeš rodit i prije 11.05 😁 a ak izdržiš do 8.05,možda se vidimo, i ja imam pregled tad, naručena u 9 🙂

neverland
    04. Svibanj 2020. 15:44

Fever, 2x sam slala danas i evo i dalje ne može. Baš su stoka!! Pretuzno

Majuska
    04. Svibanj 2020. 15:46

Fever

Jahanara i ja😢
    Cak se i dr smijala koliko sam bila razocarana sto nije bar prst. Iako kaze u satu se to promjeni tako da vidjeti cemo..
    cekamo sad :-D
    Ono toliko o tom mirovanju, i zabrani sexa. Sad mi dođe žao što sam poslušala🤣😅

Haha tako su i meni rekli mirovanje i zabrana a sad zatvorena 🤪

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.