Mimmyx i Malina čestitam na bebicama! Super je pročitati ovakve priče! Uživate i brz oporavak želim
Malina čestitam 💙 bome ja bi odmah potpisala za takav porod 🙂
.
Bebice samo stižu 🥰
Konačno imam postavljene sve police u špajzi pa idem slagat stvari da nebi mali došo prije. 🙈
.
Ja pijem po šalicu čaja, a datulje kad se sjetim. Volim ih pa ih ne smijem na vidljivom mjestu jer bi pojela cijeli paket odmah 😂
Ja na caj zaboravim🙈 tj sjetim se kasno navece pa ne pijem zbog odlazaka na wc. Popijem mozda svaki 2-3.dan, al datulje jedem svaki dan 6 kom.
Mimmyx,malina,corrinne, cestitam vam od srca!
Ljubite i mazite te svoje struce!
Monalisa,prekrasan kutak!
Cestitam mimmyx i malina!
Krenuli meni oko ponoci trudovi neki lagani, po 15 min, do jutra se pojacali na tri minute, u autu vec bilo na dvije, pa onda zastoj kad dosla u bolnicu. Dosli oko 10, a Roko u 13:15. Dosla sam skoro skroz otvorena, ocekivala sam da ce to jace boliti. Ma mogla bi te trudove uvijek, ali bebu od 4 kile ne bas! Ugl ne znam jesam popucala ili su me rezali ili sve.. al to sivanje na kraju je najgore na svijetu. Tri anestezije mi nisu nista ublazile. Bas uzas. Mozda da sam ranije isla u bolnici, ne bi toliko popucala jer sam doma bila cijelo vrijeme u krevetu u polu snu, trudovi-spavanje.. U bolnici ostajem 5 dana zbog tog sivanja, pijem i antibiotik. Bebica fino papa, sinoc se pokenjao do nogu
Mimmyx i malina cestitam na bebicama 🥰💞
Bas sam sva uzbudena sto nam svaki dan stizu bebe, predobro mi je to 👼
I vec sam jednom rekla, nemojte se ustrucavat raspisat o tijeku poroda, msm da nas koje to tek ceka zanimaju apsolutno svi moguci scenariji i detalji ☺️
.
Ja caj od maline nisam na kraju uspjela nabavit, a sad mi bzvz ga ic narucivat… Datulje imam, al meni to nit okusa nit mirisa, pojedem mozda 3-4 na dan ak se sjetim, al zato pilates lopta je tu i nju koristim svakodnevnoMiniMa Šta nema u nekoj bio ljekarni čaj? Ja sam dosla u prvu bio ljekarnu i odmah su imali. Sad sam bas pri kraju s kutijom pa cu sutra otic kupit novu. Makar i datulje su jako dobre samo šta meni nemaju nikakav okus i bacila sam cijelo pakiranje haha bile su mi fujkec 😂😂😂🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Jahanara super 🤞🤞🤞 nadam se pozitivnom odgovoru.
Ma ja sam ti ajmo rec na selu kraj Zg-a....
Tu imamo u krugu dvije ljekarne i s nijednom se nisam usrecila, a ne ide mi se nikud dalje to trazit
Lijenost je dosegla vrhunac 🙈
Dobro nam dosli Stella i Oskar, i imena im prilice nacinu na koji su dosli, skroz filmski - zvjezdica i oskar! 👏🥳🤩❤️ Cestitam mamice
Lista trudnica s terminima:
LaLuna – 23.2. CURA – (11.2. LEA)
Lilypie – 10.3. CURE – (14.2. SARA, NORA)
Skoljka - 13.3. DEČKO – (25.2. AARON)
MeddLeo407 - 16.3. CURA – (10.3. ENA)
Tina1803 – 18.3. DEČKO – (20.3. MARIN)
Lunina_mama – 18.3. DEČKO – (5.3. KAI)
Karla89 - 25.3. CURA – (14.3. MARETA)
Mellorine – 27.3. CURA – (14.3. DORA)
brankica09 – 2.4. CURA – (6.4. RITA)
Luca87 – 4.4. CURA – (5.4. CVITA)
Vaki - 6.4. DEČKO – (30.3. MISLAV)
Tina220210 – 4. mjesec CURA – (30.3. IVA)
Minnie255 – 8.4. CURA – (10.4. CVITA)
Maja3 – 15.4. CURA – (14.4. NINA)
Elenicaa20 – DEČKO - (15.4.)
sirenita – 15.4. – DEČKO – (22.4. LOVRO)
MickeyMouse – 15.4. CURA – (17.4. LAURA)
sinjorinagusarica – 4. mjesec DEČKO – (16.4.)
Sanja89 – 24.4. DEČKO – (31.3. GABRIEL)
Lady33 – 25.4. CURA
Mommy – 25.4. CURA – (22.4.)
Pupi30 – 29.4. DEČKO – (23.4. MIHAEL)
mimmyx – 29.4. CURA - (3.5. STELLA)
Anita91 – 29.4. CURA – (26.4. PATRICIA)
momtobe – 30.4.
mmammaa – 30.4. CURA – (30.4. ELA)
bejb2 – 2.5. DEČKO
Fever – 3.5. DEČKO
Tea34 – 3.5. DEČKO
neverland – 5.5. CURA
Aaaaaee2eeeeeew2 – 5.5. DEČKO – (29.4. JURAJ)
maybaby – 7.5. CURA
happyivy – 8.5. CURA
Majuska – 8.5. CURA
jagodica_bobica25 – 12.5. CURA
TeeaS – 15.5. – CURA
My baby – 15.5. - CURA
MiniMa – 15.5. -DEČKO
malina08 – 18.5. DEČKO – (3.5. OSKAR)
sagi – 21.5. DEČKO
Jahanara – 21.5. DEČKO
monalisa – 31.5. CURA
Corinne – 5. mj. DEČKO - (2.5. ROKO)
Jom12 – 5. mjesec CURA
Ellae – DEČKO
soeka22 – CURA
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Corine brz oporavak, iskreno se nadam da ce ti savovi sto prije zacjeliti i sto manje boliti. Ja ih jos osjecam 😔 ali ne svaki dan.
.
👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻 😃 Kako nam se imena beba popunjavaju 🥳
Sortiraj odgovore
Najstariji