Proljetne bebe 2025. 🦋🍀🐣🌤️🥰🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • točkica1213
    20. Veljača 2025. 12:11

Hej evo i mene s pregleda, sve je oke, ctg uredan, zatvorena, beba ima cca 2300g, napravila bris za streptokok. Jedino imam gljivice pa sam dobila terapiju, ali to sam već pred par dana osjetila tegobe, tako da je očekivano.
    Puno vas je s razno raznim tegobama i nadam se da će vam sve to brzo proći i curama koje su jako blizu da će porod što prije krenuti🙂
    Ari baš mi je drago da nam svaki dan pišeš sve bolje i bolje vijesti za Loru, tako da nadam se da ste vi onda i brzo kod kuće🙂
    Littlebaby ti si nam sljedeća, želim ti svu sreću i da što brže i lakše prođe i bebica bude napokon u naručju❤️

3🧒

• točkica1213
    20. Veljača 2025. 12:12

I zaboravila napisati sljedeći pregled 13.3.🙂

3🧒

tera_
    20. Veljača 2025. 12:24

Zuzi kod mene je zgaravica od tamo negdje 26tjedna tako da sve je isprobano,nista ne pomaze🤣🤣
    Belly potpisujem,lakse ce bit pretrpjet porod nego mjesece ivf,bockanja,punkcija i najgore razocaranja😊
    Little sretno da prode sve brzo i sto manje bolno🥰🤗
    Mene bebac bas nisko lupa da nije bas ni ugodno,ali valjda je normalno da sve polako pocinje boliti..

👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
    👨32g, oligoasthenozoospermia
    Kbc St
    1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
    FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
    2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
    FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
    FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵

little baby
    20. Veljača 2025. 12:26

Hvala vam cure! Sutra ranom zorom sam na redu😂 otvorena skoro 4 cm,ctg uredan. I to je to,sad slijedi iscekivanje🥰

Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
    💜💚💛🧡🩷
    😇😇

• PikyB
    20. Veljača 2025. 12:40

little baby

Hvala vam cure! Sutra ranom zorom sam na redu😂 otvorena skoro 4 cm,ctg uredan. I to je to,sad slijedi iscekivanje🥰

Ajme prekrasno! Sutra ces upoznati svoje cudo! Sretno!!

2019 ❤️baby girl
    2022 Missed ab. 21 tj 😔
    2024 ➕ dolazi baby boy 💙

• samy_lo
    20. Veljača 2025. 12:58

Sretno litlle baby, to bi svakako kod tebe krenulo caskom, obzirom da si vec otvorena.

Ostale cure super za dobre preglede, a za ove manje dobre, neka na tome ostane, da do kraja bude sve dobro.

Ja vise ni ne osluskujem sta me boli, mogu samo reci da nemam jos BH kontrakcije, dok sam npr.u 3 trudnoci vec od 7 mjeseca ih imala.

Ja se bojim sada kada da krenem u porodiliste, ne zelim ici prerano, a niti zelim okasniti kao sto se moglo desiti zadnji put.

Nisam jos nista spremila, nama dolazi mjesec Ramazan, pa svakako malo preciscavam kucu, izbacujem ono sto je viska, i taman onda na prikupljanje robice.
    Malo mi je lakse kako uzimam zeljezo, ali sam i dalje nekako lijena.
    Sljedece sedmice cu svakako uzeti neke vitamine jos pa da se osiguram na vrijeme, samo ne znam koje bi uzela.

Jutros sam predavala neke papire za djeciji dodatak, i usput pokupila zahtjeve za upis djeteta, i za porodiljske naknade i slicno, pa da prikupim prije poroda ono sto mogu, pa covjece imat cu sigurno oko 50 papira za to sve. 

Vi koje imate klasicne ormare kako ste slagale robicu ? Znam da je najlakse i najpreglednije u komodama sa ladicama, ali ju nemam trenutno, niti bi je imala gdje staviti.

Babybell
    20. Veljača 2025. 13:01

little baby

Sretno za drugu bebicu na forumu da sve prodje najbolje sto moze i za mamu i za bebu☺️

👱🏼‍♀️34.g-05/23 AMH 0,1 pmol/L, FSH 26,1 dijagnoza: preuranjena menopauza, preporuka: donacija js
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4🧔🏻27.g-oligozoospermia
    1.IVF 10/23-1 folikul, 1js ❌ 2.IVF 12/23-2 folikula, 0js❌ 3.IVF 03/24-1 folikul, 1js❌
    4.IVF 05/24- 1 folikul❌ 5.IVF 06/24- 1 folikul❌
    08/24 ➕ spontana trudnoća, NIFTY✅ curica🩷

Čokoladica 🍀
    20. Veljača 2025. 13:06

little baby

Sretnoo 🌷

👱‍♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨‍🦳 normo
    ~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
    ~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
    ~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
    ~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
    Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
    ~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷

• točkica1213
    20. Veljača 2025. 13:10

samy_lo

Vi koje imate klasicne ormare kako ste slagale robicu ? Znam da je najlakse i najpreglednije u komodama sa ladicama, ali ju nemam trenutno, niti bi je imala gdje staviti.

Nama će bebica dijeliti ormar s bracom, tako da imamo samo jednu ladicu dostupnu za nju, tu ćemo stavit šta stane, a što ne stane ići će na police, ali sam mislila za police uzeti organizatore da mogu slagati isto kao u ladicama okomito. Otprilike ovako nešto https://jysk.hr/pohranjivanje/kosare-i-sl/razna-pohrana/kosara-alban-s28xd28xv13cm-svjetlozelena

3🧒

Lejla97
    20. Veljača 2025. 13:17

little baby

Sretnoo sutra🤞🏼🤞🏼

27👱🏻‍♀️ 44🧔🏽‍♂️
    16.07➕❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.