Proljetne bebe 2021 pt. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kety992
    17. Ožujak 2021. 19:31

Lonmi-ma jasno mi je ...prva trudnoca i strah je za sve kaj nije uobicajeno...ne brini...da je nesto bilo...ona bi to vidla na pregledu prekjucer..a i brzo ce sljedeci pregled...ja bi izludila da stalno o tome razmisljam jer sam ja narucena svakih 6+tj na pregled...ja se ne stresiram dok me ne ukoci ko onda kad sam otisla na hitnu...
    Sad se samo nadam da cu bit zatvorena(imam svakodnevne bh cak nekad i bolne pa cemo vidjet) uz dvoje klinaca želim sve dovest u red prije 36tj da mogu u miru rodit.Muz ce preuzet sve al ipak ja zelim sve pripremit...☺☺ 

https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png

17. Ožujak 2021. 19:33

mom_of_4

NevaEva kad vec dajes dijagnoze i prognoze oko poroda kad ja da budem spremna ajahhahahhaha

5.5. 🤣😘😘

Girl1234
    17. Ožujak 2021. 19:34

Ajme, dok vas pohvatam, haha. Da, Šuput rodila, vidjela sam
    Ja danas radila čistku ormara, otpadaju leđa 
    E da, htjela sam pitati MareiKate ili nekog tko zna.. Rađa li se na Svetom Duhu u njihovoj spavacici ili svojoj? 

Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
    Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️

Lonmi
    17. Ožujak 2021. 19:40

kety992

Lonmi-ma jasno mi je …prva trudnoca i strah je za sve kaj nije uobicajeno…ne brini…da je nesto bilo…ona bi to vidla na pregledu prekjucer..a i brzo ce sljedeci pregled…ja bi izludila da stalno o tome razmisljam jer sam ja narucena svakih 6+tj na pregled…ja se ne stresiram dok me ne ukoci ko onda kad sam otisla na hitnu…
    Sad se samo nadam da cu bit zatvorena(imam svakodnevne bh cak nekad i bolne pa cemo vidjet) uz dvoje klinaca želim sve dovest u red prije 36tj da mogu u miru rodit.Muz ce preuzet sve al ipak ja zelim sve pripremit…☺☺

Ma daa i onda ti na svaku promjenu skacem i analiziram 🥴.
    Uh, jel i tebe leđa bole? Mene tako stisne s leđa prema napred povremeno, ali ok zatvorena sam, a tko ce ti ga znat sta je. Ti bar znas kako izgleda kontrakcija 😂

17. Ožujak 2021. 19:41

Lonmi ja ti ne znam nazalost. Ako nema miris i nist te ne muci tipa svrbez, trebalo bi bit ok, ali ja bi to dala skicnut mozda.. sad kad si se namucila oko mirovanja, bilo bi steta pobrat a ne lijecit neku bakteriju od koje bi otvaranje moglo krenut ranije. Iako fakat mislim da nije nist.
    .
    Mom ja umireeeeeem za pizzom mjesecima a tek za domacom 🤤🤤🤤🤤 ne mogu zbog zgaravice ali mi se strasno jede tak da nadam se da si uzivala, ako imas jos mjesta, smazi komad i za mene!
    .
    Zara za 2tj.je dogovor ili carski? Cini mi se brzo (da, ja koja stalno govorim da cu rodit u 37.tj. 😅), jel si ti ok, se osjecas dobro? Kak mala napreduje? 
    .
    Meni su danas prsti naoteceni. Vidi se. Do sad se nije vidlo. Jel to moze uzrokovat nest lose za bebu i mene ili je samo neugodno?
    .
    Rodila nasa Majuska! A nece se javit! 😅

Lonmi
    17. Ožujak 2021. 19:47

NevaEva neka vise tog 30.04. ili 04.05. da ja rodim i da prestanem proucavati te iscjedke 😂
    Pa da bilo bi grozno imati bakteriju, ali mislim da bi bar svrbilo, peklo... bilo sta. 

Petra982
    17. Ožujak 2021. 19:53

To je sve ok, Lonmi! 
    NevaEva, napravi pizzu bez pomidora. Stavi malo vrhnja za kuhanje, šunku i sir ili meni najdraža u toj bijeloj verziji mozzarella, kozice i tikvice... Mmmmmm

Lonmi
    17. Ožujak 2021. 19:55

Petra982

To je sve ok, Lonmi!
    NevaEva, napravi pizzu bez pomidora. Stavi malo vrhnja za kuhanje, šunku i sir ili meni najdraža u toj bijeloj verziji mozzarella, kozice i tikvice… Mmmmmm

Jooooj sad hocu to jesti 😭😭😭😭, obozavam i kozice i tikvice. 

Lonmi

NevaEva neka vise tog 30.04. ili 04.05. da ja rodim i da prestanem proucavati te iscjedke 😂
    Pa da bilo bi grozno imati bakteriju, ali mislim da bi bar svrbilo, peklo… bilo sta.

Pa i ja mislim da bi nest jos uz to islo. Ja sam napravila bris, nemam ni bakterije ni gljivice i iscjedak skoro i nemam, mlijecne bijele boje bez mirisa malo i to ne svaki dan i meni je rekla ginekologica da razmislja da mi da canesten vaginalete pa cemo sutra vidjet jel cu ih koristit ili ne. 
    Drzite fige da kaze sutra da je mali pecen do kraja, da sam ja i dalje otvorena samo prst i da dodjem u nedjelju ak imam vremena rodit 😂😂😂

kety992

Lonmi

kety992

Lonmi-ma jasno mi je …prva trudnoca i strah je za sve kaj nije uobicajeno…ne brini…da je nesto bilo…ona bi to vidla na pregledu prekjucer..a i brzo ce sljedeci pregled…ja bi izludila da stalno o tome razmisljam jer sam ja narucena svakih 6+tj na pregled…ja se ne stresiram dok me ne ukoci ko onda kad sam otisla na hitnu…
    Sad se samo nadam da cu bit zatvorena(imam svakodnevne bh cak nekad i bolne pa cemo vidjet) uz dvoje klinaca želim sve dovest u red prije 36tj da mogu u miru rodit.Muz ce preuzet sve al ipak ja zelim sve pripremit…☺☺

Ma daa i onda ti na svaku promjenu skacem i analiziram 🥴.
    Uh, jel i tebe leđa bole? Mene tako stisne s leđa prema napred povremeno, ali ok zatvorena sam, a tko ce ti ga znat sta je. Ti bar znas kako izgleda kontrakcija 😂

Ma nema sta ne boli🤣🤣🙈 onak kak to nasa Mom opise...al meni je treca trudnoca..normalno je da me boli,leda ...desna noga-kuk ko isijas 😑...da je tesko...umornija sam...al samo zato sto kad krenem od jutra ne stanem...skolarka i klinac od 5g zahtijevaju svoje,+kuca+potres ovaj grozan sto je sve unistio...al vratila sam se na tračnice...cak se sama sebi divim kolko sam savladala to sve...a nije bas lako svaki dan s tom tresnjom. Sad se veselimo nasem cudu malom  i pripremi svega za bracu..a stize i proljece i toplije vrijeme i samo pozitiva curke drage 💞🌸🌸🌺

https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.