Proljetne bebe 2021 pt. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    16. Ožujak 2021. 22:59

Nema ni becutan nikakav miris, ja sam i nas ves oprala s tim da malom ne mirisimo previse 😂😂
    AnaAn tebe je bas ulovilo sa svih strana 😂
    Ja nemam tegobe za prijaviti.  Vidim da su mi noge naotecene dok carape skinem al that's it. Danas skroz drugacije nego jucer kad mi nije nist stimalo u glavi. Sutra mozda onda opet bude gore, tko ce ga znati. 🤷‍♀️
    .
    Polako je i mene trta dripa.. a kak mislite da drugi dr.i sestre guraju bebu van? Jel ne boli i nije tesko disat ako netko gura trbuh+trudovi+drip? Nisam si uspjela predocit taj dio poroda jos..

Ruska1986
    16. Ožujak 2021. 23:00

Cedtitam, Ridja! 🤗🤗 bitno da je sve proslo i zelim ti brz oporavak 🙂

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

16. Ožujak 2021. 23:08

NevaEva

Polako je i mene trta dripa.. a kak mislite da drugi dr.i sestre guraju bebu van? Jel ne boli i nije tesko disat ako netko gura trbuh+trudovi+drip? Nisam si uspjela predocit taj dio poroda jos..

.
    Ja Vas iskreno nebi htjela plašit opisom, sve smo individue i ja bi Vam svima poželjela samo što brži i bezbolniji porod 🤗🤗

Makar Kety dobro kaže, bez dripa opet evo neznam ni sama, prelagani trudovi, on se ne spušta, ti otvoren i spreman, a nista se ne događa i to je muka..
    .
    Sada me malo boli od šivanja, dobila ketonale, progutala 2, sestra mi donjela burek na portu i sestre gore u sobu tako da sam i sita, jedino mog sina nema, nema pedijatrice i ne donose mi ga, a ja cekam, preumorna sam već 😔

Emmie
    16. Ožujak 2021. 23:27

NevaEva hvala ti na pitanju.💖 Malena super napreduje, dobro jede, spava kako kad, a kad je budna gleda nam u lice i poooonekad se nasmješi meni ili mužu dok je budna. Zanima se za sve crno i bijelo,  a i za igračke. Znači tu sam sliku uslikala prije 5 dana. Možeš vidjeti kako bulji u igračku u kako je rukicom pomiče. Bebe su stvarno čudo jedno i znaju mnogo više nego što mislimo.
    https://ibb.co/7pKK7HF
    .
    Ridja čestitam ti od srca i želim vam mnogo sreće , zdravlja i ljubavi, a tebi brz oporavak! 

17. Ožujak 2021. 00:08

Emmie prekrasna je 💕💞💗 Drago mi je cuti da se snalazite. 🤩 Jel jedes sve sto mozes sad kad nemas zgaravicu? 🤣😆

17. Ožujak 2021. 00:15

Moj 🐖 Vam želi laku noć ❤
    .
    https://ibb.co/YccbV5R
    .
    I hvala svima na lijepim željama, svakako Vam pišem kad nađem vremena 🤗❤

Emmie
    17. Ožujak 2021. 00:16

NevaEva, jedem sve, ali samo kad imam vremena, što je rijetkost. "Jedem da preživim" moto se nastavlja, a imala sam tolike planove sa hranom. 😆😆😆😆 
    .

Ali moram priznati da sam svako jutro zahvalna što žgaravice nema. Samo prije nekoliko mjeseci sam govorila mužu :" Ja ne znam kako je započeti jutro bez žgaravice". Moje muke sa žgaravicom su počele u 2017....samo zato što sam imala nekoliko kilograma viška. Sada je nestala. Mora da sam malo mršavija😆😆😆

Emmie
    17. Ožujak 2021. 00:18

Ridja prekrasan jeeeee! Neka je živ i zdrav. Kad vidiš to malo biće prvi put, to je nešto čarobno! 💖💖💖💖💖💖

Petra982
    17. Ožujak 2021. 00:27

divne slikice Emmie i Ridja!

Emmie
    17. Ožujak 2021. 00:33

Petra892🤗🥰  hvala ti! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.