Nema ni becutan nikakav miris, ja sam i nas ves oprala s tim da malom ne mirisimo previse 😂😂
AnaAn tebe je bas ulovilo sa svih strana 😂
Ja nemam tegobe za prijaviti. Vidim da su mi noge naotecene dok carape skinem al that's it. Danas skroz drugacije nego jucer kad mi nije nist stimalo u glavi. Sutra mozda onda opet bude gore, tko ce ga znati. 🤷♀️
.
Polako je i mene trta dripa.. a kak mislite da drugi dr.i sestre guraju bebu van? Jel ne boli i nije tesko disat ako netko gura trbuh+trudovi+drip? Nisam si uspjela predocit taj dio poroda jos..
Cedtitam, Ridja! 🤗🤗 bitno da je sve proslo i zelim ti brz oporavak 🙂
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Polako je i mene trta dripa.. a kak mislite da drugi dr.i sestre guraju bebu van? Jel ne boli i nije tesko disat ako netko gura trbuh+trudovi+drip? Nisam si uspjela predocit taj dio poroda jos..
.
Ja Vas iskreno nebi htjela plašit opisom, sve smo individue i ja bi Vam svima poželjela samo što brži i bezbolniji porod 🤗🤗
.
Makar Kety dobro kaže, bez dripa opet evo neznam ni sama, prelagani trudovi, on se ne spušta, ti otvoren i spreman, a nista se ne događa i to je muka..
.
Sada me malo boli od šivanja, dobila ketonale, progutala 2, sestra mi donjela burek na portu i sestre gore u sobu tako da sam i sita, jedino mog sina nema, nema pedijatrice i ne donose mi ga, a ja cekam, preumorna sam već 😔
NevaEva hvala ti na pitanju.💖 Malena super napreduje, dobro jede, spava kako kad, a kad je budna gleda nam u lice i poooonekad se nasmješi meni ili mužu dok je budna. Zanima se za sve crno i bijelo, a i za igračke. Znači tu sam sliku uslikala prije 5 dana. Možeš vidjeti kako bulji u igračku u kako je rukicom pomiče. Bebe su stvarno čudo jedno i znaju mnogo više nego što mislimo.
https://ibb.co/7pKK7HF
.
Ridja čestitam ti od srca i želim vam mnogo sreće , zdravlja i ljubavi, a tebi brz oporavak!
Emmie prekrasna je 💕💞💗 Drago mi je cuti da se snalazite. 🤩 Jel jedes sve sto mozes sad kad nemas zgaravicu? 🤣😆
Moj 🐖 Vam želi laku noć ❤
.
https://ibb.co/YccbV5R
.
I hvala svima na lijepim željama, svakako Vam pišem kad nađem vremena 🤗❤
NevaEva, jedem sve, ali samo kad imam vremena, što je rijetkost. "Jedem da preživim" moto se nastavlja, a imala sam tolike planove sa hranom. 😆😆😆😆
.
Ali moram priznati da sam svako jutro zahvalna što žgaravice nema. Samo prije nekoliko mjeseci sam govorila mužu :" Ja ne znam kako je započeti jutro bez žgaravice". Moje muke sa žgaravicom su počele u 2017....samo zato što sam imala nekoliko kilograma viška. Sada je nestala. Mora da sam malo mršavija😆😆😆
Ridja prekrasan jeeeee! Neka je živ i zdrav. Kad vidiš to malo biće prvi put, to je nešto čarobno! 💖💖💖💖💖💖
Sortiraj odgovore
Najstariji