NevaEva ja sam bas dlakava,imam ih svugdje🤦🏻♀️ Budem bas provjerila taj hormon kad rodim,bas me zanima. Isto mi je trebalo neko vrijeme da zatrudnim,al manje od god dana pa me nisu nigdje htjeli slat. Eto na kraju uspjelo❤️
Upravo sam razvrstavala robu da muz moze staviti prati, u jednom trenutku me pitao “Bubi, jel mi dobivamo trojke?”🤣🤣🤣🤣🙈🙈🙈🙈
Onda vam je jasno koliko sam ja toga nakupovala 🙈🙈🙈
😂
Kreativka prekrasnoooo ja imam Gabrielu,Ivana,Ritu i sad nam stize Pia Josipa 🙏🏻 Kod mene samo arkanđeli i sveci ahhahahahhaha ...
Hvala Bogu na svakom od njih neka su nam zivi i zdravi za sve drugo je lako.
NevaEva ja sam bas dlakava,imam ih svugdje🤦🏻♀️ Budem bas provjerila taj hormon kad rodim,bas me zanima. Isto mi je trebalo neko vrijeme da zatrudnim,al manje od god dana pa me nisu nigdje htjeli slat. Eto na kraju uspjelo❤️
Ja sam ti to slucajno tak usput saznala. Mi smo oko godine dana imali nezasticene odnose i zatrudnila sam prirodno 21.7., a 13.7.mi je receno da ne bude islo.. provjeri si cisto da imas info za sebe. Nekad dok ides krv vadit kazes za to da ti usput naprave samo moras platit ak ides privatno a ako ides u bolnici treba vidjet jer ne rade sve, znam da petrova moze napravit test. :)
Znam da se već pisalo o tome ali ja još nisam dobro shvatila.
Silikonski šeširić i silikonski nastavak za dojenje nije ista stvar ili je?
Naime mislila sam u dm-u kupiti silikonski šeširić jer imam ravne bradavice pa u slučaju da će zatrebati. Nisam kupila ništa jer nema od aventa a i ovo šta ima od drugih marki nisam ziher da je to to. Piše nešto da to služi da bi se dijete lakše priviknulo na bočicu.
Može mi netko pojasniti da ne kupim krivo?
🤔🤔🤔 nisam cula za to....ja sam kupila avent sesirice u ljekarni.nisam ih koristila,nece mi vjerojatno ni sad trebat jer vec strse 😅 al mislim da bi ti to trebalo znacit isto,samo mi nije jasan ovaj dio s bocicom 🙄🤔 znaci sesiric taj silikonski izgleda ko leptiric...onak krilca i u sredini za bradavicu ispupceno...
https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png
Evo me u sobi, njega će dovesti malo kasnije.
Cure moje, znaci ići rodit nema pravila. Došla sam ujutro u pola 9 sa trudovima na 5 minuta i po 30 sek intenziteta, trijaža Petrova na ulazu, sestra Vas preuzima i vodi gore u rađaonu. Tu su me spojili na ctg i eto očitava te trudove, super, ajmo pregled, 5cm otvorena 😂 e ali vodenjak ne puca pa ajmo šetnja prije boxa. Svi užasno dragi, gore mlada ekipa (e sad, moje situacije nisu mjerodavne jer mama radi u Petrovoj, pa eto imala sam ljude uz sebe cijelo vrijeme, kao moralnu podršku i jako sam im zahvalna) ali i svi ostali, od sestra do doktorica su bili divni. Uglavnom, formulari, klizma(nisam trebala) i šetnja, izjasnit se za epiduralnu, rekoh da, svi mi rekli nebudi glupa i neka nisam bila(sve je do osobe stvarno). Nista, idemo box, vađenje krvi za epiduralnu i infuzija. Ja otvorena 7 cm, a trudovi kao da leptirici idu, tako si ja mislim. I ništa, bušenje vodenjaka, neće sam, ja i dalje savrseno sretna kako je to sve divno i krasno, kreće drip, ljudi moji, iz nećeg savršenog, pakao. Otvorena 9cm, dolje ubija, ja više nemogu predisat trudove, nagon za tiskanjem, a nesmijem. Da skratim, pardon, mali se ne spušta sam, nece se okrenut, ja tiskanjem nabijam mu glavicu nepravilno, kao i Bubica, molila bi carski, molim za pomoc 😂 na kraju eto epizotomija, pomoć doktora sa guranjem u izgonu i stigao prasac od 4 kile 😅.
I primim ga i zaboravim da je išta bilo. Drzim ga, pricamo si, oni šivali, bezbolno srecom. I eto me na babinjacama, cekam svog sina.
Sestre tu super 👍, svi su okej volje, voljni pomoc, uredno je, fakat evo neznam, iskustvo je super za sada sa bolnicom. Jedino sto je vecera ful rano i propustila sam je i gladna sam neceg kuhanog 😂
Bravo Ridja!!! Super si to odradila!!!
Žao mi je da si propustila večeru! Jel moguće da ti netko nešto donese kuhanog?
Samo da se kratko javim. Stigao nam je Jan, 3975 i 52 🤗.
O porodu nekad kasnije, moram doć sebi od svega. Cure moje, za te bebice sva snaga svijeta. Kad ih primite, pa to je čudo.
Čitam i pišem nekad, ako je netko još na putu u rađaonu, sretnoo 😆🤗
Jeiii, čestitam 🥳🥳🥳 tebi zelim čim brži i lakši oporavak, a malenom puno zdravlja i sreće i da ste čim prije doma 🤞
Javi detalje kada ćeš moći 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji