Proljetne bebe 2021 pt. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lonmi
    15. Ožujak 2021. 08:31

Meni nekako zvuci kao must have imati pri ruci blazinice za dojenje, to imam od Aventa i jos plus neke iz Mullera da mi mlijeko ne procuri po majici, silikonski sesirici da ih nataknem ako primijetim iz prve da se bradavice biti koma (inace su mi jako osjetljive) tako da sam to kupila bez razmisljanja i izdajalica uz mene.
    Volim biti spremna na sve 😂

Lonmi
    15. Ožujak 2021. 08:34

I sve sam uzela od Aventa, također po preporuci. Mislim da cu i one njihove vrecice za pohranu mlijeka uzeti kad rodim. 

• ertzui
    15. Ožujak 2021. 08:34

Puppeta cestitam i zelim ti brz oporavak! 🤱⚘
    .
    Blossom i Rita sretno! 🤗🌹
    .
    AnaAn cure su vec sve odg pa se necu ponavljati. 🙂 multi mam komprese nisam koristila ali kako Petra kaze brzo i uspjesno rijesavaju bolove, na dobrom su glasu. 
    .
    Ruska nisam koristila sesirice ali ako se dobro sjecam takoder malooo olaksa dojenje kod ragada. 
    .
    Zelim vam svima dobro jutro! Kod mene kisa... 😒🌧

[/ url

Petra982
    15. Ožujak 2021. 08:36

Lonmi

I sve sam uzela od Aventa, također po preporuci. Mislim da cu i one njihove vrecice za pohranu mlijeka uzeti kad rodim.

U DM se nađu njihove vrećice od Babylove koje su skoro upola jeftinije tako da ću ja za prvu ruku uzeti njih. 

Lonmi
    15. Ožujak 2021. 08:52

Petra982

Lonmi

U DM se nađu njihove vrećice od Babylove koje su skoro upola jeftinije tako da ću ja za prvu ruku uzeti njih.

I to sta kazes, zasto ne ako su jeftinije 👍, nisam ni znala da Babylove ima vrecice, tek sam nedavno cula za tog proizvođača i da su im super pelene, a kako je meni to sve novo 🤷‍♂️. Makar ja ipak uzela Pampers, rekla mi frendica uzmi Babylove ili Violetu kao bolje su ti, reko necu hocu Pampers za prvu ruku 😂.

Puppeta cestitke!
    Rita drzim fige da je krenulo 🤞

Mene ovu noc probudili opet bolovi, ne mogu rec menstrualni jer je to nesto slicno tome i dolazi od leđa opet. Uopce nezz kako da objasnim to danas doktorici jer ih nemam s cime usporediti. 
    Drzite fige da je dolje zatvoreno bez obzira na povremene bolove i da napokon mogu i u kakvu ozbiljniju setnju, a ne u krevet 🥰
    Nek sam jedna od onih kod kojih bolovi ne poticu i otvaranje 🙏

Petra982
    15. Ožujak 2021. 09:06

Lonmi, slučajno naletila na njih u web shopu. U dućanu ne pamtim da sam vidjela. 
    I meni su ti prva 3 mj najdraže Pampersice i to one bijele s indikatorom. Nakon toga sam mišljenja da svaka guza svoju pelenu ima. S njim su bile super Babylove, s njom Mullerove. Violeta nam nikad nije legla. Treba isprobati!

Ja se nikako ne mogu namjestiti. Taj malac stalno luduje, sve pritišće, gđa mi je u bolovima, trbuh napet ko puška! Kad vidim još 44 dana dodje mi za 😭, a opet tako bih htjela onaj osjećaj uživanja u trudnoći kojeg sam imala s njom... 😟 Vražja korona još uz sve one komplikacije i nevolje s početka! 
    I kad mi muž kaže da nakon ovog bi bilo ok ići na još jedno, kosa mi se digne na glavi. 

15. Ožujak 2021. 09:15

Petra, muz ti je zanimljiv 😂😂 Drzi se..
    Meni je danas nekak cudno u glavi, ko da cu se srusit. Valjda mi je secer pao jer je tlak ok (119/75). Slozila sam si 3u1 i jedem ali nekak ko da nema efekta. 
    Cure.. do 34.tj.sam bila skroz ok, ovih zadnjih 10 dana, 2 tjedna.. pa ne mogu k sebi doc. Stalno je nest.

15. Ožujak 2021. 09:19

AnaAn cure su ti sve napisale. Ja sam dobila ove jastucice uz izdajalicu al sam kupila jos paket u mülleru, stilleinlagen pise na paketu, rozni je, malo kosta i svaki taj mali okrugli ulozak iza ima ljepljivi dio pa je cvrsto u grudnjaku. Nisam jos uzela mam komprese, to mi jedino fali. Sesirici ne trebaju svima, ja sam uzela jer sam prvorotka pa kao da imam al da ti iskreno velim, meni ti se to sad vec ne svidja 🙈 htjela bi probat skin on skin i ako bude izdrzljivo, necu te sesirice koristit. Ruska ti je dobro opisala, to ti izgleda kao duda koja ima oko sebe malo silikona otprilike velicine areole i to stavis na cicu i beba papa preko toga, to ima rupice na sebi. 

15. Ožujak 2021. 09:22

Pupetta, dok stignes, pls napisi jel si primila epiduralnu. Buduci da kod nas nema te opcije, zanimaju me iskustva bez. I uzivaj s malim 💙

Lonmi
    15. Ožujak 2021. 09:29

Petra982

Lonmi, slučajno naletila na njih u web shopu. U dućanu ne pamtim da sam vidjela.
    I meni su ti prva 3 mj najdraže Pampersice i to one bijele s indikatorom. Nakon toga sam mišljenja da svaka guza svoju pelenu ima. S njim su bile super Babylove, s njom Mullerove. Violeta nam nikad nije legla. Treba isprobati!

Ja se nikako ne mogu namjestiti. Taj malac stalno luduje, sve pritišće, gđa mi je u bolovima, trbuh napet ko puška! Kad vidim još 44 dana dodje mi za 😭, a opet tako bih htjela onaj osjećaj uživanja u trudnoći kojeg sam imala s njom… 😟 Vražja korona još uz sve one komplikacije i nevolje s početka!
    I kad mi muž kaže da nakon ovog bi bilo ok ići na još jedno, kosa mi se digne na glavi.

Jos ce tebe muz nagovoriti 😂
    Dok vam opet bude falila bebica u kuci jer ce i ovaj malac porasti onda jos jedno 👍
    Kad su tako mali i slatki tko ih nebi pozelio 😜❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.