Proljetne bebe 2021 pt. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Petra982
    12. Ožujak 2021. 17:45

Draga EmEn, super na pozitivnom iskustvu, al dok to čitam meni se čini cijela epopeja obzirom na moja prijašnja iskustva. 
    Bitno da si ti zadovoljna, da te sad ništa ne boli i da uživaš u svom malom velikom smotuljku sreće. 
    Kad ćete doma? Kako su curke primile vijest?

Petra982
    12. Ožujak 2021. 17:46

Ma pitam za jogurt zbog zobenih i chie, ako ne donose jogurt onda nema smisla nosit to... 

• nela.ka
    12. Ožujak 2021. 17:51

https://www.facebook.com/groups/351452602748464/ na fejsu smo za mamice i trudnice 💖 tko je za druženje neka navrati 😊 

• EmEn9
    12. Ožujak 2021. 17:52

Petra982

Draga EmEn, super na pozitivnom iskustvu, al dok to čitam meni se čini cijela epopeja obzirom na moja prijašnja iskustva.
    Bitno da si ti zadovoljna, da te sad ništa ne boli i da uživaš u svom malom velikom smotuljku sreće.
    Kad ćete doma? Kako su curke primile vijest?

Kažem ti i ja sam se ful iznenadila ovo mi je sve bio šok jer prva dva puta nije bilo ni blizu nista ovako vec sam bila i pisala svoja prethodna dva ful losa iskustva s poroda a ovo potpuno nesto drugo em ovi svi koji tu rade em sve ostalo. Nebi ti lagala znaš mene ja iskreno sve kažem pa makar me oprale sve ali necu da lažem hocu da kažem.iskreno kako je.  Sutra idemo doma ako ujutro bude sve ok na pregledu. Cure su jako sretne zbog brata i stalno zovu da im saljem slike ali manja se rastuzi navecer ili zbog mene ili zbog gluposti neke pa malo place malo je razdrazljiva ali to sam i mislila da ce tako bit jer je jako vezana za mene. Evo taman dok ti pisem donesli veceru jogurt obični za kojeg si bas pitala i pastu sa vrhnjem i svakoj po dvije fete kruha i friski čaj. 🤣

12. Ožujak 2021. 18:02

EmEn wooow 🤩 to mi prvorotke ne mozemo tako rodit, jelda? 😅
    .
    Ajme sta ima kolegica ovdje, ja sam nakon 5 godina zamjena za njemacki po svim osnovnim, srednjim i medjunarodnim skolama otisla u drugi sektor. Te zamjene.. grozno. Bit ucitelj/profesor je prekrasno, nas sistem.. moj prof hrv u gimnaziji je za hrvatsko skolstvo uvijek govorio: skola je nicija zemlja. 

• thera
    12. Ožujak 2021. 18:07

Znaci ima nas prosvjetara🤗 Ja sam od prvog dana u skoli,prebacila se jedino iz oš u srednju. Imam srece pa se moj predmet(matematika) trazi i nema bas ljudi tako da sam jos ko apsolventica dobila posao i od onda radim. 

• ružica
    12. Ožujak 2021. 18:17

EmEn draga cestitke od srca!

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
    5+3 🙏❤️

• julesica
    12. Ožujak 2021. 18:20

Prosvjeta, eto i mene 💪💪
    Ja sam geo, srednja, oš, hrpa zamjena, dobila za stalno pa nakon godine dala otkaz i preselila se u drugi kraj RH, sad sam dio za stalno, dio zamjena. 
    Znam da je kroatistima svugdje teško, drzim palčeve 🤞🤞

Lunica
    12. Ožujak 2021. 18:35

julesica

Prosvjeta, eto i mene 💪💪
    Ja sam geo, srednja, oš, hrpa zamjena, dobila za stalno pa nakon godine dala otkaz i preselila se u drugi kraj RH, sad sam dio za stalno, dio zamjena.
    Znam da je kroatistima svugdje teško, drzim palčeve 🤞🤞

I ja sam kroatist

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

12. Ožujak 2021. 18:35

Naci cete cure poslove za stalno, sad ce se sve spoloslozit s bebicama  💕
    Girl, Thera, Pupetta, jel mi sve decke dobivamo? 
    Srest cemo se mi kad-tad na nekim tekmama 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI