Proljetne bebe 2021 pt. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mom_of_4
    11. Ožujak 2021. 00:14

Vecer ili laku noc hahahah nema me cili dan ,napokon sam se udostojila i pokrenula spremati sobu i kucu za dolazak bebice nase..zelim odmarati 4. mj nadam se suncu i kavi sa slagom do termina...pa da spremim sta imam i zdravo..uletila sam par puta danas na forum ali najcesce kada vidim da bi mogla upast u rasprave samo se isključim i nestanem i mislim da mi je to najbolja odluka..mogu samo rec da potpisujem ovo sto je rekla  zara i
    Petra za dojenje..u smislu svaka majka zna sta je najbolje za njenu bebu,ni baka  ni svekrva ni teta ni susida to ne mogu znat…kad rodis bebu rodi se i ta majčinska intuicija i instinkt..svaka od nas ce učiniti najbolje za svoje dite bez sumnje i “ko smi da kome sudi il da pretpostavlja”… ja se drzim onog svog osjecaja i do sad me nije izdao dica zva zdrava prava i sita .... ne gatam,ne virujem u narodne običaje i teorije zavjere,u crvene konce i babe vange...ne radim sta kaze selo a ne slusam iskljucivo i samo pedijatra ili nezz koga jer nitko nije svemoguc i svak moze pogriješit.svoje dite dojim na zahtjev ukoliko su vanka temp 40 jer je lito dat cu vode malo jer kako sam zedna ja i beba je.necu ga sad nalivat vodom i ocekivat da je to to Al minzfrav razum kaze da ponudim posebno sta posli je kolostruma manje i manje i mlijeko bude masnije pa ni nema toliko te Vodice da se napije u startu dojenja..ali to je opet moj princip i sad sam opet sebi dozvolila da komentiram a rekla sam
    “Necu ne zanima me nek radi svak sta oce”hahahah...Ugl nije bitno koliko imam dice svako je za sebe jedno doji drugo mozda ne...zasto? Ocito imam razlog, moram li se pravdat ??Ne! Ja sam dojila sve do sad i nadam se da cu i sad..dapace dat cu sve od sebe,koliko cu uspit neznam🤔koliko god bit cu sretna..Svaka od nas mora sama nac svoj put,princip
    I metodu kod svoje bebe.moji su svi različiti a ista ih majka rodila sta se kaze..ne pali kod svakoga ista shema kao ni s nama odraslima,osluškujte svoje bebe i za par  dana  sve pohvatate i znate po tonu placa,po grimasi ma po svemu sta trazi i sta joj pase/ne pase.

mom_of_4
    11. Ožujak 2021. 00:26

Sretno drage dame u rodilistu sto ste🤩🤩🥳🥳🥳🥳🥳🥳cekamo vijesti šaljemo ljubav 💜💜💜💜💜
    Sretno sutra na pregledima tko ima🤩
    Jagodice odlicna si ti,tjedni su ti super sve ce biti u redu cak i da tlak malo podivlja sigurna sam da ga mogu držati pod kontrolom jos dva tj kad si 37 tj pa si na “konju” ja se nadam da moj nece podivljati sad u 32 tj na kontroli jer me trta da sve bude ok znas da ja unaprid scenarije zacrtam🤔 pa se tresem prije i posli...
    Danice mene ti isto boli dole sve neznam vise ni kako da nazovem bolno područje jer se osjecam raspadnuto kao da mi je petarda pukla medu nogama...Bdw opet nisam na wc isla pa me i debelo crijevo boli doslovno ali to
    Moze razumit najbolje anaAn , uzas ...
    Danas sam isla do emezete sramota me kako sam setala ,ljudi koji su me sreli garant su pomislili wooow ova ide direkt u radaonu odavde ..ljudi ja sam se gegala kao da sam se usr.... u gace..dole me rasturalo ja vam kazem zelim do termina doc naravno ali ako ja ne rodim za 20 min kad bude vrime  onda neznam u cemu je caka.hahhah ja se naspram za sve vas sto ne smite mrdat...kad legnem gotovo je treba zvati dizalicu da me digne i okrene,nedaj Boze požara ja nebi mogla ustat..po danu nesmim lec na kauc jer nebi mogla  vise nista sa sobom.
    Lonmi jesi ti sad dobro?jel proslo? Ja jedva cekam da ti budes trudna 3-4 put ahhahahahhahahahhaha pa dodes na forum tjesit sve ostale trudnice i mame svojim bogatim iskustvom iz prve trudnoce.
    Falite isto tokom dana,navikne covik...sitim se pa se zapitam Ah sta se na forumu desava jel koja rodila ,ima li tegoba,sta je bilo na pregledima itd...Al ako ne uspijem odmah povirit inda ostavim kao slag na kraju dana...kad smo
    Kod šlaga sad bi slajic smazala🤭 sutra cu obecala sam curku odvest u mekica 🥳(ne laje pas radi sela)😂

Principessa🌺
    11. Ožujak 2021. 03:47

Kaj nocas nemamo sovica? 😄🙈

Popis termina i rodenih beba str. 1652💕
    .

Principessa🌺
    11. Ožujak 2021. 03:52

Napokon okruglih 30🥳🥳☺️🥳 znacii Mom i Lonmi vi ste na 31🥳🥳😎😎

Popis termina i rodenih beba str. 1652💕
    .

Emmie
    11. Ožujak 2021. 04:06

Ima jedna sovica 😅😅😅. 
    Mislim na EmEn9 i Ružicu. Nadam se da su rodile i da se odmaraju sa bebicama.
    Ninnach , nadam se da ti i Sara spavate mirnim snom💖
    30 tt! Bravo Lussi! Sad će to proletjeti i eto bebice! 💖

• Tea2807
    11. Ožujak 2021. 04:34

Ima nas, ima 😁
    Pisanje odradeno, bol u ledima prisutna, klasika
    Nadam se da cure drze svoje bebe u rukama, i da je sve proslo po ps-u 😁
    Sretno na pregledima ako ima tko danas

Lunica
    11. Ožujak 2021. 04:40

Ima sovica🦉🦉
    moj se malac cijeli zapišao pa sam.ga morala presvuci...i naravno sad dojim a svaki dan mislim kojim metodama cu prestati...bas me to zamara
    ...
    i ja se nadam da su EmEn i Ruzica vec sa svojim bebicama...

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

Ninnach
    11. Ožujak 2021. 05:00

Emmie

Ima jedna sovica 😅😅😅.
    Mislim na EmEn9 i Ružicu. Nadam se da su rodile i da se odmaraju sa bebicama.
    Ninnach , nadam se da ti i Sara spavate mirnim snom💖
    30 tt! Bravo Lussi! Sad će to proletjeti i eto bebice! 💖

Sara spava, mama ne🤗 tako da pridružila bih se sovicama😊😊

• EmEn9
    11. Ožujak 2021. 05:00

Evo samo da se javim naknadno vas čitam i naknadno detalji.
    .
    Rodila se moja nova ljubav. 
    Lukas   4.280kg,  54cm,  10.3. u 23:40  ❤❤❤❤❤❤ 

Ninnach
    11. Ožujak 2021. 05:02

EmEn9

Evo samo da se javim naknadno vas čitam i naknadno detalji.
    .
    Rodila se moja nova ljubav.
    Lukas 4.280kg, 54cm, 10.3. u 23:40 ❤❤❤❤❤❤

Wooow koji dečko! Čestitam od sveg ❣️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.