Proljetne bebe 2021 pt. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bebolinka
    01. Ožujak 2021. 08:57

Naznaka ništa bogami 🤣 trbuh stalno steže ali tjt 🤷🏽‍♀️
    ..
    NevaEva prognoza milijun 🤣🤣 svi su govorili da ću preksinoć jer je bila luna, al bogami ništa od toga. Sad svako ima neki datum al imali su i do sada hahahha
    ..
    Bubice cestitammmmmmm 😍❤️
    ..
    Petra top 🤩 i nadam se da će tvoja prognoza biti točna za mene dns 🤣🤣
    ..
    Ruzice bolje da si išla provjeriti, mene steže staaalno al eto samo to 🤷🏽‍♀️
    .. 
    mislim da mi je thera bila zazelila da danas odem na kavu i poslje za rodilište, tako da i ja se sad dižem i odo spremat pa na kavu u kafic bogami 🤣🤣 i popit ću kavu i sok od ananasa za psihu hahahahaa

Girl1234
    01. Ožujak 2021. 09:13

Bebolinka, nemoj samo sok od ananasa, idi i po svježi u Kaufland, taman je na akciji 😂😂

Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
    Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️

• ružica
    01. Ožujak 2021. 09:35

Kety, hvala na korisnim info😘.
    Bebolinka, meni si ti legenda, kod tebe nema straha samo želiš u rodilište😃.

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
    5+3 🙏❤️

bebolinka
    01. Ožujak 2021. 09:43

Girl kupila sam jučer ali nije bio nijedan da je zrel, pa sad stoji na stolu a ja jela iz konzerve onaj 🤣🤣🤣
    ..
    Ruzice ja ti tako jedva čekam i cim me nešto čudno uhvati userem se ko grlica 🤣 da me vidiš šou
    Evo sad me toliko steže trbuh da jedva sjedim, jer me krene od rebra pritiskat ful 🤯

• ružica
    01. Ožujak 2021. 09:45

Ja mislim da si do petka mama sigurno.

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
    5+3 🙏❤️

01. Ožujak 2021. 09:49

MareiKate 😂😂😂
    Petra jako si zgodna, bez obzira tko te fotka 😘
    Bebolinka ja sam ti zacoprala lagan i brz porod 3.3., vidjet ces 😉

Lonmi
    01. Ožujak 2021. 09:50

Cure ja vam drzim fige i jednoj i drugoj. 
    Ruzice bez straha, misli na ono sto dolazi poslje, tvoj mali bebolino 😊. Tebi ce to biti prirodno, brzo i kratko. Zasluzila si nakon svih ovih bolova. Vidjeti ces 🥰

Lonmi
    01. Ožujak 2021. 09:50

Petra ti si pravi komad ❤️

01. Ožujak 2021. 09:51

Rekla bi vam dobro jutro al mi dodje da opsujem nest. Budna od 1:18, prva pis-pauza. Vise nisam mogla zaspat, legla na lijevi bok i probudila "malog". Nije öjubitelj toga dok se okrecem, pocne me ritat. Ja sam nocas prvi put osjetila bol u rebru. I jos me boli. Osjecam se ispretuceno, umorno, gladno.. sad cu se otusirat i sredit, idem do pekare i prve birtije. 

Girl1234
    01. Ožujak 2021. 09:52

Ljudi moji, bas me neka depra uhvatila... Suze i suze.. Tako mi fali dom, mjesto otkud sam... More, sunce... A znam da necu moci ici prije ljeta 😑

Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
    Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.