Jutro cure!
Moja curka je jučer nakon mjeseci totalnog ignoriranja meni povukla majicu s trbuha i pitala gdje je braco, ja sam rekla tu je, doći će još malo. Kasnije je došao muž i rekla sam mu da ju pita gdje je braco, pita on nju a on kaže: doći će braco buzo 😇☺️ rastopila sam se. Već sam se brinula koliko je ignorirala njegovu pojavu.
Ninach u koju bolnicu ideš? Moje sve frendice koje su išle na carski su imale mob sa sobom dok su bile na tom oporavku prije sobe i javljale se bez problema… Radilo se o Vinogradskoj i Merkuru (razdoblje prije korone)
Evo bas sam saznala da mogu imati mob poslike u sobi za oporavak
MareiKate - koja zena! Svaka cast.. polako jesi u samoj zavrsnici, nemas nikakav osjecaj da bi moglo krenuti?
.
Ninnach - totalno razumijem paniku, mene vec sad hvata a gdje je porod. Mislim na to sto muz nece biti s menom, ti jos i na klinca moras mislit. Nadam se da ces smjet imat mob. Imas opcu ili spinalnu anesteziju? Jos malo.. 😍
.
Ruzica - mi smo tu vec o svemu razgovarale i sto je neugodno i individualno tak da nitko se ne osjeca kao da ga zamaras dok imas pitanja a mozda i naleti koja mama koja je vec rodila imala baby blues. To ne mora cekati samo one cure koje su vec imale probleme ranije..mozemo sve dobiti tak da je dobro informirat se.
Spinalnu zaad, tako su mi rekli... 🙏🙏
Cure, svima hvala na ogromnoj podršci i pozitivi! Javit cu se cim stignem. Veliki zagrljjaj svima😊😊🤗
Petra - mene zanima za Ri.. Ako ideš na carski, kamo odložiš taj mob? Pitaš sestru da ti ga drži ili? Možda glupo pitanje, ali.. 🤷🏻♀️🙂
.
Ertzui - potpisujem za drugu trudnoću 😏 ja sad imam 34, a u prvoj trudnoći sam imala 30.god. Puno više me sve boli, stalno moram odmarat jer ako ne imam pritisak dole. Prođem trgovinu, imam osjećaj kao da sam bila u 10 trgovina, ne u jednoj 🤷🏻♀️ baš ono 🥴
Evo cure, dojmovi s pregleda: ja zatvorena, sve uredno. Ponavljam test senzibilizacije, ono sto nam je MissGraz govorila, za 4 tj se naručujem u TA na Sveti Duh. Beba i dalje glavom prema dolje, mjere odgovaraju... Samo eto, ne znam mu tocnu tezinu, to nije napisala dok.. Al ako mjere odgovaraju, valjda je i tezina u redu. 😊
Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️
Mene su sinoć navecer ulovili neki lagani bolovi, kao onako pred menstruaciju, ali i kao neki grcevi povremeni koji su isli vise prema gore iznad pupka, ne znam kako opisati…
Obicno mi ta lagana bol prodje kad se malo legnem na bok i odmorim ali jucer je trajalo.
Isla sam prosetat sa Švrćom našu redovnu rutu u naselju i poslije nikako da bol popusti, na kraju sam tako legla i zaspala.
Ne uzrujavam se previse jer pretpostavljam da je sad za ove tjedne to normalno, ali da mi je bilo svejedno, nije.
Sad te vise ne boli? Ukoliko bi ti se ponavljalo bilo bi dobro da odes do hitne, cisto da vide.
Moj doktor kaze da moze biti normalno, a moze biti i znak neki. Niceg strasnog, nemoj da te plasim ili da se uzrujavas, samo cisto da vide, mozda dobis kakvu terapiju ili ce ti reci da smanjis kretanje pa se druzimo na mirovanju 😊
Ti si nam ipak puno aktivna i jos radis, a tjedni su visoki 😊.
Cure koje ste u mojim tjednima ili ste me presisale - jel vama beba se ritala samo od pupka pa prema dolje ili je bilo i iznad pupka? Moja mala hobotnica samo do pupka i prema dolje, jos niti jednom nije otisao iznad pupka.
AnaAn, ja sam na pregledu sa 28 tt pitala doktora je li beba nisko jer ga uvijek osjetim oko pupka i nize, rekao je daje to normalno, tek sad ga osjetim vise gore, oko rebara.
👰 28 g.
🤵 33g.
🤵👰 2 g.
12.8. ➕❤
Jutro cure!
Ninnach moja i tvoja beba ce imat isti rodjendan!
Ja sutra idem na indukciju! Molite se drzite sve fige koje imate! 🙏
MissGrazJutro cure!
Ninnach moja i tvoja beba ce imat isti rodjendan!
Ja sutra idem na indukciju! Molite se drzite sve fige koje imate!
Hej ipak ideš? Tko teb vodi od doktora? Kako subse odlučili na to?
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Curka se javila prije samog zahvata i odmah nakon što se probudila. Vjvt kod sestre! Pretpostavljam
A što da vam ja kažem, prva trudnoća s 28, druga s 31 i 3. s 38. Razlika ogrooomna
Sortiraj odgovore
Najstariji