Cure moje, mene vam muči jedna stvar. Znači ja idem na carski rez i pretpostavljam da kad me pozovu na red, ne budem smjela uzeti ništa sa sobom... To znači da bi do četvrtka rano ujutro, najmanje do tada znači, bila bez mobitela, vode, čokoladice...To šta sam pripremila misleći da ću možda ipak u rađaonu. E, sad mene zanima da li neka od vas ima kakvu najnoviju info o tome? Mislim znam da je to sad manje bitno u usporedbi da porod dobro prođe, ali tko će mene i bebu uslikati?? Da li netko ima kakvu info o tome, ili priijedlog? Puno hvala!!
Ninnach💗💗 potpuno te shvatam. Nije svejedno razdvojiti se od muža i od malog sina, ali to je samo na nekoliko dana i onda vam se pridružuje princezica Sara🥰. Mama, tata, braco, seka i mačak! To je predivno! Tvoj planirani carski će biti miran, uredan i gotov za tren oka. Vidjet ćeš. Mislim na tebe!
.
Mom_of_4 dobro jutro i tebi! Nadam se da si dobro i da si uspjela zaspati poslije piš pauze!
.
P.S. Ja sam zaspala usred pisanja ove poruke 😄, pa sad nastavila sat vremena kasnije.
Ninnach, meni su dozvoliti da imam mobitel sa sobom, još je babica koja je bila zadužena za mene slikala bebu čim se rodila baš mojim mobitelom. Ninnach, muž me može ići sa tobom?
Ninnach, meni su dozvoliti da imam mobitel sa sobom, još je babica koja je bila zadužena za mene slikala bebu čim se rodila baš mojim mobitelom. Ninnach, muž me može ići sa tobom?
Draga, Emmie, u rodilištu u koje idem nisu dozvoljena apsolutno nikakve posjete. Stvari mi može donijeti do ulaza, gdje ih sestra preuzme i da meni. To je zbog ove korona situacije.... 😞 Tako da nemam nikakvu pratnju
Jeduno mi ostaje nada da će smjeti imati svoj mob sa sobom..
Dobro jutro svim curama!
Ninach moja prijateljica je sad rodila na carski nedavno da pitam nešto?
Jagodice, ma htjela sam pitati nešto u svezi postporođajnog razdoblja i terapije ako bude trebalo, budući da znam da razgovaraš s psihijatrom, a ja se s obzirom na prošlost bojim da me ne spiči depra pa da znam što mogu piti nedaj Bože da zatreba.
Naravno čisto informativno dok ne bih otišla na stručan razgovor opet kažem nedaj Bože da zatreba.
Mene je normabel spasio od kontrakcija ali on meni za glavu ne radi ništa.
Ali neću opterećivati cure ovdje
Svima želim ugodan dan i uredne preglede!
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Ninnach ...nadam se i ja da će ti odobriti mobitel! Ja sam ga imala sa sobom i mnogo mi je značilo. Mislim, kad žena rađa sama, mobitel joj je jedini način da bude u kontaktu sa mužem/svojim bližnjim.
.
Ja sam ponijela nešto za jesti, ali nisam ništa jela dok se nisam porodila...znači od 2 poslijepodne do 2 ujutro nisam jela, ali nisam ni primjetila da sam gladna sve dok nisam rodila i dok me nisu prebacili sa intezivne njege na drugi odjel.
Sve će biti u redu, vidjet ćeš. Već sutra će tvoja princeza biti u tvojim rukama💗 Žao mi je što muž neće moći biti sa tobom, ali možeš ti to!
Jutro cure!
Moja curka je jučer nakon mjeseci totalnog ignoriranja meni povukla majicu s trbuha i pitala gdje je braco, ja sam rekla tu je, doći će još malo. Kasnije je došao muž i rekla sam mu da ju pita gdje je braco, pita on nju a on kaže: doći će braco buzo 😇☺️ rastopila sam se. Već sam se brinula koliko je ignorirala njegovu pojavu.
Ninach u koju bolnicu ideš? Moje sve frendice koje su išle na carski su imale mob sa sobom dok su bile na tom oporavku prije sobe i javljale se bez problema... Radilo se o Vinogradskoj i Merkuru (razdoblje prije korone)
Cerviks ja ga nemam već jedno 3-4 tjedna. Pošto je druga trudnoća i ovi tjedni u kojima jesam to je ok nalaz. Sutra imam pregled pa ću vam reći stanje ali evo za primjer: nosim dijete svakodnevno, čučnem često kraj nje da ju obujem, izujem, obrišem nos kad smo vani... Usisavam, nosim veš, peglam, nosim špeceraj iz dućana, neki dan sam nekoliko sati oblagala drvena gazišta na stepenicama koja su nam postavili da se ne oštete dok majstori još ordiniraju po kući. To je bilo: ćučni, sagni se, digni i tako u krug. Evo vidjet ću sutra ali ako sam i dalje zatvorena a reklia bih da jesam jer nemam nikakve bolove - milina!!
Naravno, treba paziti, ja sam u dobrim tjednima i nemam baš izbora jer mi nema tko pomoći s prvim djetetom, ali ja sam se isto uplašila kad mi je rekla nema cerviksa nećete vi još dugo a eto mene još 😎
MareiKate - koja zena! Svaka cast.. polako jesi u samoj zavrsnici, nemas nikakav osjecaj da bi moglo krenuti?
.
Ninnach - totalno razumijem paniku, mene vec sad hvata a gdje je porod. Mislim na to sto muz nece biti s menom, ti jos i na klinca moras mislit. Nadam se da ces smjet imat mob. Imas opcu ili spinalnu anesteziju? Jos malo.. 😍
.
Ruzica - mi smo tu vec o svemu razgovarale i sto je neugodno i individualno tak da nitko se ne osjeca kao da ga zamaras dok imas pitanja a mozda i naleti koja mama koja je vec rodila imala baby blues. To ne mora cekati samo one cure koje su vec imale probleme ranije..mozemo sve dobiti tak da je dobro informirat se.
Emmie uspjela sam oko 3 zaspat domsad,narucena sam na trepavice sad to mogu samo ja napravit sebi,dizat se najranije da idem na korekciju trepavica🤢 Al kontam ako sam debela ne moram nužno bit i ruzna ahha..danas me posebna neka trta uhvatila za pregled pa sta bude..
Ninnach sretnooo moja prijateljica je u 1. mj rodila na carski rez zamolila je med sestru koja je s njima bila u sali da je nakon operacije uslika s bebom i da drzi njen mob..tako je i bilo..uredno su joj dali mob i na intezivnoj da se javi svojima tako da mislim da nece biti problema s tim.som je bila na intezivnoj i samnom se dopisivala tako da znam da ga je imala,nadam se da ces ga i ti dobiti kad na zalost nemamo
posjete ni nicega .stize tebi tvoj sin ljubljeni budi radosna 🥰🙏🏻💙
Sortiraj odgovore
Najstariji