Proljetne bebe 2021 pt. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Bebeto
    21. Veljača 2021. 16:36

anaAn

Bebeto - jel tebi prva trudnoca? Meni da. Moja sestricna je rodila u 39 tt, ja sam se cula s nekim curama preko drugih foruma, vecina je docekala sigurne tjedne.
    Jesi ti imala kakve ginekoloske problwme?
    Mozemo mi to 💪🏻💪🏻💪🏻

Prva trudnoća nikad problema , uvijek sve uredno sa zdravljem.

Petra982
    21. Veljača 2021. 16:37

Meni došao svekar na kavu pa popili tu nesretnu kavu, al mi takvu mučninu napravila da je to užas. A da ne spominjem atmosferu od one stvari jer eto, jadan muž stalno mora raditi i stalno ima posla i sve uvijek naopako. 🙄
    Bilo bi mi draže da je odveo klince na igralište... 
    Veselim se miru i tišini sutra ujutro! 

Jagodica125
    21. Veljača 2021. 16:41

Meni i dalje mucno 🤮, ispovracala sam caj od kamilice koji sam popila u nadi da smiri povracanje. Cure, ja sam dobila tu inekciju Ketonala od 100mg oko ponoc, pa jel moguce da povracam fakat od toga ili mi aktivni malac maltretira zeludac?🤔😵
    .
    Nisam danas jos nista jela, pijuckam vodu jer se bojim da ne dehidriram...💧
    .
    Ridja - joj, rekla sam bas dragome kakav koooma vikend, on se naradio, nocas na hitnu, danas takav lijep dan, ja svako malo na wc-u, on isto sav neispavan i nikakav... jedva cekam da ovo prodje🙏 do kraja trudnoce necu kukati, svecano prisezem✌
    .
    I sad si mislim kak sam sva nikakva, a moj pišonja stuca☺

danica85
    21. Veljača 2021. 16:42

Lonmi

Ja sam usla u klub spavalica, pocela sam spavati i popodne 😬, nadam se da ce potrajati volim spavati brze mi ide vrijeme 😂
    Cure jedno pitanje koje nije bas vezano uz trudnocu, kako se nositi sa svekrvom sa kojom je odnos daleko od dobroga od strane i mene i supruga, a koja ce morati doci vidjeti unuku i nema bas granica ni srama sta se tice ponasanja? Nebi joj (bez obzira kakva je) nikad uskratili da vidi unuku, ali kako joj na neki finiji nacin dati do znanja da nece tu biti nikakvih druzenja, promjena itd. Ja se drzim dobre stare navike pa nemamo nikakvu komunikaciju od kad su se javile komplikacije, a na pomisao na njezine dolaske mi malo bude… ono, to je sve reda radi.
    Vi koje imate super odnose sa svekicama nemojte me napadati, mi smo imali strasnih problema s tom zenom i to je stvarno duga prica koja nije za forum. 😊

Sad se bar svi možemo izgovarati na koronu i odgađati koliko hoćemo. Tako i ti, jednom odradiš, što se kaže za poštenje, a kasnije - korona ovo, ono 

Lonmi
    21. Veljača 2021. 16:44

Petra982

A joj Lonmi. Nisam ti baš pametna. Ako i muž ima isto stajalište, to je već dio problema riješen. Nek joj on kao njen sin lijepo objasni da bebu može doći vidjet kad bude pozvana, al da ne očekuje velike promjene. Njegova mater pa nek to riješi. Nemoj se ti sad oko toga opterećivati! Već ti je dovoljno toga na pameti i svašta trpiš.
    Problem bi bio veći kad bi bila sama u tome, ovako nek on to iskomunicira

Ma ima, samo sto je on tu isto zbunjen. Tako sam i ja mislila, nek rjesi i gotovo, nas problem je sto smo malo prepristojni u nekom situacijama. Moram misliti jer se moram psihicki pripremiti, imam ti ja full mira od nje, uopce ju ne dozivljavam, ali blizi se trenutak njezina dolaska 😂😂. Nadam se samo da nece on slucajno popustiti ili nesto, ja necu sigurno. 

21. Veljača 2021. 16:48

Lonmi moja draga,ne znam sto da ti pametno savjetujem..

Pozitivna stvar je sto se muz i ti slazete oko toga,tj imate isto stajaliste u vezi nje. Trebali bi porazgovarati i reci joj (zajedno ili on sam) kako stvari stoje. Dolaskom bebe na svijet se nista ne mjenja za nju. Naravno, moze doci k vama vidjeti bebu dok ju pozovete i dogovorite se,ali ne da ce visiti kod vas ili se pozvati kad joj se hoce. Ne zelim ulaziti u probleme i situaciju kakvu ste imali (svatko ima svoje kaj mi se dogadalo, blago onom ko ima dobru svekrvu!),ali mislim da joj morate iznjet misljenje/granice.. Iskomunicirati to pristojno jer ipak bude baka,kakva god bila.. ali da zna da to ne znaci da budete si sad divni i krasni jer je dosla beba. Nadam se da budete uspjeli 🤞🏼
    Jos sam nesto htjela nadodati,ali misli su mi odletile. Ako se sjetim,napisem..

Jagodica125
    21. Veljača 2021. 16:50

Zato imamo veceras film na Novoj Tv, "Oceanovih 8", gledala ga u kinu, vas volim takve filmove - girl power 💪🦸‍♀️
    .
    Lonmi - mama moga decka, tj moja buduca svekrva i ja smo na Vi. Doslovce i u prenesenom smislu. Ona je dosta distancirana, dosad se sve svodi na ona pitanja ajmo rec iz pristojnosti "kak si? Kako ste?" Nisam joj nikada pokazivala slike s ultrazvuka, niti je dirala busu, sad zadnji put kad smo bili je izvadila krafnu (ono kad smo sve jele krafne tih dana☺) i rekla mi "a ovo je za moga Frana", tako da to je dosad i zasad bilo nesto "naaajtoplije". Ima 3 unucadi vec od kceri (deckova sestra), pa si mislim da joj ovo ili mozda nije takvo uzbudenje ko mojim starcima (koji ce posandrcat od srece i uzbudenja) ili je jednostavno takav tip osobe. Ne poznajem ju dovoljno dobro, da sudim👩‍⚖️🤷‍♀️🙅‍♀️

pupetta
    21. Veljača 2021. 17:02

Jagodice ja sam dva puta popila ketonal kada ne bih imala druge tablete, a uhvatila me migrena. Oba puta sam imala mucninu i povracala tako da sam odustala od njih. Inace sam znala uz migrenu imati mucninu i povracanje, ali bi to nastupilo nakon sto bi se vec par sati mucila s glavoboljom, a ta 2 puta je bilo drugacije jer bi doslovno odmah povratila i onda bi uslijedila mucnina. Dobivala sam ga i intravenozno kad sam bila operirana, al tad je sve bilo ok. Tako da je svasta moguce, izgleda da ti lijek ne odgovara ili si se preforsirala jucer pa je doslo sad na naplatu. U svakom slucaju odmaraj i nadam se da ce ti brzo proci 

Baby P 03/21 💙

21. Veljača 2021. 17:06

Jagodice, Pupetta, sada kad ste obje napisale, pa moja jedina mučnina i povracanje u trudnoci je bilo jutro nakon što sam popila dva ketonala, ubijao me zub i ništa nije pomagalo, bila sam ocajna i hop popila njega i cijelo vrijeme sam bila uvjerena da sam se otrovala u restoranu taj dan, kad eto, izgleda da je moguće da je do njega 😱

Lonmi
    21. Veljača 2021. 17:16

Lussi ona bi htjela i ovce i novce kako se kaze. Bila bi si dobra i svugdje bi htela biti, a s druge strane bi bila i pokvarena. Imala je vec par par prilika da se popravi ispala jos gora. Nije to do uloge svekrve, ona je jednostavno takva zena, filozofira, gura nos di joj nije mjesto i radi probleme svakome, ne bira. Dugo sam ja trpila i odlazila i bila pristojna, a onda kad vise nisam mogla sam se pristojno samo povukla. Muz ima neku komunikaciju koliko mora, ja nikakvu, nije me ni vidjela vec dugo. Znam ja da ona ocekuje neku promjenu i tko zna sta kuha u glavi, ja znam da popustiti necu, a sad pitanje sta ce on.... nemam ja u nju povjerenja i ne zelim da hoda oko nas i uznemirava nas, a kako to reci nekome da se skroz ne uvrijedi, vjerojatno nikako. To samo ja mastam o takvim situacijama valjda. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.