Ovaj forum steka...😒
.
Uglavnom, danas sam bila vani 🤗 u smislu na svjezem zraku, na balkonu sjedala na suncu, zabundaba kao eskim🥶🌞
.
Bravo cure, bas se veselim svim urednim pregledima, dobrim OGTTovima, sterilim UK, ma super🥳
.
Sad ce nam bome dan po dan stizati bebice, ajme meni, ja sam taaako uzbuđena 🤯🥳🤯🥳🤯
Juhuuu uspila sam
Moja lilika ima i imeeee 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻😂
Ajme divno ime, mom_of_4 🥺🥰
Ivančica je vjerovatno danas na intezivnoj pa se ne moze javiti,sutra cim bude bolje eto nam je 🥰
Odmah ja dodala svom pišonji ime 🤣 (nisam ni znala da se to moze🤦♀️)
Jagodica pa taman sam tila rec stavite svaka svojoj ime pre fora je bar cemo se siti svaki out kod koje je zensko kod koje musko ahhahahahhaha necemo se blamirat 1200 puta pitat Ej sta je ono kod tebe decko il cura hahahahah
Ja sam škicala neki dan crne UGG i jedne Marte, al srećom da nisam imala app od banke na novom mobitelu inače bih bila naručila. A bolje mi da ne trošim dok sam na naknadi za komplikacije. Sutra nakon što opremim šmizlu, mislim kupiti svu kozmetiku i potrepštine za bolnicu i sve lijepo spakirati pa bit na miru. Sljedeći mjesec, pokupovati kozmetiku za bebu. I to je to!
Pržene lignje su jedno od rijetkih jela koje nikad ne radim doma, smrdi, prlja, šprica... To mi bude česta hrana ljeti kad smo na otoku pa se častimo večerama! U normalnom stanju rijetko kad mi štete, a sad me tako frigane niti ne privlače. Srećom! Al zato na buzaru, rižoto, u pećnici, punjene... Ajme, mislim da ću sutra složit neki rižoto s njima! Danas smo baš light, maneštrica od mrkve i fažoleti. A ako ne bude daljnjih problema s probavom, u nedjelju pizza!!!
Koji nadomjestak željeza konzumirate, a da nije Ferrum lek ili Heferol?
Mosiac kapsule
Nikad čula do sada! A vidim da im je cijena isto zanimljiva!
Koliko ih dugo uzimaš i vidiš li pomaka?
Ja sam unutar donjih granica sa željezom.
Ja sam ti tek sad vidila poruku.🤦🏻♀️Da dosta su skupe, a tek sam ih počela piti, ima samo 20kapsula unutra.Pijem uz njih aroniju.Pa cemo viditi kako će biti.
Drage cure, evo pregled je završen.
Tlak: 122/80 ( i to poslije žurenja da stignem na vrijeme, sva bez daha 😅)
Kilaža: -2.0kg
Urin Test: Sve super!
Bebica: Sve super, teška je 3.5 kg!
Zatvor: Emmie 1, Zatvor 0!!!! NAPOKON!
Carski Rez : 18.2 ! Četvrtak!
Covid i MRSA test : Ponedjeljak!
Bravo Emmie!! Znači to je to! Imaš datum, super! Mene isto čeka test na Covid ako idem na taj carski... Super, znači, 18.je tvoj dan i biti će sve u najboljem redu.🤗🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji