💖POPIS ROĐENIH BEBA💖
Lady_E- 05.02- Una💖
Ivancica90- 12.02- Leo 💖
Korra- 17.02- Theo💖
TheTina- 19.02- Cura💖
Ines- 20.02- Nea 💖
Emmie- 16.02- Ayaat 💖
Ninnach- 24.02 - Sara 💖
MissGraz- 24.02 Cura💖
Elly94- 03.03- Lucas 💖
Fancy- 04.03 Cura💖
Gita_kc- 05.03- Mak💖
MareiKate- 06.03- Josip💖
Bebolinka- 07.03 Cura💖
Bubica1- 08.03- Sara💖
Bajo- 08.03- Marija💖
EmEn9- 10.03- Lukas💖
Ružica- 11.03 Dečko💖
Pupetta- 14.03 Dečko💖
Blossom- 15.03 Lorena💖
Ridja- 16.03 Jan💖
Avama- 23.03 Leon💖
Girl1234- 25.03 Teo💖
Rita88- 25.03 Ena💖
Nadi_- 29.03 Dečko💖
Bebanomoje- 30.03 Lejla💖
Zara01- 30.03 Ria💖
Dora2021- 03.04 Dora💖
Elledanse- 05.04 Ela💖
Jagodica123- 06.04 Fran💖
Kontesa1- 06.04 Dvije cure💖
NevaEva- 11.04 Valerian💖
Lala- 13.04 Cura💖
Babyboy- 18.04 Dečko💖
Thera- 18.04 Saša💖
Mar93- 23.04 Maro💖
Ruska1986- 24.04 Katarina💖
Nikac- 24.04 Darla💖
Palonkica- 27.04 Marin💖
Mateja91- 30.04 Ana💖
Julesica- 30.04 Adrian💖
Erika33- 01.05 Šimun💖
Lea23- 02.05 Nicole💖
J3ll3na- 02.05 Oliver💖
Petra982- 05.05 Adrian💖
Lunica- 06.05 Mihael 💖
Lussi- 07.05 Aurora💖
Iva111- 10.05 Zoe💖
AnaAn- 12.05 Matej💖
Lonmi- 16.05 Cura💖
Mom_of_4- 17.05 Pia Josipa💖
Danica85- 19.05 Ema💖
Valkris- 20.05 Lea💖
Kety992- 23.05 Mateo💖
PROLJETNICE 2021.SVIBANJErtzui23.05.💜/Cura Lena
Tea280730.05.💙/Dečko Bruno - ZG Sv.Duh
Kreativka 02.06.💜/Cura Rita-ZG Petrova
Teaa javi se, jesam te mozda di preskocila🤔
Ma nisi ne brini, malac se neda van 🤷🤷😂
Ponadala se kak je sluzni ispao, al nista se nije pokrenulo i dalje sam u komadu 😁
PROLJETNICE 2021.SVIBANJErtzui23.05.💜/Cura Lena
Tea280730.05.💙/Dečko Bruno - ZG Sv.Duh
Kreativka 02.06.💜/Cura Rita-ZG Petrova
Teaa javi se, jesam te mozda di preskocila🤔
Ma nisi ne brini, malac se neda van 🤷🤷😂
Ponadala se kak je sluzni ispao, al nista se nije pokrenulo i dalje sam u komadu 😁
Aa tu sii,ja sam te vec htjela pogurat malo a Bruno se neda hahaha🙈
Ajme cure popis je miniiiii🤩🤩🤩
Ja se ne slazem da je dojenje najjednostavnije. Na zahtjev je i time nepredvidivo pa se tesko organizirat i moras uvijek bit na raspolaganju. Meni se cini lakse svaka 3 sata slozit bocicu. Ali je najbolje za bebu, tu nema dileme, pa se ja trudim. Sva sreca pa nam ide.. al nije bas da je super jednostavno sam zatp sta je sisa uvijek tu.
Ajme cure popis je miniiiii🤩🤩🤩
Ja se ne slazem da je dojenje najjednostavnije. Na zahtjev je i time nepredvidivo pa se tesko organizirat i moras uvijek bit na raspolaganju. Meni se cini lakse svaka 3 sata slozit bocicu. Ali je najbolje za bebu, tu nema dileme, pa se ja trudim. Sva sreca pa nam ide.. al nije bas da je super jednostavno sam zatp sta je sisa uvijek tu.
Vidiš, a meni pomisao da bočice treba sterilizirati, prokuhati vodu, razmišljati o mjerici i pravilno držati bočicu usred noći i tempirati 3h... 😱😱😱 Ovako ga nahranim usred noći, a da to nit ne znam. Prvih 5 dana smo trenirali pravilan hvat jer se uhvatio lijeve i natezao ju svakako. Sad kad je to usvojio, super!
A kad nisi na raspolaganju imaš zalihu u freezeru, pa onda tko čuva nek misli o tome i o svemu gore navedenom.
No opet, ako te išta malo smeta i boli, onda nije jednostavno. Srećom pa kod nas tog nema. No, sad sam u potrazi za dudom da ima što narezati kad je sit, a ja se trebam baviti školarcima. Chiccova duda od kaučuka propala u zemlju!
Lonmi, sorry! Nemoj se nit previše izdajat da ne bude toga uvijek previše pa se stvori neki začarani krug
Petra daj mi molim te opiši kako izgleda tvoj noćni podoj, kad kažeš da ni ne znaš da ga nahraniš. Kod mene se svi razbudimo, pa taj budni dio traje i sat vremena a nekad i više. Prvi mi je klinac pa vjerojatno radim nešto krivo
Petra daj mi molim te opiši kako izgleda tvoj noćni podoj, kad kažeš da ni ne znaš da ga nahraniš. Kod mene se svi razbudimo, pa taj budni dio traje i sat vremena a nekad i više. Prvi mi je klinac pa vjerojatno radim nešto krivo
Nisam Petra, ali i ja ni ne znam da sam ju hranila preko noci pa cu ti napisati kako kod nas izgleda 😁
Ana spava u krevetu kraj mene i kad ona pocne kmecati dam joj sisu, ona cica u polusnu nakon cega zaspi, a ja isto cijelo vrijeme u polusnu dok ona ne zavrsi, kad zavrsi spremim sisu i okrenem se na drugu stranu dalje spavati 😁
A s najstarijim dok sam jos nadobudno forsirala da spava u svom kinderbetu isto je trajalo vise od sat dok bi njemu bilo dosta pa bi zaspao pa ga ja stavim u kinderbet pa se on kmeci za 5min pa opet ispocetka, ja zivcana, umorna, on nervozan... onda sam shvatila da mi je zivot laksi ovako i pocela kinderbet koristit samo za dnevno spavanje 😅
A s najstarijim dok sam jos nadobudno forsirala da spava u svom kinderbetu isto je trajalo vise od sat dok bi njemu bilo dosta pa bi zaspao pa ga ja stavim u kinderbet pa se on kmeci za 5min pa opet ispocetka, ja zivcana, umorna, on nervozan… onda sam shvatila da mi je zivot laksi ovako i pocela kinderbet koristit samo za dnevno spavanje 😅
Hvala ti na odgovoru, i pretpostavila sam da je beba onda vjerojatno kraj tebe u krevetu. Moj spava u kinderbetu odmah pokraj mene, ali ne spušta nam se stranica pa ga ne mogu samo tako uzeti. Iskreno uzasno me strah spavati s bebom na krevetu, dragi nemirno spava, jedino da ga stavim pored sebe, ali ni sebi ne vjerujem baš 😁 onda ju ni ne dizeš podrignuti?
Julesica, Adrian spava samnom u krevetu iako je i kinderbet na 40cm od mog kreveta. Majica ili spavaćica je uvijek napol raskopčana tako da kad krene mljackat i meškoljit se, dobije siku u usta i pojede koliko mu treba. Ja sam s jednim okom na pol koplja, pazim da mu je nosić slobodan. Nije da se tad prežderava pa ga nit ne podižem da podrigne. Ako nije ukakan ili mokar ne presvlačim ga! Dakle taj noćni podoj zna bit oko 4. Prije toga jede u ponoć/1 i prije tog se presvuče i tad sam ja još budna i idući oko 6:30/7 i tad se opet budim i dižem zbog drugih i opet njega presvlačim. Nakon što odu u šk, skupa zaspemo i odmorimo. Ne mogu reć da sam neispavana...
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji