Cure moje, mi smo i dalje 2u1. Od ponoci mi je krenula indukcija s nekim lijekom, kojeg pijem svaka dva sata. Evo nista se ne dogada😒😑
Na CTG sam prikopcana od 13h, skinu jedino kad idem na wc.
O jebemu... Nadam se da ne boli... A jel smijes šetati ili moras lezati?
🤞🤞 Da bude što prije i bezbolnije 💞
Hej hej cure! ☀️
.
Isto kao palonkica - stalno mislim na vas, ali ne stizem vam tipkati. Vidit cete sve brzo sta znaci ne stizat. 😅
.
AnaAn aaaaaaajde zeno!! Hrabro samo, sretnoooo!! Mislim na tebe i cekam te tamo!! ♥️
Lonmi, e nek’ si nam i ti izgurala do kraja, kad se samo sjetim tvojih pocetaka, smedjarenja i svega… joooooj! 💜
Mom, i ti si pred kraj lavice!! 💪🏻💜
.
Sretno svim drugim curama, cekamo vas na “onoj tamo” temi!! 💛💛💛
Joj anaAn nadam se da ces ga danas držati u rukama....
Meni je pregled danas na koji nisam planirala ici nezz zasto Al ovako jos nisam nikad bila zivcana....kad bi se barem danas pokrenulo sve i rodila nocas nekad spasila bi se majke mi...ne mogu vise ovako...Lonmi ja se nadam da necu morati jos tjedan dana ovako jer cu poludit eto iskreno....sad je stvarno dosta
Ajmooooo mamice, bebice na sunce!🤗🥰👶💙💝💘
Ma bebicama se ne izlazi kad sunca nema 🤣🤣🤭🤭
https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png
Dan vam žene drage!
Na žalost ne stižem vas čitati jer kroz jutro lovim san i uživam sa malim praščićem, a popodne je pravi izazov sa dva školarca, a da ne spominjem i druženje s majkom kad je već samnom!
No obećajem da ću sve nadoknaditi čim prije. Do tada čestitke na novim bebicama i sretno svima kojima se neš pokrenulo! Jel nam to anaAn u trudovima?
Ljubim vas!!!
Drži se draga anaAn i sretno!
Žene moje, ja ulazim u 37.tjedan i noge su mi nakon 20 min hodanja ljubičaste… Doslovno… Natečene i ljubičaste…. Ja ne znam da li je to normalno ali ja više ne mogu 🥺
Već 3 dana šepam na lijevu nogu jer me kronično boli peta desne noge i sad još ovo…. Pa ne mogu po cijele dane držati noge u zraku i čekati porod 😂😂😂
Kako je kod vas? 🤪
Meni ti je tako bilo od 36 do 38 tj…sad je malo bolje…pozalila sam se dr u trudnickoj…ugl sve je ok…jednostavno mi beba stisne vene u zdjelici i onda je kaos.
Hvala draga na odgovoru! Nadam se da će mi olovi proći...
Mom meni bi bilo drago da krene isto, ono lijepo sutra na termin, ili bar da sutra na pregledu kazu da idemo u rađaonu, bilo sta.
Vjeruj mi ja ti vec gorim od zelje da ju primim u ruke, također cu izluditi jos tj dana kao i svaka od nas vjerujem, ali sta mozemo.
Kako ce curke reci ili doktori 😅
Mozda probamo s jos jednim seksom danas da joj malo pomognemo 😂
Sutra vec znam da ce me vracati kuci, a nakon tog pregleda vode mi nije volja za nist jer me povrijede 🥴
Najvise mi se neda po tim bolnicama nacekavati 😑
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji