Proljetne bebe 2021 pt. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Valkris
    12. Svibanj 2021. 09:00

anaAn

Cure moje, mi smo i dalje 2u1. Od ponoci mi je krenula indukcija s nekim lijekom, kojeg pijem svaka dva sata. Evo nista se ne dogada😒😑
    Na CTG sam prikopcana od 13h, skinu jedino kad idem na wc.

O jebemu... Nadam se da ne boli... A jel smijes šetati ili moras lezati?
    🤞🤞 Da bude što prije i bezbolnije 💞

• thera
    12. Svibanj 2021. 09:47

AnaAn,drzi se i sretno. Da zavrsi sto prije i sto bezbolnije😘

• MissGraz
    12. Svibanj 2021. 10:37

Hej hej cure! ☀️ 
    .
    Isto kao palonkica - stalno mislim na vas, ali ne stizem vam tipkati. Vidit cete sve brzo sta znaci ne stizat. 😅 
    .
    AnaAn aaaaaaajde zeno!! Hrabro samo, sretnoooo!! Mislim na tebe i cekam te tamo!! ♥️ 
    Lonmi, e nek’ si nam i ti izgurala do kraja, kad se samo sjetim tvojih pocetaka, smedjarenja i svega… joooooj! 💜 
    Mom, i ti si pred kraj lavice!! 💪🏻💜 
    .
    Sretno svim drugim curama, cekamo vas na “onoj tamo” temi!! 💛💛💛

Jagodica125
    12. Svibanj 2021. 10:56

Ajmooooo mamice, bebice na sunce!🤗🥰👶💙💝💘

mom_of_4
    12. Svibanj 2021. 12:29

Joj anaAn nadam se da ces ga danas držati u rukama....
    Meni je pregled danas na koji nisam planirala ici nezz zasto Al ovako jos nisam nikad bila zivcana....kad bi se barem danas pokrenulo sve  i rodila nocas  nekad spasila bi se majke mi...ne mogu vise ovako...Lonmi ja se nadam da necu morati jos tjedan dana ovako jer cu poludit eto iskreno....sad je stvarno dosta

kety992
    12. Svibanj 2021. 12:40

Jagodica125

Ajmooooo mamice, bebice na sunce!🤗🥰👶💙💝💘

Ma bebicama se ne izlazi kad sunca nema 🤣🤣🤭🤭 

https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png

Petra982
    12. Svibanj 2021. 13:24

Dan vam žene drage!
    Na žalost ne stižem vas čitati jer kroz jutro lovim san i uživam sa malim praščićem, a popodne je pravi izazov sa dva školarca, a da ne spominjem i druženje s majkom kad je već samnom!
    No obećajem da ću sve nadoknaditi čim prije. Do tada čestitke na novim bebicama i sretno svima kojima se neš pokrenulo! Jel nam to anaAn u trudovima? 
    Ljubim vas!!!

Kreativka
    12. Svibanj 2021. 13:42

kety992

kreativka

Drži se draga anaAn i sretno!

Žene moje, ja ulazim u 37.tjedan i noge su mi nakon 20 min hodanja ljubičaste… Doslovno… Natečene i ljubičaste…. Ja ne znam da li je to normalno ali ja više ne mogu 🥺
    Već 3 dana šepam na lijevu nogu jer me kronično boli peta desne noge i sad još ovo…. Pa ne mogu po cijele dane držati noge u zraku i čekati porod 😂😂😂

Kako je kod vas? 🤪

Meni ti je tako bilo od 36 do 38 tj…sad je malo bolje…pozalila sam se dr u trudnickoj…ugl sve je ok…jednostavno mi beba stisne vene u zdjelici i onda je kaos.

Hvala draga na odgovoru! Nadam se da će mi  olovi proći... 

🌺Principessa🌺
    12. Svibanj 2021. 14:25

Tocno se vidi kak se grupa smanjujee,bebe samo pristizuu😍

Lonmi
    12. Svibanj 2021. 14:50

Mom meni bi bilo drago da krene isto, ono lijepo sutra na termin, ili bar da sutra na pregledu kazu da idemo u rađaonu, bilo sta.
    Vjeruj mi ja ti vec gorim od zelje da ju primim u ruke, također cu izluditi jos tj dana kao i svaka od nas vjerujem, ali sta mozemo.
    Kako ce curke reci ili doktori 😅
    Mozda probamo s jos jednim seksom danas da joj malo pomognemo 😂
    Sutra vec znam da ce me vracati kuci, a nakon tog pregleda vode mi nije volja za nist jer me povrijede 🥴
    Najvise mi se neda po tim bolnicama nacekavati 😑

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani