Mom pa porodit cemo se mi ostale od nestrpljenja dok te cekamo 🤣🤣🤣🤭
https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png
Ugasia mi se mob Uff...Ugl ja se zalipila za zid od bolova a muz meni ajde pozuri sta se kilavis ko da umireš ....da pogled ubija pogodite Di bi on sad bia....Aj dovučemo se do auta i put rodilista...vidi mene sestra s prijema da ja stojim na kisi zgrčeno ne mogu ni naprid ni nazad skupila noge eto nje po mene kaze koji porod ja 4. pukla voda ode ona po kolica ona i trk u radaonu sad me smij vata bome tada da mi je bilo iskocit iz koze spasila bi se....letimo kroz hodnik vice ona evo zena 4. porod pukla plodna voda trud na trud je šiba...skacu svi uvode me u box ja u soku ok ljudi boli me Al nije da cu prnit i rodit kalajte malo...
😂😂😂Mom! Ove zadnje rečenice ko da mene opisuješ...i kad ono prdnula i rodila!!! Dulje post pišeš neg što si tiskala, priznaj!
Čekam ostatak...
Legnem na onaj sritni stol gleda me dr kaze Opa 5 cm ocete drip ma kakav crni drip zeno i ovo moje me rastavlja na proste faktore ne budali mislis li me ubit ode..mani me se nek patin sama u tisini o svom poslu.sila ona popunjavati neke papire pitanja miljon a sine mili ako je nisan bocon vode u glavu potegla moze bit sritna..kaze sad je 3:15 kad vam je pukla voda ja kazem 2:15...ok nek ude u zapisnik 😂😂😂
Ode dasa ca i ostavi me mislim se Aj Al ces mi pomoc vele...disen ja disen pa jeben sebi mater kroz zube pa skontam nema od toga nista reka je onaj sta si jebo najebo si disi dalje...mogu rec spasilo me disanje pravilo i da se ne lazemo zazivanje svih svetaca i arkanđela na zemlju ahhaha..p.s.ovaj put sam rekla babi pokojnoj da mi se ne prikaziva ka na prošlom porodu ahahhaha...ug u neko doba ulaze dvi babice Bog ih blagoslovia eto..viđene da pušen sebi u brk Al da ne komentiram kaze jeste dobro ja kazen a ono sta cu nemam Di sad.kaze da vidimo sta je dole..stisne ona kaze dizi guzu stavlja posudu i ispusti ostatak plodne vode Uh odma mi malo lakse....kaze pa vi ste otvoreni 9 prstiju gospojo
Jeeel toop Ajmo sta se ceka kazen ja...ocu tiskat dok mi oci ispadnu..kaze ona nee kalaj stop zasto odbijate drip beba vam je previsoko necete do zore ovako...ma nemoj zeno drip radije cu carski.... gleda ona mene ka da san luda (tada sam i zvučala i izgledala ocito)..kaze ona Aj ovako okreni se na bok i na iduci trud tiskaj koliko god mozes obecajem ti rodit ces brzo...ja kazen samo ako obecas i ne lazes ahahhaha.i krenemo boli sveti Ante ko nista u zivotu....jedna mi na stomak druga usla rukama do lakta u mene kaze Ajmo evo glava..osjetiiiiim Al joj je ko košarkaška lopta pa tako pece...smiju se zene sta ce vide ludo nesto doslo radat kaze Ajmo jos dva i cao..i tako
I bilo..u tri truda rodilo se moje 4. cudo .ljubav na prvi pogled moja kci... znaci dosla u 3 rodila 5:20 ...
I ne nije kiklop ima samoooo 3800sta mi je naspram njih mrva moja mala 🙏🏻❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Mama nije sivana nije pucana...Al zato ima hemice od splita do Beograda...zene ne mogu sidit od šavova ja od ove gube 😳🥺 Al nema veze sve bi ponovo za nju,Al bez stresa .....
Sad odjava ide tuširanje i krevet noge mi otecene ko nikad ja mezz kad ce spast AnaAn ovo mi je s tebe prislo...
Mliko mi jos nije doslo pa je na dohrani Al nema veze doc ce ,bitno da je sita spava papi piski kaki Boze hvala Ti😇🙏🏻
Onaj osjecaj kad ti dite zaspe digne ruke u zrak i smije se u snu neprocjenjiv🙏🏻😇hvala na saslušanju navratit cu vam 🥰🥰🥰 Cestitke svima uzivajte falite i ljubim vas
Moom znaci opiiis je filmskiii hahahah svakaa cast i bebaa nije velika ko kak su reklii💕💕 cestitaam ti i brz oporavaak ti zelimm a malenoj sretno i bezbrizno djetinjstvo💕💕 kaad si onda rodila na kraju? U ponedjeljak tj jucer? 🥰🥰
Mom, kapa dole! Ali sto me nasmija zeno moja… kako si mi ulipsala tezak dan, da ti je samo znat… ma da mi te srist negdi po Splitu da te izljubin!
Cestitam ti od srca! ♥️ Uzivaj sa svojom mrvicom! 🌸
Sortiraj odgovore
Najstariji