https://ibb.co/LZPFNwx
Ovaj ananas je top jedino za na wc otic ocito je meni termin u 11 mj 😏🙄😂
Mom mene ni na wc ne potjera, s tim da jedem konzerviranog jer svjezeg jos manje podnosim 😂😂
AnaAn a kako je sad? Jel boli?
Kod mene danas nista 🙈 i dalje smeđarim zbog pregleda, mala me pozdravi onako lagano svaki cas, a ja i pritisak se vucemo po kuci i terasi 🙈
Mislim da bi jos jedan odnos puno znacio, ali nije mi volja poslije ovog pregleda 😒
Iva cestitam! Brz oporavak ti zelim! Uzivaj sa svojom bebicom u mazenju 🥰
.
Mom tebe nece pa nece, a nema sta nisi radila, 4 porod i neda se van. 🙈😆
.
Od kume frendica je rodila sinoc na kraju na carski..neznam dal svojom voljom ili je morala al predpostavljam da je morala s obzirom na trudove od petka.
.
Ja kao i vi cekam da se nesto pokrene..sve je spremno i papiri koje moram uzet (ne racunam da iducu srijedu idem kod gin na ctg), ja sam sebi slozila u glavi da cu rodit ovaj tjedan. 😆😂 jedino sto moram osim kofera uzet je mob i punjac, ostalo je sve spremno..cak i odjeca u kojoj cu u ic u bolnicu spremno ceka. 😆
[/ url
Iva cestitam🥳🥳
Ajmo cure jos maloo pa su sve bebe tu💞💞
Jeste dosli doma? Kako su klinci reagirali na jos jednog bebaca? Kako jje Luka reagirao?
Lonmi, mos i kod mene doci pročistiti, ja nisam u tom fazonu.. Valjda jer imam bebu pa koristim ovo vrijeme da jos odmorim koliko stignem 🙈
Luka ga previse ne dozivljava😆😆on je u svom filmu
ostali ga vole, maze,ali luka im je lani bio zanimljiviji..😊😊inace evo druga noc otkad smo dosli iz rodilista i spava mi od 23do pet u komadu..bolje od Luke😊😊
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Lunica super spava 🤗 ljubavi male, samo neka maze. Bas me zanima kako ce moj prihvatiti seku.
.
Oh, danas 2 puta nuzda br. 2, meksa....toga inace nema u ovoj trudnoci...ostaje nada, vidjet cemo sta ce biti dalje, ista ili nista. 🤞😃
[/ url
Cure, vidim da ste sve u velikom finalu, na sve strane nesto krece, hoce-nece, drzim fige da vam bude svima sto prije i sto brze 🥰🥰
Iva, cestitam na bebici i lajkam opis ovog poroda u vodi 😍
Mom ja svog stavila kod ostalih vocki da bude cim zreliji 🤣🤣 a nadam se da ce me potjerat posteno na wc i onda da dobim trudove ko i prosli put 🤣🤣
https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png
Jutro, mi smo i dalje 2u1… Sinoc krenuli bolovi, mislim trudovi sto god, i sad ja pripremila muza da tijekom noci mozda nam bude burno. A ono noc prosla super, samo uz par odlazaka na mokrenje😂😂🙈🙈
E meni ti je tak svaku vecer vec tjedan dana...🤣🤣 vise se ne nadam 🤭🤭🤭 al sad cu muza iskoristit do petka maksimalno...🤩😅
https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png
Cure koje imate iskustva s hemeroidima, jel moze to područje ako su unutarnji onako boljeti i svrbjeti?
Nema niceg vani, ali bolno je, tako da nemam pojma i ako jesu jer ja to u zivotu nisam imala.
Od jucer poslje onog pregleda me sve zivo dolje boli.
Sad bi mi hemoroidi jos trebali pred porod 😒
Ertzui ne spominji mi nista...ja da ostanem trudna peti put nosila bi 11 mjeseci ovo cu 10 garant 😂😂😂😂😂😂😂
Vruce danas nepodnosljivo otekla sam maximalno..amo
Jedno natjecanje iz otecenosti😂😂😂😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji