Proljetne bebe 2021 pt. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mom_of_4
    05. Svibanj 2021. 21:20

anaAn

Mom nasi kulencici 😂😂😂 skinem carapu, a ono carapa me iduce jutro jos doceka urezana 😂😂🙈🙈
    Ja ko baba, mislim da vode imam i u koljenu, jer ne mogu klecati.
    Lonmi ko da ce muz znati da si nam napisala😂 nije valjda on jedan medu nama

mom_of_4
    05. Svibanj 2021. 21:21

anaAn ovo
    Kad stavim smajlica nekog velikog pa ispadnu hijeroglifi 🙄

Petra982
    05. Svibanj 2021. 21:23

Prepoznat ćete! 
    Moji su i dalje nepravilni, ali češći.  Bila sam dugo pod tušem jer me počela hvatati zimica.... Čep i dalje ispada. Računam da me otvorilo dodatno koji cm. 
    Uglavnom sam na sve 4 dok traje trud jer mi je to najjednostavnije. Koliko god sam prije vježbala disanje, fali mi netko tko bi to pravilno radio samnom jer se pogubim i već osjećam mučninu od nepravilnog disanja. 

Principessa🌺
    05. Svibanj 2021. 21:28

Lonmi

AnaAn muz mora do kraja donijeti odluku, javim cim odluci. Jako je neodlucan između 2 imena i ceka zadnji tren 🙈😊 Sta ces 😂
    Lussi uopce ne gledaj taj iscjedak 😂😂, u mene opet nesto tog sluznog izaslo, bas je obilno i ljigavo, samo je kod mene zuckasto i onakvo smrkljavo.
    Pazi si samo da nebi bilo vodeno i jako, da nista ne curi.
    Dobro ti AnaAn kaze, da je iscjedak mjerilo ja bi davno rodila, znas za mojih 50 nijansi iscjetka 😂, mucili me s tim cijelu trudnocu 😂❤️
    .
    Ma sve smo mi to dobro dogurale, puno je lakse bilo uz podrsku, super smo ekipa. Rijec utjehe puno znaci dok te strah i dok ti je tesko 😊

Da da hahaha zato i kazem,ti si toliko tih iscjedaka imala da najbolje znas..
    Ma tek tolko da je,onak sluzavo,prozirno🤣 pa ja proucavam hahahahahaha

Popis termina i rodenih beba str. 1652💕
    .

Principessa🌺
    05. Svibanj 2021. 21:38

Petra982

Prepoznat ćete!
    Moji su i dalje nepravilni, ali češći. Bila sam dugo pod tušem jer me počela hvatati zimica…. Čep i dalje ispada. Računam da me otvorilo dodatno koji cm.
    Uglavnom sam na sve 4 dok traje trud jer mi je to najjednostavnije. Koliko god sam prije vježbala disanje, fali mi netko tko bi to pravilno radio samnom jer se pogubim i već osjećam mučninu od nepravilnog disanja.

Izgleda da ces ti sutra 😍

Popis termina i rodenih beba str. 1652💕
    .

Lunica
    05. Svibanj 2021. 21:54

Evo i kod mene krenuli malo zesci trudovi,javljaju se dosta cesto i trebam ih prodisavati,ali jos mi se nekako neda ici u bolnicu jer sam danas na pregledu bila zatvorena...

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

Lonmi
    05. Svibanj 2021. 22:06

Principessa🌺

Lonmi

AnaAn muz mora do kraja donijeti odluku, javim cim odluci. Jako je neodlucan između 2 imena i ceka zadnji tren 🙈😊 Sta ces 😂
    Lussi uopce ne gledaj taj iscjedak 😂😂, u mene opet nesto tog sluznog izaslo, bas je obilno i ljigavo, samo je kod mene zuckasto i onakvo smrkljavo.
    Pazi si samo da nebi bilo vodeno i jako, da nista ne curi.
    Dobro ti AnaAn kaze, da je iscjedak mjerilo ja bi davno rodila, znas za mojih 50 nijansi iscjetka 😂, mucili me s tim cijelu trudnocu 😂❤️
    .
    Ma sve smo mi to dobro dogurale, puno je lakse bilo uz podrsku, super smo ekipa. Rijec utjehe puno znaci dok te strah i dok ti je tesko 😊

Da da hahaha zato i kazem,ti si toliko tih iscjedaka imala da najbolje znas..
    Ma tek tolko da je,onak sluzavo,prozirno🤣 pa ja proucavam hahahahahaha

Daaa, ma lako za ove normalne, pila sam Dupahstone, a on dosta pojacava iscjedak, nego ona problematika oko smeđeg.
    I dalje tvrdim, previse nepotrebnog stresa, ali to znas tek na kraju dok vidis cijelu situaciju.
    Bitno da je sve ok 🥰
    Drzim ti fige da se nesto pokrece, to je super, svako stezanje, iscjedak, bilo sta, bolje nego dok se nist ne događa 😊
    Nek se tijelo lijepo pripremi 🥰

Lonmi
    05. Svibanj 2021. 22:06

Lunica

Evo i kod mene krenuli malo zesci trudovi,javljaju se dosta cesto i trebam ih prodisavati,ali jos mi se nekako neda ici u bolnicu jer sam danas na pregledu bila zatvorena…

Sretno ❤️

mom_of_4
    05. Svibanj 2021. 22:11

Uff krenulo kod vas sretno curke..meni samo dosta pritisak dole na gospodju vidit cemo sta kaze sjor dotur ujutro 

• ertzui
    05. Svibanj 2021. 22:17

Lunica i Petra sretno! 😊🤞🤗❤
    .
    Mom sretno sutra na pregledu! 🙏🤗
    .
    Nikac samo uzivajte, nema lijepse nego setnja pored mora! 🌞😊

[/ url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.