Erika ja sam trece prenijela 4 dana zatvorena skroz bila,kakvo ti je stanje dole s gospodičnom ? Jel popusta ventile il je zapekla ka konzerva 😅😜
Erika, ako nadješ volju naći ćeš i vrimena🤭🤭🤭🤭
Kao da mora bit noć, može i jutro🤣🤣🤣🤣
Uglavnom, mi se uvijek snadjemo ako imamo volje i želje🥰
Nemam ja problema sa sexom, nek EmEn🤣🤣🤣
Znači umrla sam od smijeha na ovo. Skoro se popišala 🤣🤣🤣🤣
Erika reci
Sta si sve isprobala od ovih “slavnih “metoda za pokretanje trudova da znamo sta ne djeluje 😂😂
Sex NISAM, muz odbija 🤣🙈
Pranje podova na sve 4, pranje prozora, svaki dan šetnje po stepenicama, ananas JESAM. 😀
Jos kao bi trebala probat stimuliranje bradavica...kaze Google... 😀 😀
To javim naknadno 🙈🤣
Erika ja sam trece prenijela 4 dana zatvorena skroz bila,kakvo ti je stanje dole s gospodičnom ? Jel popusta ventile il je zapekla ka konzerva 😅😜
Prst otvorena već "godinama" 🤣 🤣 🤣 i nema pomaka....
Ja sam koristila vrećice iz dm-a za mlijeko kad sam se izdajala. One su najjeftinije i ok su. One su za frižider i za zamrzivanje. Mislim da su sve tako za oboje.
.
AnaAn ni nama nije isto sa kondomom ili bez zato sam i pocela bila piti tablete. 🙊🙈🙊🙈Ali morat cu ga sad upotrijebiti ako uspijemo naci vrijeme za to 🤣🤣 jer mi je prvi pregled tek 25.5 i tada cu ju pitat recept za tablete i mislim da cu do tada prestati dojiti jer skoro vise niti nemam mlijeka pa cu ih moc pocet pit.
Prst otvorena već "godinama" 🤣 🤣 🤣 i nema pomaka….
I jel išlo prirodno, obdukcija, koliko trajao 3 porod?
Utjesi me 😀
Erika, ako nadješ volju naći ćeš i vrimena🤭🤭🤭🤭
Kao da mora bit noć, može i jutro🤣🤣🤣🤣
Uglavnom, mi se uvijek snadjemo ako imamo volje i želje🥰
Nemam ja problema sa sexom, nek EmEn🤣🤣🤣
Znači umrla sam od smijeha na ovo. Skoro se popišala 🤣🤣🤣🤣
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🙈🙈🙈
Ahhahah erika Aj bar si prst da je ista..ja kupila ananas eno ga ceka me u frizideru jos, perem cistim rintam pa se ne mogu ni otvorit kamoli porodit .sex ne zelim ni predlagat muzu jer se meni neda hahahahha..kupila i caj maline Al je 😱pa radije ga preskočim ... prepone me jako bole sve me straj da se i ja ne rascetvorim ko nasa Mar ufff a noge da mi vidite E to je tek vrh
Erika ma puka vodenjak pa gel drip i uspila prirodno ipak rodit Al je trajalo zbog puknuća vodenjaka i ne otvaranja..neka tebi krenu trudovi bolje tako..ja sad zelim trudove samo ne scenarij treceg poroda
Sortiraj odgovore
Najstariji