Proljetne bebe 2021 pt. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Trudnisima1987
    21. Travanj 2021. 16:04

Ubacujem se na temu "što ponijeti u bolnicu", ne bi htjela imati ulogu provokatora ali anaAn komentira kako bi najbolje bilo da i svoju posteljinu donese - e pa meni je rekla jedna kolegica da mi nije na odmet ponijeti koju jednokratnu podlogu jer ako se dogodi da nešto prođe na posteljinu, a ne dobijem novu u skaldu sa svojim željama..., eto neka se nađe pri ruci

• NeverEver
    21. Travanj 2021. 16:06

Bebeto kod nas pelene i vlazne maramice, ostalo ima bolnica.
    Petra ajme 39, ja sam mislila da ces ti ranije. Neka se samo "kuha", bit ce ti savrsena bebica.
    Kod nas se ceka do 42 ali sam ja imala taj visak plodove vode, veca beba, mene trbuh uzasno svrbio, svasta se u zadnjem tjednu skupilo i rekla moja ginekologica da cemo s 40+3, ja sam odusevljena s tim, znate da sam ja najradije s 37 htjela 😂 ali eto, u 41.tjednu smo inducurali.. ja brijem da bi jos i sad trudna bila, nikakve trudove nisam imala..

• NeverEver
    21. Travanj 2021. 16:10

Trudnisima1987

Ubacujem se na temu "što ponijeti u bolnicu", ne bi htjela imati ulogu provokatora ali anaAn komentira kako bi najbolje bilo da i svoju posteljinu donese - e pa meni je rekla jedna kolegica da mi nije na odmet ponijeti koju jednokratnu podlogu jer ako se dogodi da nešto prođe na posteljinu, a ne dobijem novu u skaldu sa svojim željama…, eto neka se nađe pri ruci

U koprivnici pitaju svako jutro jel treba sta novo od posteljine.. podloge smo imale neke gumene i preko njih tkaninu pa na to jos plahtu.. ovisi od bolnice do bolnice, kod nas je bila hrana dobra bar sta se kolicine tice, pitaju sestre u svakoj smjeni jel treba lijek/tableta protiv bolova, premataju bebu 4, 5 puta i uzmu preko noci kod carskog prve dvije noci. Sto je fakat ok jer se ne mozetr pomaknut. 

• NeverEver
    21. Travanj 2021. 16:11

I pitaju za posteljinu, pomazu oko oblacenja kod tusiranja ako treba.. nemam primjedbe.

• eleonora
    21. Travanj 2021. 16:11

Višak plodne vode - Nakon pregleda u kojem mi je rečeno da imam višak plodne vode, napravili su mi dugi ultrazvuk na kojem se opet vidi kako ima previše plodne vode no ne vidi se i zašto. Sve izgleda ok. No tu sve izgleda ok a ja nemam problem sa šečerom i pitanje je onda zašto ima previše plodne vode. Ni beba nije prevelika. 3 kile. Sutra idem opet na ultrazvuk kod drugog doktora da se možda ustanovi mogući razlog. 
    Sutra ću biti točno 38 tjedan. Kaj bude bude. Nadam se da je previše dignuta panika oko te vode i da će sve biti ok. 

• eleonora
    21. Travanj 2021. 16:13

Ima možda netko informaciju od koliko sati rade uzv u Petrovoj?

• Bebeto
    21. Travanj 2021. 16:20

palonkica

Bebeto, prijateljica mi je rodila u 3. mj. Isto kaže da je svega bilo. Sad ne znam je li razlika babinjače ili patologija???
    Ja sam ponila 2 pelene samo. I ništa drugo.za bebu. Jesam za sebe higijenu i sve ostalo.

Moguće da je onda razlika, jer na patologiji ništa nije bilo, a ja došla ko tuntle bez ičega.🤣🤦🏻‍♀️Onda ću i ja tako pelene za njega , za sebe sam već sve spremila.

• Bebeto
    21. Travanj 2021. 16:21

NeverEver

Petra ajme 39, ja sam mislila da ces ti ranije. Neka se samo "kuha", bit ce ti savrsena bebica.
    Kod nas se ceka do 42 ali sam ja imala taj visak plodove vode, veca beba, mene trbuh uzasno svrbio, svasta se u zadnjem tjednu skupilo i rekla moja ginekologica da cemo s 40+3, ja sam odusevljena s tim, znate da sam ja najradije s 37 htjela 😂 ali eto, u 41.tjednu smo inducurali.. ja brijem da bi jos i sad trudna bila, nikakve trudove nisam imala..

Oke, onda još vlažne tribam spremiti.

• Bebeto
    21. Travanj 2021. 16:29

anaAn

Bebeto

Jeli treba još šta nositi osim pampersica?Robicu ili nešto?Ja sam samo pelene spremila, a ne znam šta još triba.

Cijelu kucu😂😂😂
    Jesi napravila bris?

Hahaha, spizu ja sam toliko gladoš da se ja mislim hoću li biti gladna 🤦🏻‍♀️ Rekli mi da dođem sutra, ako nalaz ne bude gotov da će mi po prijemu dati antibiotik.Imam osjećaj kao da se svi dogovaraju međusobno, kao neka tajna sekta(grozna sam)🤣🤣

Lonmi
    21. Travanj 2021. 16:34

NeverEver

Hahah, ma do sad bi izasao, zakuhalo bi vec ovo dolje, ne moze vjecno biti unutra 😂😂😂
    Ja se totalno zalijepila za to sta mi ginicka rekla da tu ne cekaju toliko dugo, nadam se da mi nije dala krive info 🥴🥴.
    S jedne strane ako je sve ok u redu je pricekati jer ono, mozda bi kroz dan, dva krenulo, a s druge strane vise ti se zbilja neda 😬
    Tko ce vise ovu zgaravicu trpiti 🤢

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.