Lala cestitam! Super brz porod. 🙂 uzivajte u mazenju i zelim ti brz oporavak. 😊
[/ url
Da se prijavimo i mi u 15:27 stigla moja curka 3950 50cm od sinoc bili bolovi neki bezveze ali redovni stigla u 12 u bolnicu 7cm otvorena nema vremena ni za šta i ubrzo dosla moja curica
Cestitam od ❤🤗
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Ajme ja sam treća po redu za roditi 😱😱
Danas pregled, zatvorena skroz, idući pregled na dan termina za tjedan dana isto kod svoga gin. Prvi put nakon pregleda smedji iscjedak, eto da vas nema ne bi znala da je to normalno 😊
Sretno nam svima, brojimo sitno 💪💪
Ja druga na popisu 🤭🤭🤭 danas bio pregled, nista se ne dogadja 🤷🏻♀️
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Lala, cestitke na malenoj i brz opravak! Prijateljica rodila u riječkom kbc danas, muz bio pratnja, kaze sve super proslo! Krevetici nam se uskoro pune najsladjim kilicama 🥰🥰🥰
Lala draga, jel vidis da se cekanje isplatilo. Prekrasan prirodni porod.
Cestitke ❤️🌷
Lala cestitam 💕💕💕
Porod za pozeljeti 🥰😍
Zelim ti brz oporavak i veselim se cuti detalje kad budes mogla....
Pula, 33 god, prvo dijete, curica Darla rođena 24. 04.2021. 💕
Ajme Petra i ja tamanim smokice i gluposti ovih dana, decki dobili za Uskrs tih paketa uskrsnjih punih smokija a nemam im naviku davat to da jedu pa sad ja trosim dok oni spavaju navecer 🤣🤣
Da, moj muž i ja kupujemo te junake za nas... Njima to jednom u 10 dana, ako... 😂😂😂
Lalaa cestitaaaam❤️❤️❤️❤️ brz oporavaak ti zelim❤️❤️❤️❤️❤️
Lonmi meni moja rjesila bris za streptokok,sutra ga nosim,za tj dana je nalaz i to je to,dalje idem u TA
NevaEva jel ti se stucaaalo🙈 dala sam te pozdravitii i rekla kak se znamo, pa je rekla da je bas svijet mali,da se prek forima upoznamo i da jesi kaj rekla o porodu, rekla sam da si pohvalila Kc rodiliste🤗 i rekla je da joj je zao kaj je ispalo da na kraju moras na carski,ali bitno da je maleni tu🥰🥰❤️❤️
Popis termina i rodenih beba str. 1652💕
.
Lala bravo!! Cestitam draga! Bome cura i pol! 😍😍😍
.
Zara hvala ti 😍 Kako ste ti i Ria?
.
Brisevi - vidim da se pokrenula rasprava 😂😂 u medjuvremenu sam saznala sa je cura imala i secer i tlak sto ima i sad i bila je na nekoj terapiji. Ne znam tocan tijek i necu zabadat nos ali ocito je bilo problemcica i eto taj bris/profilaksa ili nisu napravljeni na vrijeme ili nisu imali efekta ali bebica he sve bolje. Crp krece na nize.
.
Moj mali prasac je sisao 1h maloprije. Sisa 1 sat pa 4-5 sati spava.
.
Bebice se mijenjaju iz sata u sat. Smije se i pricamo, sad vec dugo zadrzava pogled u jednoj tocci, proucava.. divan je.
.
Oporavak - prvih 55 sati nakon poroda ja sam na 3 ibuprofena dnevno, mogla sam ostat na injekcijama ali sam rekla da ne treba. 3 ibuprofena mi trebaju. Dakle nakon carskog radi anestezije prvih 12 sati nema dizanja glave, samo lijevo i desno se smije migat, ima se kateter i ulosci+plahtice, prevuku spavacicu preko tijela.. pustit ce 3 fizioloske i 1 protiv bolova. Nige sam osjetila nakon neka 3 sata, bebicu su mi dali da vidim ali kratko.
Operirana sam u 15h, iduce jutro sam se morala dic, bolovi su bili prilicni. Dobije se injekcija u guzu, fizioloska i protiv zgrusnjavanja krvi. Manje vise se lezi ostatak dana s tim da su meni dofurali bebicu. Nisu svaki put mogle doci sestre kad sam iz zvala pa sam pokusavala dovuc ga k sebi nekak i nest sitno smo dojili. Nakon 24h su mi maknuli kateter i braunilu, dojila sam i mali je stalno s menom osim po noci od 12 do 5. To je moje vrijeme za odmor al cimerica ocajnicki hrce. 🙄
Danas ujutro, dakle 3.budjenje nakon carskog sam dobila ibuprofen 600mg, digla sam se 10ak puta prijepodne, otusirala se, obavila veliku i malu nuzdu, doruckovala, nahranila malog.. rez boli, hodam sporo i pognuto. U podne me pocelo jako boljet a mali je dosta plakao. Imala sam trenutak ocaja i zaplakala pred sestrom, uzela ga je, okupala i vratila za 10ak min. Ja sam popila 2.ibuprofen, nahranila ga i on je spavao do 5. I dalje hodam pognuta. Rucala sam, za vizitu se moramo 2.put tusirat. Ja sam samo od pupka prema dolje.
Dakle, prezivi se. Da je piknik, nije.. boli.. nemam vise kontrakcije, krvarenje je minimalno, ko blaga menga. Svi kazu da se odlicno oporavljam.. beba je zdrava. Izgubio je 250g sto je super. Sutra skidaju flaster. Ako je sve u redu, u cet u 11 idemo k tati. 😎😍🤩😍
Lussi ne znam s kim si pricala 😂 ali kc rodiliste je za medalju neku, zene su toliko drage i pozitivne, sve pokazu a posla imaju preko glave. Hrana je isto super, meni su i svi doktori bili super, a to sto mi je dr.K. izvadila cistu dok je imala priliku da se ne mucim duplo.. eto i sad mi se place. Meni je to bil9 veliko opterecenje.
Nikad im se necu moc oduzit.
Sortiraj odgovore
Najstariji