Jao i Jagodica nam odlazi.
Citamo se uskoro 😊
.
Jaooooo pa zar zbilja ima lijecnika koji ce ti reci da doma cekaj, a sta da se nist ne pokrece jos 2 tj?
Tocno se moji strahovi ostvaruju kad vas citam. Kad sam jos pisala da nisu valjda takvi da te ne bi uzimali na kontrolu dok prođe termin.
Kod mene valjda nema takvih jer idem u dr bolnicu onda. Poludjela bi doma u mislima "sta ako se..." da me nitko ne kontrolira, a da prođe 40 tt.
Ertzui jel ti stalno mlijecni?
Meni je i sluzavi zuckasti, a i onaj sluzni cep ljigavi mi zna kapnuti, katastrofa.
Vodeno, mlijecno, sluzavo zuti bljaaaak. Malo prije je tog zutog izaslo, bas se idem preskinuti.
Najgore mi je dok je cisti vodeni jer me brine onda. Jedva cekam da me pogleda u srijedu 😂

Cure, boli me sve. Citam vas i tu sam. Pisem kasnije.
Puse svima
Erika vec smo se bile zabrinule, lijepo te citati 😊
Mom idemo mi prema kraju 😊
Jao bol u preponama ne spominji te, bas kako Iva veli, dok se dizem s kreveta kao da si mi 300kg bacio na leđa gratis tako stisne prema dolje 😬

Erika,kad je tebi termin? I sretno😘
Za tjedan dana.
Malu sam rodila 6 dana prije.... Prvog prenijela 12 dana...
Sad ćemo vidjet.... Mislim da ću ovaj tjedan... Sve mi liči na to 🤦♂️
Thera, haha, nemoj cekat nego se primi stepenica, muza, ananasa... 😆
.
Lonmi nije vise, jutros samo. Vodeni je stalno, vjerojatno i urina zna pokapat jer bude nekad ulozak zuckasti. Sluzni mislim da mi je na dva puta ( 2 dana, a izmedu veliki razmak) po malo izasao bilo je sluzavo zelenkasto rastezljivo. Bas je bljak, i ja sam vjecito mokra. 🙈 ...jos maloooo, 4.5 si mantram da ce nam doci mrvica.. ne mogu cekati do punog termina 😁😇😃

[/ url
Najbolje mogućnosti za zaradu 62 000 USD mjesečno. Svi svakodnevno provodimo puno vremena na društvenim mrežama - Facebooku, Instagramu, Snapchatu, Twitteru i popis se nastavlja. Ako ste navikli dobivati puno lajkova ili komentara ili ako sjajno motivirate druge putem svojih postova, možda biste trebali razmisliti o tome da ovo pretvorite u profesiju. Čini se nevjerojatnim, ali nećete si oprostiti ako to ne provjerite......... http://www.worksbaar.com/
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji