Proljetne bebe 2021 pt. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Valkris
    13. Travanj 2021. 09:04

Jutro cure 😉 😉 
    Cestitke curama koje su rodile (ako citaju jos ovu temu), 
    NevaEva baš mi je žao čuti, ali nekako vidim pozitivu u tvom tonu.. Vrijeme rane liječi i sve će to brzo proci 😘😘😘
    Evo da se i ja malo javim.. Malac mi je kurio temperaturu 40 par dana,pa nije isao u vrtić neko vrijeme pa nisam imala baš vremena puno.. A i radovi su nam u punom tijeku. Nadam se da ce sve bit gotovo prije nego se bebolina rodi... 
    Trudnoća mi prolazi ok, osim gestacijskog i  standardnih zatezanja nemam neke teškoće niti iscjedke pa nemam bas puno niti za pisati 🙈 jedino imam proteine u mokraci (neka 3 na onoj trakici) pa moram sutra urinokulturu i krv vaditi.. 
    .. 
    Nemam nista spremno, ni torbu za rodilište niti kinderbet nismo kupili još 🙈 nisam svjesna valjda da smo u samom finišu.. 
    Narucena sam u TA 3.5., valjda će raditi ctg..
    Nadam se da cu cesce pisati.. Sretno na pregledima danas 😁 i ako se kojoj sto pokrene neka bude brzo 😘😘

Principessa🌺
    13. Travanj 2021. 09:45

Valkris drago mi je da si se javila🥰 zacas ce ti pregled u TA i ja se nekak nadam dok krenemo u TA da vrijeme leti🙈
    Taman stignes jos sve prirediti, u finisu si sad skoro

Popis termina i rodenih beba str. 1652💕
    .

mom_of_4
    13. Travanj 2021. 09:46

🤭🙄ja jos cekam nalaz i sad mi je jos veca muka kad ovo procitam nisam ga ni ja nikad imala fala Bogu Al mi nije jasno kako ga je beba pokupila ako je rodila na carski?? Znam da neke cure sta su ga imale dobiju antibiotik odmah na porodu da se sprijeci prenošenje na bebu i cesto bude sve ok Al ne zelim ga nikako .. 🤔😫iden sad plakat odmah 🙏🏻 kako bi moja Rita rekla bit cu dobraaaa samo nek ga nemam 😂🤔

Principessa🌺
    13. Travanj 2021. 09:46

https://ibb.co/QD3hySD
    .
    Listam instagram i naletim na ovo,svaka cast zeni🙈 treba tu kilazu i nosit i izgurat van🤞🏼

.

Principessa🌺
    13. Travanj 2021. 09:57

E pa kad je trudnici dosadno pa mjenja ime i sliku i sticker hahaha sva sreca pa me znate pod Lussi🤣🤣🙈

.

Principessa🌺
    13. Travanj 2021. 09:57

A Lussi mi dosadilo pa promjenila malo🤣🤣

.

Lonmi
    13. Travanj 2021. 10:03

mom_of_4

🤭🙄ja jos cekam nalaz i sad mi je jos veca muka kad ovo procitam nisam ga ni ja nikad imala fala Bogu Al mi nije jasno kako ga je beba pokupila ako je rodila na carski?? Znam da neke cure sta su ga imale dobiju antibiotik odmah na porodu da se sprijeci prenošenje na bebu i cesto bude sve ok Al ne zelim ga nikako .. 🤔😫iden sad plakat odmah 🙏🏻 kako bi moja Rita rekla bit cu dobraaaa samo nek ga nemam 😂🤔

Nemas ga, ne brini 😊
    Ma citala sam bila kao da moze izazvati upalu plodne vode itd., ako ga imas pa je ne lijecen, kao da bi trebalo dobiti neki antibiotik i ranije da pijes, di cemo i znati ranije ako nas pred kraj testiraju. Nemam pojima uglavnom, na netu pise svasta.
    Tko zna sta je jos tu bilo, mi se vecinom uhvatimo za ono sta cujemo, mozda je zena jos kakve probleme imala. Makar to se sve treba kontrolirati zadnjih dana, pa zna biti cudno kad neke stvari ostanu neprimjecene, ima svega.... 
    Ja ti isto mrzim te bestije oduvijek, od kad mi se prvi put u zivotu javila obicna gljivicna infekcija, uzas mi je to i stalno nestrpljivo cekam nalaze samo da vidim da nije nist. Bas bi me to kljucalo u mozgu da imam, rekla bi nek me odmah porode najrade nego da to nekakvi streptokok ima party u meni a ja cekam 🤢

13. Travanj 2021. 10:04

Evo cure da vam javim. Kod cimerice je doslo na naplatu sta nas razlicito lijece. Neki dr.kazu da se bris stigne napravit sto kasnije i kod nje su mislili u 38.tj., ali pukao vodnenjak, krenuo porod 20 dana ranije i nalaz nije imala a kad su trudovi poceli sibat jace su bebi otkucaji srca padali i vidjelo se da nest nije u redu. Sad je pedijatar na viziti rekao da ima na kozi i u zelucu bakteriju ali da nalaz krvi ne pokazuje da je prisutna u krvi vise pa sad ponavljaju nalaze i ako bude dobro papao (ima 3300g) bude sve oko za cca tjedan dana. Ja sam se smrznula dok je rekao ponavljamo danas nalaz koji je jucer bio izrazito lose. Mislim da je dobro da smo tu na forumu pa tko se nije splasio do sad i napravio bris, sad ce 😂😂
    .
    Mi smo danas papali preko sesirica. Sami 20 min. Podignuo se u zaspao i evo spava vec 2 sata.
    Bebe u sobi do vriste, on pajki. Ja se pohvalim pedijatru da smo papali u 1 malo i sad puno oko 7 a on mene pogleda pa glavnu sestru i veli "nadam se da je jeo i izmedju samo je mama zaboravila".. ja onak.. sutim.. veli on, normalno je za carski da nema mlijeka. Ja si mislim, buraz, imam vec 20 dana mlijelo al sutim da sestra ne dobije po nosu i ja skup s njom.
    Sad su ga uzeli da ga cijepe protiv tuberkoloze a u 12 dok je prematanje sam isla trazit da gledat tak da ucim malo.. 

13. Travanj 2021. 10:06

*podrignuo se..

nikac
    13. Travanj 2021. 10:22

NevaEva sve je lakse kad si u glavi poslozis da ide na bolje i kad se trudis biti pozitiva. Sve ce to doci na svoje i svakim danom ces znati vise, bol ce biti podnosljivija. Samo tako razmisljaj i guraj naprijed. A mogu misliti koliko snage ti daje Val kad ga pogledas i pomislis da sve to vrijedi radi njega.
    Lussi drago mi je da si zadovoljna vrtuljkom, stvarno je divan. A ja sam se bila predbiljezila par mjeseci unaprijed da.
    Cure mi smo danas ravno 38.tjedana 💕
    Prijavljujem prvu jako slabo prespavanu noc jer me oprala neka nervoza. Procitala sam pred spavanje neki clanak o pucanju vodenjaka i pocela razmisljat sta ako mi sad po noci krene, svi spavaju, ne znam niti koga zvati. Uglavnom malo sam si zabrijala 🙃
    Nekako si mislim da bi mi po danu bilo lakse. 

Pula, 33 god, prvo dijete, curica Darla rođena 24. 04.2021. 💕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.