Jagodice, ja sam isto prijavljena na zdravstveno
Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️
Ma, nije toliko hitno nista. Saznat cemo sigurno sve kroz koji dan. 😊😊
https://hzzo.hr/rodiljne-i-roditeljske-potpore
Sve lijepo piše i sve je objašnjeno! Nema rodiljne nit roditeljske naknade za nezaposlene ukoliko osoba nije prijavljena na burzu rada.
Iako je prošlo 30 dana od prestanka radnog odnosa, svejedno probaj Jagodice. Nemaš što izgubiti.
Hey cure
Bila danas na pregledu u bolnici...nakon nekih 4 i pol sata cekanja bila za 5 min gotova kod doktorice 🙈
Sve je dobro, beba aktivna, trudova nema za sada, kontrola za tjedan dana.
Umrla skoro od gladi 😅 drugi put si nosim nest za gricnut 😄
Pisale ste o kilazi jutros...ja sam visoka 180 i za sada sam dobila 14kg. Iskreno vise se ne opterecujem s time jer bitno mi je da je sve ok, da smo oboje zdravi...a ako poslije i ostane viska, malo cemo se potruditi i to skinuti...tako da samo opusteno 😊 i da meni stalno trazi nesto slatko, bas me to ubija 🙈
Sto se tice doznaka i komplikacija/porodiljnog...vezano za broj bankovnog racuna, zasto kopiju kartice? 🤔 Ja sam morala popuniti obrazac gdje ti traze IBAN broj racuna i to predas sa doznakama
Kad saljem kopiju tekuceg racuna, da li imam pravo zatamniti onaj broj iza na poledini kartice? Oni koji su u PBZu znaju na sta mislim, jer meni broj tekuceg je na zadnjoj stranici.
Pošalji im IBAN, ne treba biti slika ili fotokopija kartice.
Ja sam u banci dala isprintati moj IBAN i to sam skenirala i samo prilažem po potrebi. Isto sam PBZ. Ako ne želiš u banku svakako zatamni sve brojeve koji se njih ne tiču. Opreza nikad dosta!
To je jedini ispravan nacin. Ja nisam htjela odnijet kopiju tekuceg racuna pa su mi rekli da samo zapisem iban i potpisem se. Nisam htjela jer znam da se ne smiju kopirat debitne kartice no ima caka, oni kao sluzbeno tijelo smiju trazit. Dal ces im dat je tvoja stvar.
.
Jagodica, mozda si im trebala samo dostavit papir da si nezaposlena il nest? Provjeri za svaki slucaj, ako mozes dobit 800kn, zasto ne. Na ostalo imas pravo, girl i ti ako ste se u roku 30 dana od prekida prijavile na hzzo. Ja sam se isto raspitala na kaj sve imam pravo jer ne vidim razlog zasto nebi uzela. Placam porez i prirez u Zg vec skoro 10 godina, a nemam pravo na naknadu od grada Zg jer nisam imala stalno prebivaliste. Mašala.
Sve lijepo piše i sve je objašnjeno! Nema rodiljne nit roditeljske naknade za nezaposlene ukoliko osoba nije prijavljena na burzu rada.
Iako je prošlo 30 dana od prestanka radnog odnosa, svejedno probaj Jagodice. Nemaš što izgubiti.
Meni je 6. 1. istekao radni odnos.. Znači ipak je prošlo 30 dana 😑
Kad saljem kopiju tekuceg racuna, da li imam pravo zatamniti onaj broj iza na poledini kartice? Oni koji su u PBZu znaju na sta mislim, jer meni broj tekuceg je na zadnjoj stranici.
Pošalji im IBAN, ne treba biti slika ili fotokopija kartice.
Ja sam u banci dala isprintati moj IBAN i to sam skenirala i samo prilažem po potrebi. Isto sam PBZ. Ako ne želiš u banku svakako zatamni sve brojeve koji se njih ne tiču. Opreza nikad dosta!
To je jedini ispravan nacin. Ja nisam htjela odnijet kopiju tekuceg racuna pa su mi rekli da samo zapisem iban i potpisem se. Nisam htjela jer znam da se ne smiju kopirat debitne kartice no ima caka, oni kao sluzbeno tijelo smiju trazit. Dal ces im dat je tvoja stvar.
.
Jagodica, mozda si im trebala samo dostavit papir da si nezaposlena il nest? Provjeri za svaki slucaj, ako mozes dobit 800kn, zasto ne. Na ostalo imas pravo, girl i ti ako ste se u roku 30 dana od prekida prijavile na hzzo. Ja sam se isto raspitala na kaj sve imam pravo jer ne vidim razlog zasto nebi uzela. Placam porez i prirez u Zg vec skoro 10 godina, a nemam pravo na naknadu od grada Zg jer nisam imala stalno prebivaliste. Mašala.
Prijavile smo se na zdravstveno, ali Petra kaže da smo trebale i na burzu....
Meni je 6. 1. istekao radni odnos.. Znači ipak je prošlo 30 dana 😑
Probaj se pravit blesava, nisi znala 🤷♀️ nemas sta za izgubit
Sortiraj odgovore
Najstariji