Proljetne bebe 2021 pt. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lonmi
    10. Travanj 2021. 18:03

Evo Jagodice 😂

Jagodica125
    10. Travanj 2021. 18:15

A zivot kod kuce - za sad moji decki spavaju, malisa jer je "milk drunk", a dragi jer je iza nas neprospavana noc😅😴
    .
    Babinje je definitivno vrijeme koje je izuzetno izazovno, kako u psihickom, tako i u fizickom smislu. Ja cu se "tek" danas "pocastiti" pranjem kose😅 dosad ono macje pranje jer ne smijes rez mocit i to. Uz to puno znoja.... tu i tamo promoci ulozak, bilo me tooooliko trta obaviti 1.veliku nuzdu nakon carskog, pa si svaki put kazem "rodila si zivog djecaka, mozes kakati😅💪". Dragi me je opisao maloprije kao "prije trudnoce si mazala se bademovim uljem i mirisala, a sad kad udjem u sobu imas te glomazne pelene na sebi, stojis uz prozor samo u ulosku i sisom na izvolte i izdajas. Hodas citav dan u toj spavacici sa skorenim flekima na sisama i formule 🤣 Ali zato sjajis i imas neki mir"😇 kaze on kojega molim da ode oprat zube i popit kavu u miru, jer bdije citavu noc nad malisom i nadamnom💙 (btw nije za prepoznat i odusevljava me iz sata u sat💞
    .
    Ima tu puno placa, kako od malise, tako i mene, sto od onoga "ajme kako cu" do "ajme nasmijao se i prducnuo" pa plac od gaunutosti😭😅
    .
    Zelim u svakom slucaju ohrabriti sve nas prvorotkinje - vjerujte u sebe i svoje tijelo. Mi zene smo stavrno cudo. Sto zensko tijelo prodje, da na svijet donese zivot je ne-o-pi-si-vo. Kako se u lavice pretvorimo prek tih 9 mjeseci 🦁 kako u nama izvire snaga i unutarnja mudrost - nevjerovatno!🤗 stoga samo hrabro! 🦸‍♀️

nikac
    10. Travanj 2021. 18:37

Ruska1986

nikac

NevaEva bas si se dobro izrazila, tako nesto sam i htjela postici, da ne bude previse girly a opet da se vidi da tu dolazi curica 💕 zato mi je siva bas zahvalna i volim pastelne boje.
    Ajme kako si napisala "Dobit cu bebu!!" bas si vrtim film i koliko sam god i ja blizu tome uopce jos toga nisam svjesna.
    Neka ti je sa srecom sutra, ako se i prije ne pokrene, i samo razmisljaj da ce bol proci, kakva god bila, a ti ces dobiti najvecu nagradu kada sve prodje 💕
    Ja se osjecam malo vise trudno nego dosad 🤣 ali setnjice uz more mi bas pasu, evo jedan morski pozdrav
    https://ibb.co/6859T7C

Cek, hemaci su ti se bas skroz povukli?

Jos je jedna mikro kvrzica, skoro pa nestala a nista ne osjecam dok hodam, nema one boli i pritiska. Hvala bogu, nakon 2 tjedna.
    Prestala sam sa faktu masti i po potrebi cu samo malo povremeno proci sa kantarionom.
    I gledam se obavezno bas oprat nakon svake nuzde. 

Pula, 33 god, prvo dijete, curica Darla rođena 24. 04.2021. 💕

Lunica
    10. Travanj 2021. 18:42

Bravo Jagodice bas lijepo naposano..
    Samomse ti oporavi i napredujete svakim.danom💞
    Ima li tko u rađaoni😊nisam.popratila

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

nikac
    10. Travanj 2021. 18:47

Ruska ti se jos mucis sa hemicima? ☹️

nikac
    10. Travanj 2021. 18:53

Jagodice bas me veseli cuti novosti i tako lijepe rijeci ohrabrenja svima nama koje jos pojma nemamo sto nas zapravo ceka. Hvala ti na tome ❤️🥰🙏

Ruska1986
    10. Travanj 2021. 19:05

nikac

Pa odustala sam od svih krema i masti jer sam skuzila da mi to samo dodatno potice svrab, koji postane nepodnosljiv. Doslovno nisam nocima spavala od svraba. Sada samo hladim ledom i imam neki gel aloe vera i menta i s tim namazem pa fino hladi i ne svrbi. Hemac je i dalje tu ali mi ne smeta ni sjedit ni nist, samo kod kakanja tj.brisanja. Rado bi da se makne, ali ne znam dal se uopce toliki moze povuc(velicine bobice grozda je) jer sam sutra 39 tt i pritisak je sve veci.. Faktu mast moze bez recepta? Ne dam mi gin recept, a ni tete u ljekarni mi ga ne zele dat 🤷🏻‍♀️

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

nikac
    10. Travanj 2021. 19:20

Ruska1986

nikac

Pa odustala sam od svih krema i masti jer sam skuzila da mi to samo dodatno potice svrab, koji postane nepodnosljiv. Doslovno nisam nocima spavala od svraba. Sada samo hladim ledom i imam neki gel aloe vera i menta i s tim namazem pa fino hladi i ne svrbi. Hemac je i dalje tu ali mi ne smeta ni sjedit ni nist, samo kod kakanja tj.brisanja. Rado bi da se makne, ali ne znam dal se uopce toliki moze povuc(velicine bobice grozda je) jer sam sutra 39 tt i pritisak je sve veci.. Faktu mast moze bez recepta? Ne dam mi gin recept, a ni tete u ljekarni mi ga ne zele dat 🤷🏻‍♀️

Mene nije toliko svrbilo, samo povremeno, ali me uzasno bolilo da nisam mogla od boli i pritiska niti stajati na nogama, one prve dane kad su bili jako upaljeni doslovce sam prelezala na boku. 
    A faktu mast sam imala doma od prije i gin mi je rekla da u visokim tjednima nema straha i da slobodno mogu mazat. A kad sam potrosila i isla po novu u ljekarnu prvo su mi rekli da ne daju bez recepta ali ja sam rekla da vec koristim i da sam dobila zeleno svjetlo od ginekologa i dala mi je. Znaci mogu napraviti ustupak i dati bez recepta. 
    Ja sam isto vec pocela misliti da se nece povuci jer je sve veci pritisak sto smo blize kraju ali ipak su se skoro pa skroz povukli. Ja sam danas 37+4.
    Tako da nikad ne znas. 
    Al bitno da te ne boli i svrbi, vec i to puno znaci. 

• ertzui
    10. Travanj 2021. 19:32

Jagodice divno si to napisala. 😊 sve je to normalno i sve ce biti u redu. 🤗  svi troje se prilagodavate svom novom zivotu. 🥰

[/ url

Elledanse
    10. Travanj 2021. 19:55

Drage mame da vam se javim ☺️ 
    Drago mi je da dani idu i vidjet cete da ce to proci sve uredu. Kad sam ja mogla mozete i vi. Dakle ja sam rodila sa 40 + 3.
    Jagodice cestitam od srca❣️ 
    .
    Meni je kuci sada turbulentno i nije mi lako. Zbog velikog reza i pucanja mi je sve otezano. Stolicu da ne spominjem. No najvise se zabavim oko dojenja jer se bradavice uvlace i koristim one silikonske nastavke. Ubacivala sam i dohranu za pocetak i izdajam na elektricnu. Grudi vec postale tvrde. 
    Jucer angazirala patronaznu setru da dode. Kod nas to ovdje nema nego sam ja privatno. 
    Upravo sad nece da prestane plakati, nekako stalno hoce da duda (sve redom). Kaze sestra da je ovisnost od sisi (dudi, boci) da bi zaspala. Dakle nije gladna a trazi jos. Uz dohranu bi ona zaspala, ali sad smo to htjeli prekinuti. Mozda ipak da ne prekinem tako naglo. Ne znam stvarno. Pisat cu u drugoj grupi da vidim sta mame kazu. 
    .
    Samo da vam nesto pokazem ukoliko se mislite o izdajalici. Ja sam kupila elektricnu. Ali mi je jucer sestra rekla za "sakupljac mlijeka" puno jeftinija i praktticnija stvar koja izvuce mlijeko iz dojke. Meni je zao sto sam dala tolike pare za elektricnu izdajalicu kad postoji ovo. Ali evo nigdje nisam cula za to, pa ni ovdje. 
    https://lansinoh.ba/product/sakupljac-mlijeka/

https://lb1f.lilypie.com/pi8fp2.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.