Girl sretnoo, svaka cast kad mozes tipkat uz takve trudove!
Mom ja sam danas kupila taj caj, malo kasnim,al dobro ne moze odmoc 🙃
Ja svoju curku isto dolje osjetim kod gospodje kako rosta, trazi izlaz , ajde ajde mala nadji napokon izlaz prema van 😅😬
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Ridja ista stvar kao i kod tebe ja stvarno neznam kako da namjestim tog malog pišonju, 🤣🤣 probala sam vec svakako i opet popiša ali svaki puta on meni popisa sastrane ne kuzim kako i to uvijek lijevi bok i promoči mi kroz široko povijanje i na bodi i na tuticu. Tako da imamo najmanje 2 presvlačenja po noći svega i najmanje 2 po danu kad je sve mokro tako da se dosta te robice vrti u pranju i peglanju 🤭🤭🤭🤭🙊🙊🙈🙈
Ista stvar i kod nas. Kas god skinem pelenu popisa sve okolo iako svim snagama pokusavam to zaustaviti
A kakvu robicu vam nose bebaci? Jel nose debele ili pamucne pidzamice? Mi smo jos u debelima, mislim na one od flisa
Baby P 03/21 💙
Ajmeee kako su mi se upalili hemeroidi 😭😭😭😭
Moja stara boljka, vec sam zaboravila kako je to "divno" kad od tolike boli i pritiska ne mozes stajat na nogama. Ali mislim da mi tijelo daje signale da usporim i da se opustim malo a poprilicno sam napeta s obzirom da sam na porodiljnom.
Namazala sam kantarion i molim boga da bar ova bol splasne tokom noci jer ne znam kako cu ovako funkcionirati….
I meniiii, vec danima me ubijaju...svrbe , bole peku uzass....suosjecam
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Pozdrav svima... Žao mi je ali ne stižem vas pratiti iako bih htjela. Ako stignem ubacit ću se koji put samo da znate da pratim., želim svim curama uređene preglede, št3lskši porod i svu sreću svijeta!! Falite svi...
Sara jučer obavila prvu kontrolu... Dobila je 1kg u mjesec dana i narasla 3cm🤗🤗💕
Divim se mamama s troje i više djece, ja evo s dvoje pa se eto nekako snalazimo.
Prošlo je točno mjesec dana od mog carskog poroda... Vrijeme proletilo....
Pozdrav svima i veliki kiss!
Hemeroidi...užas jedan. Zajedno sa zatvorom su kod mene trajali skoro mjesec dana. Nikac ja sam koristila neku kremu (Anusol) i izgleda da je pomoglo. Hemeroidi i zatvor - još jedno iskustvo gore od poroda. (Iskustva iz trudnoće gora od poroda- pravim listu za NevaEva😊).
. Girl1234….nadam se da si dobro i da je beba sigurno stigla živa i zdrava🥰.
MareiKate hvala ti na odgovoru!⚘ Nadam se da će i Ayaat prestati sa zanimljivim zvukovima do 3 mjeseca. Izluđuje me. Evo sad tiho spava, valjda što je kakila prije spavanja, nemam pojma. Ona je velika enigma.
Dojenje 15 minuta pa izdajanje - ni meni to nema smisla. Bebica može izvući bolje od bilo kakve izdajalice. Stvarno bih bila sretna da je dojenje lakše i jednostavnije za sve bebe i mame koje žele/mogu dojiti.
Zara - žao mi je što te carski rez toliko brine. Vjeruj mi, to što znaš datum je super jer znaš kad ideš, kako se treba pripremiti, a situacija je mirna i pod kontrolom. Moj carski je bio planiran za 18.2, a vodenjak pukao 16.2. , , tako da sam rodila dva dana ranije na skoro hitni carski rez. Bilo bi bolje da je bebica sačekala 18ti jer sam ovako stvarno bila više pod stresom i bilo je više neizvjesnosti. Tako da...bolje je znati datum carskog reza po mom mišljenju.
Ja vjerujem da je jedan od razloga što si zabrinuta i sama činjenica da si ti liječnica i to što sigurno znaš u detalje šta se događa sa tijelom/ organima koji prolaze kroz carski rez i šta sve može poći krivo. To te shvatam. Ja nisam nikada htjela nešto previše čitati o tome ili o nekim lošim iskustvima vezanim za carski rez jer beba mora napolje pa šta bude! Uostalom, kad ti donesu bebicu, neće ti biti stalo šta događa iza plahte🙂
Vidjet ćeš da će sve biti u redu. Ima nas nekoliko ovdje koje su rodile na carski, pa samo pitaj ako te nešto zanima😊🌷.
Girl sretnooooo ❤️❤️❤️
...
Novopečene mamice slažem se za otvaranje nove teme, otvoriti ću temu Mame proljetnice 2021 pa doditeeee tamooo 🥰, otvoriti ću pod Bebe a ne pod Trudnoća
https://miss7mama.24sata.hr/forum/tema/mame-bebe-proljetnice-2021-83437
...
Evoooooo, dođite curkeeee a vas curke koje još trebate roditi čekamo tamooo 💖💖💖
Cure, imala.sam sad iscjedak krvavi, sad ne znam jel to sluzni cep ,dok sam piskila ne ide krv, al je taj iscjedak bio krvav! Imala sam kontrakcije i sad po noci! 🤯
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Cure ja idem za petrovu ipak sam presla 40 tjedan ,javim se !
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Sortiraj odgovore
Najstariji