Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tommyfame
    28. Rujan 2020. 16:38

Sfingaaa

Pozdrav svim curama!
    Ja sam nova na ovoj temi, jučer sam napravila dva testa i oba su pokazala plusićSve je još svježe, trudna sam cca 4 tjedna po izračunu od zadnje menstruacije.
    Zanima me da li ijedna od vas ima osjećaj kao da ima malo povišenu temperaturu? Mjerila sam ju jučer i danas i stalno mi pokazuje isto 36.9°.

Heeej,dosla siii :) 
    Cestitam jos jednom ❤❤ uredna ti bila 🙏🙏

Da,u trudnoci ti je lagano povisena temparatura (super za ovo doba korone haha). Meni je isto tak od 36,7 do 36,9.

Jel imas kakve simptome? 

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
    06/25 počeli raditi na no.2 💫

*A goal without a plan is just a wish

Ruska1986
    28. Rujan 2020. 16:44

Cure, kad se uopce provjerava taj "trudnicki secer"? Ja sam na pocetku trudnoce isla vaditi svasta nesto, iz urina i krvi. Jel to to ili ?

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

28. Rujan 2020. 17:10

Ninnach

Lussi

Elsa

Lussi

S obzirom da radim u salonu gdje stojim po 8 sati dnevno i svaki dan imam boje i blajh u rukama i udisem, pomalo me strah.. ruke ne cesto bole dok su mi u zraku.. a i situacija s koronom je takva da mi nije svejedno bas.. puno ljudi prolazi kroz salon.. a ne mogu ne farbati i ne raditi minivale..
    Lussi mislim da će ti dok savjetovati da ne bi trebala biti u kontaktu s bojama i blajhom, pogotovo u prvom tromjesječju….

Ma tak si i ja mislim, trebala bi se maknuti od toga cim prije jer mi nije svejedno s tim svaki dan.. imamo puno farbanja i svega toga a ne mogu ne raditi nista dok sam na poslu.. pa sam mislila dok dodem na pregled pitati kaj bi to islo.. jel postoji uopce sansa da idem na bolovanje..

Ja mislim da postoji šansa da ideš na bolovanje, no svakakvih doktora ima i najbolje da što prije ideš na kontrolni pregled i sve objasniš doktorici. Po meni bi te svakako trebali poštediti rada u takvom okruženju. Sretno! ☺️

Joj super 🥰 6.10 sam narucena na prvi pregled pa cu objasniti.. mi imamo par ginekologa koji dolaze jer je nas u mirovini, pa sam si odabrala zensku ginekologicu.. nekako mislim mozda bude imala vise razumjevanja🤷🏼‍♀️

28. Rujan 2020. 17:11

anaAn

Lussi, ako nista zbog korone ti treba otvoriti bolovanje.
    Koliko znam u Njemackoj sad cim kazes na poslu da si trudna, odmah bolovanje zbog korone, jer nikad ne znas…

Budemo vidjeli kak je u Hrv, budem rekla dok dodem

28. Rujan 2020. 17:14

Elsa

Lussi

Elsa

Lussi

S obzirom da radim u salonu gdje stojim po 8 sati dnevno i svaki dan imam boje i blajh u rukama i udisem, pomalo me strah.. ruke ne cesto bole dok su mi u zraku.. a i situacija s koronom je takva da mi nije svejedno bas.. puno ljudi prolazi kroz salon.. a ne mogu ne farbati i ne raditi minivale..
    Lussi mislim da će ti dok savjetovati da ne bi trebala biti u kontaktu s bojama i blajhom, pogotovo u prvom tromjesječju….

Ma tak si i ja mislim, trebala bi se maknuti od toga cim prije jer mi nije svejedno s tim svaki dan.. imamo puno farbanja i svega toga a ne mogu ne raditi nista dok sam na poslu.. pa sam mislila dok dodem na pregled pitati kaj bi to islo.. jel postoji uopce sansa da idem na bolovanje..

Ja radim, ali dokica mi je rekla da se trudnicama radi korone bez problema otvara čuvanje, a ti imaš još i uvjete rada….

Super, jqvim vam sve nakon prvog pregleda.. taman iduci tj bude 7tj i 5-6 dana dok bude pregled

Lunica
    28. Rujan 2020. 18:06

Cure s mučninama kako gurate dan? Cime si olakšavate? Ovo mi je gore od trudova😫

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

• ElmaM
    28. Rujan 2020. 18:08

Cao cure, kako ste? Mene danas bas muce neka boluckanja, boli me skroz nisko u stomaku, neka tupa bol, a danas dok sam cistila, kad sam se par puta sagnula probolo me desne strane, jel to normalno, ja vise ludim na svaku bol 🤦‍♀️🤦‍♀️

• Erika33
    28. Rujan 2020. 18:12

Da se i ja pridružim veseloj zajednici 😀, 3.trudnoca, sutra sam 10+0 i idem na dugo čekani pregled. Strah me ko nikad. Borbe s smedjim iscjetkom traju uz prekide od početka trudnoće. Smršavila sam 3 kg jer imam uzasne mučnine. Tak da... Ne mogu dočekat sutra.....
    Pusa svima. 

• Erika33
    28. Rujan 2020. 18:13

Lunica

Cure s mučninama kako gurate dan? Cime si olakšavate? Ovo mi je gore od trudova😫

Uh. Ja sam smrsala 3 kg. Čak mislim da sam u depresiji već jer mi užasno. Trenutno samo kisele jako mandarine. 

BAJOMA
    28. Rujan 2020. 18:39

Elsa

Eri

Pozdrav svima ☺️
    Evo da se i ja pridruzim proljetnim bebama.
    Friska sam i na forumu.
    Trenutno trudna 11+5 po zm, a po ultrazvuku 12+4 , termin negdje oko 10.4. ako sve bude ok.
    Druga trudnoca, prva nije ostala u lijepom sjecanju, ali dobro je, bilo, proslo 😬😅
    Da li je mozda koja od vas radila Nifty u Zagrebu? Koliko ste cekale nalaze? Ja svoj cekam oko 10 dana i jos nista..nadam se da ce tokom iduceg tjedna, samo da sve bude ok, taman imamo i mini anomaly.

Pozdrav Eri, dobro nam došla…kao i sve druge nove cure…
    Ja sam radila Nifty, ali preko doktora kod kojeg vodim trudnoću tako da ne znam jel tu postoji razlika ako ideš tako ili sama direktno u Breyer…ja sam radila u srijedu, a nalaze dobila u ponedjeljak.
    Tu smo negdje i po terminu, meni je 8.4. s tim da će vjerovatno ići ipak 10-ak dana ranije radi šećera…bar je tako dosad svaki put bilo…

SAYURI…nemam riječi, sve smo se nadale da će ipak na kraju biti sve ok, ali moram priznati da se radi o meni, ovo bi mi bio draži ishod ako nešto nije bilo u redu nego da moram prolaziti ovo što se desilo Bajo i od srca ti želim da čim prije uživaš u trudnoći od početka do kraja….

BAJO…mislim na tebe i još uvijek se nadam najboljem…ali moram pitati za ovo novo šta si napisala glede ab…ako je na UZV bilo sve u redu s razvojem, a Turner može biti i vrlo blagog oblika zašto već sad misle da je potreban ab?Jesi bila u međuvremenu opet kod dok?

Pusa svim novim i starim curama

Nisam isla vise nigdi od posljednjeg pregleda i dogovora kod Šparca za amnio .
    To mi je rekao i Šparac i moj soc ginekolog da ako se ne  bude razvijalo kako treba da cu ici na ab.
    Stim da mi do 20 tt trudnoce bude sve u redu s napredovanjem trudnoce a onda se pocinju pojavljivat anomalije tako mi receno od njih dva 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.