Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Valkris
    15. Siječanj 2021. 22:23

Moj pregled prošao super, zatvorena, bebacica 430g 💞 
    Jao super za pratnju na sv.Duh, ako bude tako u 5.mjesecu evo i mene tamo 🙂
    Slatko - ja krafne tamanim, tak sam i u prosloj trudnoci.. Moram paziti na secer ali taj neki dan me uhvati i onda dvije krafne pojedem 🙈
    Stvari preslatke, jedva čekam da ja opet kupujem, ovaj put rozo 🥰🥰🥰

15. Siječanj 2021. 22:27

Slazem se da je ovo neka vrsta terapije i stvarno pomaze 🤗☺
    .
    Lonmi nemoj pretjerivat sa slatkim, predstoji ti ogtt tek a i nije bas ni za bebu dobro da bas ono puuuuuuno jedes slatkog. Za zdravlje je uvijek najbolje umjereno, svega po malo, svi si priustimo sad malo vise jer smo trudne ali ako pretjeras a mirujes sad, dobit ces ti nepotrebnu masnocu koja ne koristi ni tebi ni bebi a bebica isto moze svasta razvit. Znam da nije lako ali probaj se maaaalcice kontrolirat 😄
    .
    Ovo je moj nalaz urina s pocetka trudnoce. Esteraza 500, leukociti 80-90, mutan urin, bakterije dosta. Urinokultura je na nase veliko cudo bila sterilna. Sad imam puno bolji nalaz ali ipak idem vidjeti urinokulturu. Nek skicnu i nek dr.skicne nalaz, nije mi problem odnijeti jedno jutro u lab casicu 😂 al cu biti mirnija ako napravim sve pretrage..
    https://ibb.co/xJVwK7B

Jagodica125
    15. Siječanj 2021. 22:33

Dobro vecer, curke!👋
    .
    Nama maloprije bila kuma sa malim (2god) i malom (4 mjeseca), pa smo ja i dragi imali dosta prilike za vjezbati nosenje, nunanje, ma bas nam je bilo super 🤗 bili smo prije posjete nekako oboje nabruseni, los dan ovo ono, dosle bebice, nas dvoje se otopili ko led na suncu ☺🤤
    .
    Trudnicki tecaj - super informacija, anaAn!😘 Ja ovaj od rode nisam niti odslusala do kraja, ovo definitivno budem👍
    .
    Ja upravo stavila 1.vaginaletu i popila 1 antibiotik, nadamo se i ja i dragi sto boljem i brzom oporavku👍pitanje anaAn i NevaEva - naravno, nema odnosa do daljnjega, a sto je s pusom za laku noc? (Sorry na glupom pitanju, ali "nema kontakta" se odnosi i na ljubljenje, ili samo "prckanje" par etaza nize 😅🤦‍♀️🤷‍♀️)
    .
    Meni se ispod grudi pojavio kao neki osip 🤔 i to tocno od toga jer su mi dojke teze, pa je ispod vlazno i pitam u ljekarni kaj se preporuca protiv toga, meni ljekarnica od Uriaga neku pastu sa cinkom, pa se sjetim da imam doma za bebicu Sudocrem, pa sam tako otvorila to i namazala ispod cicka😇
    .
    Kvrga - mi se po prvi put pojavila veceras☝️dosta sam bila na nogama, drzala malu i stajala, i trebam ici stavit suđe prat i bas desno od pupka osijetim tu "kvrgu" o kojoj ste pricale. Otisla se
    otusirat i sad chillamo u krevetu, svako na svom mobu 😅
    .
    Spavacice i grudnjaci za dojenje - bila u Nami danas, ne znam zasto sam uopce isla tam, oni su abnormalno skupi😳 spavacice, nis posebne, po 200tinjak kuna, pa za kaj?! Na citavoj etazi grudnjaka ona teta meni nadje 1 pazi 1!!! grudnjak za dojenje i to crni, u velicini premaloj za mene. Sljedec pikiram plac 🤓📝🔎
    .
    Bubice, mozes me pliz dodat na listu pregleda, moj sljedeci je 02.02. u 17h🙏
    .
    E da, meni je termin za tocno 3 mjeseca!!! 😱😱😱🥳🥳🥳 danas je 15.01.,a meni termin 15.04. Samo neka smo sto dulje sa svojim bebicama i da bude svima sve u naaajboljem redu 🙏😇🙏😇

15. Siječanj 2021. 22:40

Jagodica, samo se vi ljubite, pipkanje je zabranjeno! 😂😂 Spavacicu i ogrtac sam uzela s onog linka kaj nam je lonmi slala s fb. Stiglo postom za 2 dana na kucnu adresu, 100kn + 29 posta. Ovo po ducanima je meni preskupo jer mislim da necu nosit vise (osim u trudnoci) a ne mislim ni bit trudna svake godine pa mi se ne isplati. 
    .
    Jel netko vidio negdje trudnicke traper tregerice za kupit? Meni je to uvijek bilo tak kul na filmovima 😂😂

Elledanse
    15. Siječanj 2021. 22:45

Stucanje - znaci to se i meni dogada. Netko je to bio jednom prije drugacije opisao pa sam se mislila je li to to i ono sta je ovo. Zadnji put je rekao da je glava dolje, a to mi se i dogada dolje. Ne volim ni ja taj osjecaj, ono malo jeziv. Cak je i meni ta pupcana pala na pamet jer sam procitala da od nje u ovim tjednima titra. 
    Ruzice uz tebe smo ❤️ Pokusaj biti smirena jer ce ti to sigurno pomoci. 
    Slatko - na to sam slaba. Ali ne deblja mene to nego slana hrana i za njom imam vecu potrebu u trudnoci. Slatkog jedem cijeli zivot dosta i nikad nista od njega osim sto mi zna po licu izbaciti kad bas pretjeram. Nego meni nije jasan ovaj osjecaj stalne gladi ili je to tezina neka. Buduci da ovo nikad nisam osjecala ovako bas mi pocelo ici na zivce. Cak se mislim da je to tezina, a ne glad jer nema bas neke logike. Bude mi i nakon jela. Ne znam stvarno... E cjenit cu svoje normalno stanje nakon ovoga 😂. Ali opet nek sam ja u drugom stanju, radost i iscekivanje, bas se veselim bebici. Samo nek one nama dodu zdrave! 
    Forum - meni ste puno puta pomogle, onako psihicki ici svaki dan uz vas ❣️ 
    Robica - vam je super. Bas volim to gledati. Lussi fora su ti stvarcice koje ces naruciti. 

https://lb1f.lilypie.com/pi8fp2.png

15. Siječanj 2021. 22:47

E Jagodica, kak smo mi iste po danima, 27+2 a razliciti termini? Meni je termin 9.4, zadnja menga 3.7. Nije mi jasno kak to izracunaju drugacije, zbog dana ciklusa? Meni je 28-30 bio jer sam imala app pa je bilo lako pratit. 

• MissGraz
    15. Siječanj 2021. 22:48

NevaEva

Jagodica, samo se vi ljubite, pipkanje je zabranjeno! 😂😂 Spavacicu i ogrtac sam uzela s onog linka kaj nam je lonmi slala s fb. Stiglo postom za 2 dana na kucnu adresu, 100kn + 29 posta. Ovo po ducanima je meni preskupo jer mislim da necu nosit vise (osim u trudnoci) a ne mislim ni bit trudna svake godine pa mi se ne isplati.
    .
    Jel netko vidio negdje trudnicke traper tregerice za kupit? Meni je to uvijek bilo tak kul na filmovima 😂😂

Mango. Ali skupe jakooo. 500kn. Mislim da imaju samo online, a malo je nezgodno ako ne mozes probati, bar meni, pogotovo za te novce.🤷‍♀️ 

Elledanse
    15. Siječanj 2021. 23:03

Jedno pitanje, kako se steriliziraju nastavci za dojenje (oni za zastitu ili uvucene bradavice)? Pitam glupost, ali eto kad sam kupila pa ako zatreba. 

https://lb1f.lilypie.com/pi8fp2.png

Jagodica125
    15. Siječanj 2021. 23:24

NevaEva

E Jagodica, kak smo mi iste po danima, 27+2 a razliciti termini? Meni je termin 9.4, zadnja menga 3.7. Nije mi jasno kak to izracunaju drugacije, zbog dana ciklusa? Meni je 28-30 bio jer sam imala app pa je bilo lako pratit.

E nemam pojma, mila 😅😘 meni je zadnja menga bila 08.07., i po onoj racunici: dodaj tjedan dana gore, oduzmi 3 mjeseca i dodaj godinu -> 15.04.2021. Iako mi na nekoj uvz slici piae Estimated delivery date 14.04., na nekoj 15.04. Ja uzela 15.04.😅🤷‍♀️

16. Siječanj 2021. 04:50

MissGraz hvala :) skupo.
    Ne mogu spavat 😑
    Pronasla sam online korisnu info - ovsko je bilo po rodilistima u rh u 2019. - je li dozvoljena pratnja, tko smije i jel mora imat tecaj. Mozda bude opet tako dok svi vrate pratnju pa si skicnite koga zanima za info. https://www.roditelji.hr/trudnoca/porod/popis-hrvatskih-rodilista-i-uvjeta-za-pratnju-rodilje-na-porodu/

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.