Bubice , meni ke najveća panika bila kad sam sa svojim prvim djetetom u naručju u prolazu njegovom glavom udarila od dovratnikk vrata🤦 plakala sam, koliko sam mislila da sam glupa i kako je moguće da se to dogosdi. Na kraju sam shvatila da se to svima dogadja……jesnoj mojoj prijateljici se mala skotrljala s krevet na pločice, kaže da je pretrnula od straha…koliko god pazimo…ali imaju oni svoje anđele čuvare😇
Hvala ti, sad si me utješila, nadam se da joj onda nije ništa... Znam da se svašta može dogoditi koliko god da paziš, ali dok se dogodi, nikome nije svejedno.
👩 37 - AMH 13
👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
23.02.2024. Stigla druga curica 🩷
Dojenje - mnogo se brinem da mlijeko neće nadoći kad bude trebalo zbog carskog reza. Ako netko ima savjet ili želi dijeliti iskustvo bila bih zahvalna.🌷
Emmie, ja sam imala dva carska i obadva puta sam dojila isti dan bebu, mlijeko ne dodje odmah onako u velikoj kolicini, ali bebi bude dovoljno. Veci mi je problem bio namjestiti sebe i bebu za dojenje-zbog reza, nego samo dojenje. Tako da-ne brini se, biti ce dovoljno mlijeka
Bubice , meni ke najveća panika bila kad sam sa svojim prvim djetetom u naručju u prolazu njegovom glavom udarila od dovratnikk vrata🤦 plakala sam, koliko sam mislila da sam glupa i kako je moguće da se to dogosdi. Na kraju sam shvatila da se to svima dogadja……jesnoj mojoj prijateljici se mala skotrljala s krevet na pločice, kaže da je pretrnula od straha…koliko god pazimo…ali imaju oni svoje anđele čuvare😇
Hvala ti, sad si me utješila, nadam se da joj onda nije ništa… Znam da se svašta može dogoditi koliko god da paziš, ali dok se dogodi, nikome nije svejedno.
Lezi na lijevi bok, mazi trbuh i cekaj da se javi. I mene bi jako prestrasilo, nebi mira imala, ali znam da su dobro zasticeni u trbuhu pa nebi smjelo imati utjecaja.
Znam da ce ti svi reci da nije nista i sigurno nije nista, ali ako si nemirna otidi na hitnu i reci sta se desilo da te pogledaju. Cisto zbog tvoje smirenosti 🤗🥰
Hvala ti, sad si me utješila, nadam se da joj onda nije ništa… Znam da se svašta može dogoditi koliko god da paziš, ali dok se dogodi, nikome nije svejedno.
Lezi na lijevi bok, mazi trbuh i cekaj da se javi. I mene bi jako prestrasilo, nebi mira imala, ali znam da su dobro zasticeni u trbuhu pa nebi smjelo imati utjecaja.
Znam da ce ti svi reci da nije nista i sigurno nije nista, ali ako si nemirna otidi na hitnu i reci sta se desilo da te pogledaju. Cisto zbog tvoje smirenosti 🤗🥰
Nije bio hvala Bogu jak udarac, više sam postrugnula od dolje prema gore po stolu dok sam sjedala na stolac. I sad se ona javlja tako da mislim da je ipak sve OK. Evo upravo sad štuca. 😊 Ali ipak sam se baš prestrašila i mislim si pa jesi glupa, daj pazi malo.
👩 37 - AMH 13
👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
23.02.2024. Stigla druga curica 🩷
Citam vas nekako na brzinu pa sam primijetila da neko spominje bol u preponama, ja u posljednje vrijeme sve cesce i jace osjecam bol u stidnoj kosti. Jel se jos kome to desava?
Isto ko da me neko prebio nekom sipkom, da prostite 😂 najvise nakon lezanja na boku, dakle ujutro hodam ko robot ali i nakon duzeg sjedenja ili hodanja 😱
Dr smatra da je to ok i da je sve zbog pritiska bebe, prrporucila mi je pojas al inace dosta visoko nosim, toliko da vec itezano disem tako da jos nisam krenula s pojasom.
Not that fensi, ekšli..
Ćao svima!
Pratim vas iz prikrajka uglavnom da vidim jesam li normalna 😂 nemam nikakve osobitosti ni pametne savjete za podijelit. Prvo mi je dijete i danas sam punih 28 tjedana.
Zanima me - s obzirpm na ovu Rijeku - oćete li vi prijavljivat tečajeve za slučaj da partner može prisustvovat porodu? I ako oćete, di?? Ja sam u Splitu i ne znam niiišta o ničemu 😁 Hvala!
AnaAn i Lomni (ako sam dobro zapamtila) ja sam danas usla ma stranicu roda, registrirala se i odma pogledala tecaj - priprema za porod. Ulazite i izlazite, gledate, citate ovisno o vasem vremenu u roku 7 dana. Usla sam preko linka sto mi je dosao na mail i krenula. Nije da mi treba tecaj s obzirom da sam rodila vec jednom ali vise me zanimalo sto ce pricati. 😆
[/ url
Ja cure isla danas malo po ducanima da kupim jos sto mi treba ali nemogu ja bas to vise jedva sam to rjesila. Bas me umorilo, ful mi se kad krenem tako hodat stvrdne trbuh i steže i kao da ce puknut trbuh je napet. Pomogne da se opusti tek kad legnem. A ni sjedit bas vise nemogu. Bas osjecam da sam vec u visokim tjednima. A danas vec neznam po koji put mi se bebač vjerojatno rasteze tj gura jer nije udarac nego bas bol u rebrima desno i onda malo promjenim polozaj pa prođe. Kao da mi javlja danas da je vec prevelik da nema mjesta i s tim stvrdnjavanjem trbuha i s tim guranjem🤣🤣
U Rijeci do sada nije trebao tečaj ali ja sam za svaki slučaj prošli mjesec bila prijavila i sebe i muža na taj rodin tečaj priprema za porod i pogledali to svatko sa svog e-maila svatko sa svojom šifrom jer se morate posebno registrirat i dobila ja potvrdu i on čisto za taj jedan tečaj da ima potvrdu za svaki slučaj ako netko nešto bude pitao da imamo da ne kompliciraju zbog toga ali mislim da neće jer nisu ni do sad.
.
Ja sam isto tako otvarala i gledala kad sam ja htjela nije bilo da striktno u nekoliko sati moras gledat jer počinje nego imas lozinku i ulogiras se i gledas kad ti paše.
Sortiraj odgovore
Najstariji