Mi smo danas pricali o imenima za curku posto se sad vise naginje prema curici i odlucili smo da ce biti Aurora 💜 a ako slucajno se pokaze deckic,smislit cemo nesto drugo🥰
Na popisu su bile: Tara, Gloria, Nikita, Irina, Ariela i Aurora
Pa smo Ariela i Aurora napisali na papir i muz je izvukao Aurora🙈
Lussi - fakat su nam slicne price 🤗 kazem, da smo zeljeli bebicu jesmo, samo da ce tako brzo "opalit" nismo se ni ja ni on nadali. Stovise, ja sam pisala ovdje na forumu u grupi Tko sve radi i planira bebu kako "nista od ovog ciklusa, nikakvi simptomi, pisi propalo", kad ono plusic🥳🎊🎉 necu nikad zaboravit deckovu reakciju kad sam mu rekla da sam trudna🤣 govori dovoljno da smo to zaista htjelji i prizeljkivali, ali da ce se to tako brzo ostvarit - no way😳😇 posebice jer sam ja u krugu svojih best frendica imala curke koje su ili duuugo pokusavale ili jos uvijek pokusavaju, pa sam se i ja nekako podsvjesno "pripremila" da ce tako biti i kod mene😔 a kad ono dar nad darovima i blagoslov nad blagoslovima 😇🥰
Aurora je divno, nemojte mijenjat! Mi smo razmatrali Aurora dok smo sanjarili o curici nekad. Neva, Julija i Aurora su nam bila top imena. Za musko ime smo se dosta pomucili. U uzi izbor smo uzeli Julijan, Tristan, Noa i Valerian.
Aurora je i meni predivno 🥰 samo je moj dragi tu iskoristio veto 🤣
Neva- tvoj djecak vec nosi ime Valerijan, zar ne?
Bez j, sorry🤦♀️
Krasna imena!
Ja navijam za Adrian, a muž kaže Jadranko... 😂
Sin kaže Ričard, a kćer ga već zove Nikola...
Da da, moj Val je konacan odabir. Zaboravila sam skoro, jos je Neven bio on the table, ali kad kombiniras ime i prezime i guglas ima jaaaaako puno Nevena pa sam odlucili da cemo ici s necim novim.
Krasna imena!
Ja navijam za Adrian, a muž kaže Jadranko… 😂
Sin kaže Ričard, a kćer ga već zove Nikola…
Hahaha puno ljudi za udovoljit. Nikola Ricard (bas sa č?) je skroz ok kombinacija ;)
Sortiraj odgovore
Najstariji