Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    danica85
    22. Prosinac 2020. 15:38

Lonmi

danica85

Lonmi

danica85

NevaEva

Danica možda da napraviš pauzu od zobenih, možda ti je već predobra crijevna flora :D Bitno da je sve ok, valjda stvarno ne pričamo i muž i ja s vjetrovima već tjednima :D Zezam se, kod mene je mali rocker. Jel znaš već jel čekaš curku ili dečka?
    Lonmi bit će to sve dobro. Samo pozitiva, drugo mišljenje da budeš mirnija i laganini. Ne kužim se u medicinu uopće, ali taj hematom nije moguć tipa još od vanmaternične, to ne razmatraju? Bitno da je tvoja curka ok i da se ti dobro osjećaš :*

Vidim da si 23 tt, blago tebi, ti si prošla ova previranja😂. Rekli mi dokica da mogu očekivati tek u 21 tj prva javljanja, ja pala na guzu! Tako kasno?? Radila sam Nifty s 10 tj, pa znam već jedno vrijeme da je curka 😍

Tooo, nek je curka, ima puno deckiju ove godine, gdje ce nac cure inace 😂.
    Bas moja doktorica rekla danas da ginekolozi kazu i inace da su curice pravi borci i da dobro dok je curka 🥰

Em smo sestre po bolovima em nosimo curke, ma ljubim te 😘😘. Samo jako 💪💪.
    Nisam nigdje pročitala, jesi ti na kakvoj terapiji zbog svojih problema?

Jesam ti, pijem dupahstone 3x2 tablete na dan 🙄

Ja sam na Utrogestanu prvo 3x1 zbog smeđeg iscjetka, a kad sam završila u bolnici povećali na 3x2 vaginalno. Malo mi već ide na živce, 2 mj ih već gurkam i nema naznake ukidanju jer su terapija za kontrakcije 🙄. Izdržat ćemo mi to 💪

22. Prosinac 2020. 15:42

danica85

NevaEva

Danica možda da napraviš pauzu od zobenih, možda ti je već predobra crijevna flora :D Bitno da je sve ok, valjda stvarno ne pričamo i muž i ja s vjetrovima već tjednima :D Zezam se, kod mene je mali rocker. Jel znaš već jel čekaš curku ili dečka?
    Lonmi bit će to sve dobro. Samo pozitiva, drugo mišljenje da budeš mirnija i laganini. Ne kužim se u medicinu uopće, ali taj hematom nije moguć tipa još od vanmaternične, to ne razmatraju? Bitno da je tvoja curka ok i da se ti dobro osjećaš :*

Vidim da si 23 tt, blago tebi, ti si prošla ova previranja😂. Rekli mi dokica da mogu očekivati tek u 21 tj prva javljanja, ja pala na guzu! Tako kasno?? Radila sam Nifty s 10 tj, pa znam već jedno vrijeme da je curka 😍

Ma neka, treba malo pojačat udio žena, nas tu većina male frajere nosi  
    Možeš i prije očekivat, meni je prva trudnoća i osjetila sam prve pokrete s 19 tjedana, sa 20 već česte, zadnja 3-4 tjedna svaki dan vrlo često. Jagodica je prije mene počela osjećat a isto joj je prva trudnoća. Nije zabrinjavajuće kao ako ne osjetiš do 22.tjedna jer ovisi o položaju posteljice itd., al ipak kod većine krene ranije. Prvo vrijeme ćeš se pitat što je bilo ali dok krene češće i jače nema dileme.. brand new biće se igra, ljulja i spava u tebi. 

Lonmi
    22. Prosinac 2020. 15:44

danica85

Lonmi

danica85

Lonmi

danica85

NevaEva

Tooo, nek je curka, ima puno deckiju ove godine, gdje ce nac cure inace 😂.
    Bas moja doktorica rekla danas da ginekolozi kazu i inace da su curice pravi borci i da dobro dok je curka 🥰

Em smo sestre po bolovima em nosimo curke, ma ljubim te 😘😘. Samo jako 💪💪.
    Nisam nigdje pročitala, jesi ti na kakvoj terapiji zbog svojih problema?

Jesam ti, pijem dupahstone 3x2 tablete na dan 🙄

Ja sam na Utrogestanu prvo 3x1 zbog smeđeg iscjetka, a kad sam završila u bolnici povećali na 3x2 vaginalno. Malo mi već ide na živce, 2 mj ih već gurkam i nema naznake ukidanju jer su terapija za kontrakcije 🙄. Izdržat ćemo mi to 💪

Jel bar tebi iscjedak stao? 

danica85
    22. Prosinac 2020. 16:06

NevaEva

danica85

NevaEva

Ma neka, treba malo pojačat udio žena, nas tu većina male frajere nosi
    Možeš i prije očekivat, meni je prva trudnoća i osjetila sam prve pokrete s 19 tjedana, sa 20 već česte, zadnja 3-4 tjedna svaki dan vrlo često. Jagodica je prije mene počela osjećat a isto joj je prva trudnoća. Nije zabrinjavajuće kao ako ne osjetiš do 22.tjedna jer ovisi o položaju posteljice itd., al ipak kod većine krene ranije. Prvo vrijeme ćeš se pitat što je bilo ali dok krene češće i jače nema dileme.. brand new biće se igra, ljulja i spava u tebi.

Danas je na uzv zijevala 😍, ljubi ju majka, baš se vidjelo. Još dokica pita jeste vidjeli šta radi, ja kažem učinilo mi se kao zijevanje kaže ona pa da 😂😂

danica85
    22. Prosinac 2020. 16:14

Lonmi, da, meni se iscjedak nije dugo zadržao, imala sam ga u dva navrata, prvi put par dana nakon što mi dr radila papu. Nakon 4 tj na drugom pregledu kaže možemo postupno krenuti s ukidanjem, i onda opet nakon par dana mi se pojavio pa mi vratila terapiju. I eto sad mi još pojačali 

Lonmi
    22. Prosinac 2020. 16:17

danica85

Lonmi, da, meni se iscjedak nije dugo zadržao, imala sam ga u dva navrata, prvi put par dana nakon što mi dr radila papu. Nakon 4 tj na drugom pregledu kaže možemo postupno krenuti s ukidanjem, i onda opet nakon par dana mi se pojavio pa mi vratila terapiju. I eto sad mi još pojačali

Puno vas je na tim utricima, cak sam jedanput i ja pomislila da mozda bolje da mi je njih dala vaginalno mozda bi direktnije isli na uzrok iscjetka. Ali dobro, moramo im vjerovati. 

zabica
    22. Prosinac 2020. 16:20

danica85

Girl1234

Tepam vjetrovima 😂😂😂 bas si me nasmijala!

Sad me tocno strah da ja već mjesec dana ne pričam s bebom hahha

Ajd što sam ja tepala, al što sam i muža natjerala 😂😂😂

Toooooop!

• thera
    22. Prosinac 2020. 16:20

Evo i ja prijavljujem uredan pregled. Sve je u granicama normale osim kaj je rekla da sam dobila malo previše kila. Ali toga sam i sama svjesna,baš me hrana jaaako voli zadnjih par mjeseci😔 Čeka me ogtt i grozim se pomisli da moram to napraviti ovih dana izmedju bozića i nove godine. Možda ipak pričekam 1.mjesec,nisam pametna🙈
    Malo je živahan,nije se nikako dao slikati,jedva je uspjela napraviti par profilnih jer je nogama okrenut dolje,glava mu je lijevo a guzica desno😂 I onda kad je trebao biti fotogeničan samo je noge stavio preko glave. Ali zato je pišu pokazivao non stop. Muški🤦‍♀️😂
    Rekla mi je da mi briseve za ureaplazmu više neće raditi i da ću to liječiti kad rodim i prestanem dojiti. Za sad srećom nije ostavila posljedice.
    Sljedeći pregled je 21.1

Petra982
    22. Prosinac 2020. 16:27

Pozdrav!
    Krenula sam čitati redom, al me djeca prekidaju pa ću poslije. Ja jutros nakon kunjanja primjetila smeđi iscjedak i dok se vratila doma jer sam išla obavljat svašta to je postalo tamno tamno smeđe. Bebo se redovito javlja i pretpostavljam da je od ciste, al opet, nikako se opustiti. 
    Danas sam previše hodala! Prvo po nalaz od amnio ( ne šalju ga mailom 😳), pa vaditi krv na boleštine i parazite. Kako mi mama radi u toj zgradi malo smo popričale, al ubrzo mi došlo slabo, izbljuvala se i krenula dalje. U Tezenisu nabasala na felpe snižene 50%, pokupila božićni bon na poslu, kupila mesa za Božić i pravac doma.
    https://ibb.co/fHZ3fT2 
    Uslikala se nakon izlaska, sad sam opet vreća izdanje! Komentiram kad sve pročitam. Mogu samo reći za Lonmi, samo hrabro i po potrebi po treće mišljenje. 

• thera
    22. Prosinac 2020. 16:35

Lomni,
    Žao mi je što nikako ne možeš biti mirna duže od par dana. Ja sam uvjerena da će sve proći ok ali vjerujem isto tako i da si zabrinuta. I slažem se s drugim curama, zašto ne otići po treće mišljenje

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.