Danica možda da napraviš pauzu od zobenih, možda ti je već predobra crijevna flora :D Bitno da je sve ok, valjda stvarno ne pričamo i muž i ja s vjetrovima već tjednima :D Zezam se, kod mene je mali rocker. Jel znaš već jel čekaš curku ili dečka?
Lonmi bit će to sve dobro. Samo pozitiva, drugo mišljenje da budeš mirnija i laganini. Ne kužim se u medicinu uopće, ali taj hematom nije moguć tipa još od vanmaternične, to ne razmatraju? Bitno da je tvoja curka ok i da se ti dobro osjećaš :*
Vidim da si 23 tt, blago tebi, ti si prošla ova previranja😂. Rekli mi dokica da mogu očekivati tek u 21 tj prva javljanja, ja pala na guzu! Tako kasno?? Radila sam Nifty s 10 tj, pa znam već jedno vrijeme da je curka 😍
Tooo, nek je curka, ima puno deckiju ove godine, gdje ce nac cure inace 😂.
Bas moja doktorica rekla danas da ginekolozi kazu i inace da su curice pravi borci i da dobro dok je curka 🥰
Em smo sestre po bolovima em nosimo curke, ma ljubim te 😘😘. Samo jako 💪💪.
Nisam nigdje pročitala, jesi ti na kakvoj terapiji zbog svojih problema?
Jesam ti, pijem dupahstone 3x2 tablete na dan 🙄
Ja sam na Utrogestanu prvo 3x1 zbog smeđeg iscjetka, a kad sam završila u bolnici povećali na 3x2 vaginalno. Malo mi već ide na živce, 2 mj ih već gurkam i nema naznake ukidanju jer su terapija za kontrakcije 🙄. Izdržat ćemo mi to 💪
Danica možda da napraviš pauzu od zobenih, možda ti je već predobra crijevna flora :D Bitno da je sve ok, valjda stvarno ne pričamo i muž i ja s vjetrovima već tjednima :D Zezam se, kod mene je mali rocker. Jel znaš već jel čekaš curku ili dečka?
Lonmi bit će to sve dobro. Samo pozitiva, drugo mišljenje da budeš mirnija i laganini. Ne kužim se u medicinu uopće, ali taj hematom nije moguć tipa još od vanmaternične, to ne razmatraju? Bitno da je tvoja curka ok i da se ti dobro osjećaš :*
Vidim da si 23 tt, blago tebi, ti si prošla ova previranja😂. Rekli mi dokica da mogu očekivati tek u 21 tj prva javljanja, ja pala na guzu! Tako kasno?? Radila sam Nifty s 10 tj, pa znam već jedno vrijeme da je curka 😍
Ma neka, treba malo pojačat udio žena, nas tu većina male frajere nosi
Možeš i prije očekivat, meni je prva trudnoća i osjetila sam prve pokrete s 19 tjedana, sa 20 već česte, zadnja 3-4 tjedna svaki dan vrlo često. Jagodica je prije mene počela osjećat a isto joj je prva trudnoća. Nije zabrinjavajuće kao ako ne osjetiš do 22.tjedna jer ovisi o položaju posteljice itd., al ipak kod većine krene ranije. Prvo vrijeme ćeš se pitat što je bilo ali dok krene češće i jače nema dileme.. brand new biće se igra, ljulja i spava u tebi.
Tooo, nek je curka, ima puno deckiju ove godine, gdje ce nac cure inace 😂.
Bas moja doktorica rekla danas da ginekolozi kazu i inace da su curice pravi borci i da dobro dok je curka 🥰
Em smo sestre po bolovima em nosimo curke, ma ljubim te 😘😘. Samo jako 💪💪.
Nisam nigdje pročitala, jesi ti na kakvoj terapiji zbog svojih problema?
Jesam ti, pijem dupahstone 3x2 tablete na dan 🙄
Ja sam na Utrogestanu prvo 3x1 zbog smeđeg iscjetka, a kad sam završila u bolnici povećali na 3x2 vaginalno. Malo mi već ide na živce, 2 mj ih već gurkam i nema naznake ukidanju jer su terapija za kontrakcije 🙄. Izdržat ćemo mi to 💪
Jel bar tebi iscjedak stao?
Ma neka, treba malo pojačat udio žena, nas tu većina male frajere nosi
Možeš i prije očekivat, meni je prva trudnoća i osjetila sam prve pokrete s 19 tjedana, sa 20 već česte, zadnja 3-4 tjedna svaki dan vrlo često. Jagodica je prije mene počela osjećat a isto joj je prva trudnoća. Nije zabrinjavajuće kao ako ne osjetiš do 22.tjedna jer ovisi o položaju posteljice itd., al ipak kod većine krene ranije. Prvo vrijeme ćeš se pitat što je bilo ali dok krene češće i jače nema dileme.. brand new biće se igra, ljulja i spava u tebi.
Danas je na uzv zijevala 😍, ljubi ju majka, baš se vidjelo. Još dokica pita jeste vidjeli šta radi, ja kažem učinilo mi se kao zijevanje kaže ona pa da 😂😂
Lonmi, da, meni se iscjedak nije dugo zadržao, imala sam ga u dva navrata, prvi put par dana nakon što mi dr radila papu. Nakon 4 tj na drugom pregledu kaže možemo postupno krenuti s ukidanjem, i onda opet nakon par dana mi se pojavio pa mi vratila terapiju. I eto sad mi još pojačali
Lonmi, da, meni se iscjedak nije dugo zadržao, imala sam ga u dva navrata, prvi put par dana nakon što mi dr radila papu. Nakon 4 tj na drugom pregledu kaže možemo postupno krenuti s ukidanjem, i onda opet nakon par dana mi se pojavio pa mi vratila terapiju. I eto sad mi još pojačali
Puno vas je na tim utricima, cak sam jedanput i ja pomislila da mozda bolje da mi je njih dala vaginalno mozda bi direktnije isli na uzrok iscjetka. Ali dobro, moramo im vjerovati.
Tepam vjetrovima 😂😂😂 bas si me nasmijala!
Sad me tocno strah da ja već mjesec dana ne pričam s bebom hahha
Ajd što sam ja tepala, al što sam i muža natjerala 😂😂😂
Toooooop!
Evo i ja prijavljujem uredan pregled. Sve je u granicama normale osim kaj je rekla da sam dobila malo previše kila. Ali toga sam i sama svjesna,baš me hrana jaaako voli zadnjih par mjeseci😔 Čeka me ogtt i grozim se pomisli da moram to napraviti ovih dana izmedju bozića i nove godine. Možda ipak pričekam 1.mjesec,nisam pametna🙈
Malo je živahan,nije se nikako dao slikati,jedva je uspjela napraviti par profilnih jer je nogama okrenut dolje,glava mu je lijevo a guzica desno😂 I onda kad je trebao biti fotogeničan samo je noge stavio preko glave. Ali zato je pišu pokazivao non stop. Muški🤦♀️😂
Rekla mi je da mi briseve za ureaplazmu više neće raditi i da ću to liječiti kad rodim i prestanem dojiti. Za sad srećom nije ostavila posljedice.
Sljedeći pregled je 21.1
Pozdrav!
Krenula sam čitati redom, al me djeca prekidaju pa ću poslije. Ja jutros nakon kunjanja primjetila smeđi iscjedak i dok se vratila doma jer sam išla obavljat svašta to je postalo tamno tamno smeđe. Bebo se redovito javlja i pretpostavljam da je od ciste, al opet, nikako se opustiti.
Danas sam previše hodala! Prvo po nalaz od amnio ( ne šalju ga mailom 😳), pa vaditi krv na boleštine i parazite. Kako mi mama radi u toj zgradi malo smo popričale, al ubrzo mi došlo slabo, izbljuvala se i krenula dalje. U Tezenisu nabasala na felpe snižene 50%, pokupila božićni bon na poslu, kupila mesa za Božić i pravac doma.
https://ibb.co/fHZ3fT2
Uslikala se nakon izlaska, sad sam opet vreća izdanje! Komentiram kad sve pročitam. Mogu samo reći za Lonmi, samo hrabro i po potrebi po treće mišljenje.
Lomni,
Žao mi je što nikako ne možeš biti mirna duže od par dana. Ja sam uvjerena da će sve proći ok ali vjerujem isto tako i da si zabrinuta. I slažem se s drugim curama, zašto ne otići po treće mišljenje
Sortiraj odgovore
Najstariji