Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Emmie
    19. Prosinac 2020. 01:48

EmEn9 ...ja vjerujem da su ovo glavni razlozi za planirani carski.
    1. Godine (40)
    2. Prva trudnoća je završila tako. Beba je bila glava gore, noge dole pa sam morala imati carski rez. Doktori su čak pokušavali da je okrenu glavom prema dole gurajući moj trbuh. Bilo je bolno ali ona se nije pomakla. Ne bih to dopustila nikada više. 

Carski rez mi je bilo je super iskustvo, brzo sam se oporavila pa se nadam da će tako biti i ovaj put🙂

Ja sam se tek vratila na posao u šestom mjesecu trudnoće i stvarno sam se bojala kako ću izdržati. Ali, nije tako loše kako sam mislila da će biti🙂. 

Emmie
    19. Prosinac 2020. 01:56

Nikac koji predivni kolačići. Ja bih i sve pojela da mogu😆
    Lavice divne vijesti za bebu i veliko olakšanje. Baš mi je drago!!!

Ninnach
    19. Prosinac 2020. 06:16

Lijep pozdrav svima.! Tek sam vas sad čitala nakon nekoliko dana... I  saznam za Miki... Evo suze mi potekle istog trena. Tako mi je žao. Mogu ti samo poželjeti što ljepšu budućnost i da se to više ne ponovi. Pravilo je očito da pravila nema... Miki, neka ti je dalje sa srećom. Čuvaj se!

• MissGraz
    19. Prosinac 2020. 07:22

Ja se divim i zavidim vama koje kazete da se osjecate super. Meni je ova trudnoca bas "putovanje", i fizicki psihicki. Trudim se biti sto "laganija" trudnica svima oko sebe, ne zaliti se i raditi sto vise mogu, ali fizicko "opterecenje" koje osjecam sve teze ignoriram. Psiha je ajde normalna stvar - briga za nerodjeno dijete, strah od poroda, nepoznatog, Corona oko nas itd. 
    .
    Ali... na kraju dana sve se opet svodi na to da je najvaznije da su nasi malci dobro. I sav umor i psihicki i fizicki "izbrisu" njihovi pokreti kojima se veselimo, maženje trbuha, pricanje s njima, iscekivanje tog veselja i onaj osjecaj neizmjerne ljubavi koje sve u sebi nosimo od prvog dana. 

Svim curama zelim ugodan vikend. 
    Nemojte biti tuzne za blagdane. Proci ce i ovo ludilo, pa cemo moci biti sa svojima i veseliti se. 💜 

Lonmi
    19. Prosinac 2020. 07:45

Jutroo, divni kolacici tko ih je objavio.
    Ja ne spavam od 3h ujutro, ova bol ne pustaaaa, nisu to neizdrzivi bolovi, ali tu su, tesko mi se okrenuti i steze me kad se dignem, uzas jedan. Bas su s lijeve strane iza oko bubrega i napred dolje, zabrinuta sam.
    Uz to sve puna kuca majstora koji galame i buce i vodoinstalater koji ce mi vuci cijevi kroz stan. 
    Malo je reci da sam živčana.
    Ne toliko zbog majstora koliko zato jer me ovo boli, a nezz sta je. 

Emmie
    19. Prosinac 2020. 07:48

MissGraz - cijepljenje za gripu i hripavac u trudnoći? Imaš li neko mišljenje o tome? 😆
    Moram uskoro donijeti ovu odluku, a ja neopredjeljena. 🤦🏻‍♀️

Emmie
    19. Prosinac 2020. 07:51

Lonmi, dobro jutro i tebi! Sjećam se kad sam bila u tvojim tjednima, imala sam mnogo različitih bolova, išla na wc non stop, čak nisam mogla ni disati kako treba.
    Sada sam ok, valjda navikla na novo stanje.

I da, prijavljujem da nisam nadebljala niti jedan kilogram od početka trudnoće. Možda je ovo razlog što se osjećam bolje nego u 20tom tt.

19. Prosinac 2020. 08:08

nikac

Misija raspukanci uspjesno okoncana
    Jakooo su fini, socni, i stan tako lijepo mirisi…
    https://ibb.co/pr4qWv6
    Veceras ce mala zaruziti na partyju u trbuhu uz ovoliko secera 🤣
    Laku noc svima… 🌙

Prekrasni nikac!! 🤗🤗 ja sam radila prosle godine i ispali su nekak tvrdi. Ako su tvoji mekani, zazicala bi receptic..super si fotku ulovila, za instagram 😎
    .
    Dobro jutro djevojke, zene, mame 🤰🏻🤱
    .
    Lonmi bas mi je zao sto te boli. Kod mene isto kao neka lagana bol a postavila sam si cilj 7 vrsta kolaca napravit 😅 we'll see. Popij pola lupoceta i puno vode i seci malo po kuci, malo lezi. Sigurno ce proc, mislim da je normalno. Drzi se draga 😘
    .
    Dobro nam dosla Ninnach i druge nove zenice! Nasa mala zajednica raste kao i malci. 👭👭👭👭👭 Ja sam jucer saznala da su mi dvije frendice trudne, obje nose decke. Bit ce stvarno dosta frajera u nasoj generaciji. Izazov za nas zene i prilika da odgojimo kavalire, moderne muskarce koji se bave svojom djecom i kucanstvom ali prije svega sretne i ispunjene mladice koji zene u svom zivotu budu nosili kao kap vode na dlanu. 💙

Lonmi
    19. Prosinac 2020. 08:20

Emmie

Lonmi, dobro jutro i tebi! Sjećam se kad sam bila u tvojim tjednima, imala sam mnogo različitih bolova, išla na wc non stop, čak nisam mogla ni disati kako treba.
    Sada sam ok, valjda navikla na novo stanje.

I da, prijavljujem da nisam nadebljala niti jedan kilogram od početka trudnoće. Možda je ovo razlog što se osjećam bolje nego u 20tom tt.

Jao e, pa i ja mislim da su normalni, ali su jako neugodni. Pozaliti cu se lijecnici u utorak mozda mi nesto preporuci ili bar po polozaju zna sta bi bilo.
    Nije meni sta mene boli nego me strah za bebu. 
    Ja sam dobila 3 i pol kg od pocetka 😂.
    Samo se zelim dici bez ovog osjecaja da ce bubreg izaci van iz mene i da cu poroditi mjehur 🙉. 
    A i do psihe je jer sam zivcana zbog ove buke po kuci, znam da je bolje da se ovi grubi radovi obave sad jer se ne moze buciti dok bude beba, ali sad sam ja osjetljiva nervozna beba 😂.
    Trenutno smo ja i pesek kod mojih u stanu, a tu opet nema odmora jer bi moji samo pricali 😂. 
    U noc sam imala party u trbuhu i jedan okret (pretpostavljam) jer me probudilo nesto nalik velikom mjehuru koji je puknul u trbuhu 😂. 

Jagodica125
    19. Prosinac 2020. 08:23

Dobro jutro, curke!👋 ja vec budna, sanjala da sam izgibila svog djecaka 👶💙 sanjam da pisem tu na forumu i cujem kako mi mama place, znaci uzas😔 jos mi je u podsvjesti ovo sto se nasoj Miki dogodilo😥 jos k tome dolazi da se moj brat i njegova cura razdvajaju... nakon 5 mjeseci veze, ona tu s nama zivi i divna je, koliko god mi je teako sto prekidaju, kao zena zeni - drago mi je da nece vise plakati i biti tuzna, ne zasluzuje to.
    .
    Fizicki simptomi - brine me sto bas ne dobivam na kilazi🤔 mislim vidjele ste me i fakat me ima, ne kuzim kako na sliici izgledam vece, a vaga ne pokazuje nikakav znacajniji plus.... osim toga okrecem se nocu s boka na bok, jer mi ovak desni pocne trnut i mos ga fucka, ne mogu spavat. Sto mi zaista pomaze a to ponavljam kao pokvarena kaseta je...yoga 🧘‍♀️ osim sto me "otkoči"😅 pomogne mi iz glave pobjeci u tijelo
    Cak sam izuzetno iznenadena koliko sam jos gipka i savitljiva , nastojim to odrzati da mi bude lakse ne samo nosit se sa promjenama u trudnoci nego i sa samim porodom.🤰🤱
    .
    Psihicki aspekt mi puno teze pada... ja sam jos uvijek na jednom lijeku za lijecenje bipolarbog poremecaja koji pijem vec 6 ili 7 godinu zaredom tocno u 18h svaki dan. Za to zna naravno i moj ginekolog i moja psihijatrica koja je ajde hvala Nebesima jako strucna u podrucju "psihicka bolest i trudnoca", tako da je to pod kontrolom. Nisam jos pitala kako stoji s dojenjem kad uzimas lijek, ali budem ☝️ iza mene je 11 hospitalizacija, sto prislinih sto dobrovoljnih i zato imam takav opusten odnos sa doktorima i onime sto se mora mora se. .
    .
    Stresori - meni je otpocetka trudnoce bio tezak taj psihicki aspekt - i dan danas me hvala Bogu ne muce iscjesci, krvarenja, hvala Bogu nego bas psiha. Iako sam ja u tom pogledu vrlo otvorena i pricljiva, nije da volim radit od sebe zrtvu, ali mi je bitno da ljudi oko mene znaju (od best frendice do ginica) s kojom dijagnozom zivim i da sam tu "drugacija" (pocetak trudnoce sam svaki dan plakala, nisam se mogla povezat s bebom, planirala dobrovoljno otici u bolnicu itd)...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.