Ja sam danas bas nekako potistena cijeli dan.. Ono sa Miki sta sam jutros doznala me bas potreslo, ne izlazi mi iz glave... A nas prvi bebac da se rodio ovaj bozic slavio bi prvi rodjendan ... Uvijek se pitam da li je bio decko ili curica... Kako god, necemo ga/ju nikada zaboraviti... ❤️
Rucala sam i nakon toga valjda od depre slistila pola Toffifee i moja malecka je nakon toga imala private party u trbuhu 🤣 voli slatko na mamu 💕🤣
Sada se bacam na raspukance od cokolade, prvi put cu ih raditi... Drzite mi fige 😉
Sto se cijepljenja tice nikad se nisam cijepila protiv gripe niti nemam namjeru, a za koronu jednog dana mozda i da, dok rodim, prestanem dojiti, proci ce dovoljno vremena da se znaju eventualne nuspojave i ucinkovitost cjepiva. A mozda dotad to sve i prodje 🙏😟 iako, mislim da je masovno cijepljenje neizbjezno ako zelimo tu gadost iskorijeniti...
Pula, 33 god, prvo dijete, curica Darla rođena 24. 04.2021. 💕
Ja se nadam da ce cjepljenje bit obavezno za vrtic/jaslice. Ne zelim da mi dijete dolazi doma s virusom ako se doma svi pazimo. Teorije zavjere su mi neozbiljne, privatno i poslovno se drzim znanstveno dokazanog. A buraz mi je antivakser 😂😂 mi se svi volimo i navikli smo voljet drugo i drugacije.
Ines, i ja čekam da se kraljica Elizabeta cijepi za koronu, pa onda ću i ja. Cijepivo me čini užasno nervoznom. Da li planiraš cijepiti bebu?
Slažem se s anAnom u vezi magnezija.
Lonmi, ako možeš zamjeniti super, ako ne, od te dvije bočice nema straha. Bitno da tebe ne steže i boli.
Moj sinko je danas slavio ročkas u razredu, al sve te grickalice i ostalo je odnesao još prošli tj kad je i mala slavila. I kaže mi nisi spakirala dovoljno sokova... 😳
Odmah mi se kosa digla na glavi jer sam spakirala i par sokića extra... Dakle, netko je uzeo sokove...
Ne mogu vam opisati nervozu oko toga jer je ispalo ful glupo! Dakle na njih 14 samo 10 kom. A ja dala 20.
Kako sam podemonila odmah me krenulo štrecat u trbuhu pa sam se prisilno smirila...
Lonmi meni nije dala sumece dok sam rekla da sam trudna, niti gastal, max flu.. otkantala me i rekla ne moze teta u ljekarni. Lupocet, vitamini u obliku tableta i rennie jedino.
.
Ne treba se previse zamarati gluposti i stresirat se dok ne treba, slazem se, ali ovo nikog nije ostavilo ravnodusnim, svakom se moze desit i ja osobno ne znam odakle i kak bi krenula dalje.. tesko je mislit na nest drugo sad.
.
Zelim vam svima opustajuci vikend 😘😘
Sad si me bas zabrinula jer sam ja i do sad uzimala sumeci magnezij (doduse ovaj iz ducana), nisam ovog kupovala jer me nisu neki ovakvi bolovi mucili.
Kuzim za ove neke lijekove da se ne smiju, ali pa kakve veze ima dal je magnezij otopljen u vodi ili progutas tabletu 🙉.
Danas smo doznali tatin termin za operaciju karcinoma glasnica, 23.12. ce ga operirati u Zagrebu... Sada se moramo organizirati za prijevoz, vidjeti sta ce biti sa tim propusnicama.. Vjerojatno cemo decko i ja uzet slobodan dan za ga vozit i jos jedan za otici po njega...i to me danas dodatno izbediralo.. Bas neki dan žnj...
Pula, 33 god, prvo dijete, curica Darla rođena 24. 04.2021. 💕
Ines, i ja čekam da se kraljica Elizabeta cijepi za koronu, pa onda ću i ja. Cijepivo me čini užasno nervoznom. Da li planiraš cijepiti bebu?
Cijepit cu je da, ono sto smo primili kao djeca i mi..i naravno samo ono sto je apsolutno ispitano i dokazano.
Nea 💗
Danas smo doznali tatin termin za operaciju karcinoma glasnica, 23.12. ce ga operirati u Zagrebu… Sada se moramo organizirati za prijevoz, vidjeti sta ce biti sa tim propusnicama.. Vjerojatno cemo decko i ja uzet slobodan dan za ga vozit i jos jedan za otici po njega…i to me danas dodatno izbediralo.. Bas neki dan žnj…
Auufff, koma..bas sad. U svakom slucaju drzite se i sretnoo 🙏🤞 neka tata sto prije ozdravi ❤
Nea 💗
Ja se nadam da ce cjepljenje bit obavezno za vrtic/jaslice. Ne zelim da mi dijete dolazi doma s virusom ako se doma svi pazimo. Teorije zavjere su mi neozbiljne, privatno i poslovno se drzim znanstveno dokazanog. A buraz mi je antivakser 😂😂 mi se svi volimo i navikli smo voljet drugo i drugacije.
Slažem se. Također, postoje djeca sa raznim oboljenjima koja se ne smiju cijepiti sa nekim inače obaveznim cjepivima i upravo takvu djecu najviše štiti procijepljenost opće populacije. Nešto je postalo popularno ne cijepiti djecu pa smo tako prije dvije godine imali problem s ospicama 🙄 ja sam osjetljiva na to jer imam u užoj obitelji malu curku koja je rizična skupina i nije se mogla cijepiti protiv svega...
Sretno Nikac!
Za gripu se nikad nisam cijepila, a za koronu isto tako ne mislim dok ne prođe neko vrijeme. Pitanje je kakav to učinak ima na organizam dugoročno.
Djeca su mi redovno cijepljena, al kad čujem pedicu da ti kokteli 5 u 1 nisu baš top, pitam se kog k radim.
Sortiraj odgovore
Najstariji