Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    15. Studeni 2017. 14:57

Joj cure nesto me hvata. 🙁
    Pocela me bolit glava,  nos mi se zacepio,  temp 37.8.
    A jos mi se i povraca

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Honey
    15. Studeni 2017. 15:25

Katuska99

Panda,pogodi kaj kuham? 😂

Pa napisala si jučer  Ali AJDE Panda, podgodi šta kuha

Honey
    15. Studeni 2017. 15:25

Ona dobro došla na najzabavniju temu  

little baby
    15. Studeni 2017. 15:33

Bilo danas na pregledu,hvala Bogu sve je uredu i kako treba! I stize nam bracooo! 

Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
    💜💚💛🧡🩷
    😇😇

mono1111
    15. Studeni 2017. 15:40

Ja bi otisla u Ginekos ako si to mozes priustiti ! Zasto uzv ne napravis privatno, a krv odes vaditi u Petrovu na uputnicu ako ti je skupo?? 
    Honey i cure,
    Slazem se da je ovaj forum tj.ova nasa tema podrska i sl.ali ja cu uvijek bez obzira napisati svoje misljenje....znam da onaj kom.gore nije bio upucen meni, i mozda je doticna, zabb sam kako se zove, prestrasila sve vas...i ja nakon svega ne zelim isto tako citati takve price, ali nazalost su neizbjezne. Ruzne i lose stvari se dogadjaju i ja sam svjesna toga...najradje bi stavila ruzicaste naocale i gledala ruzicasti svijet, ali znam da nazalost to nije moguce. 
    Zelim reci da u jednu ruku shvacam tu curu koja je to napisala...upozorila je na to sto se njoj dogodilo, i kao sto sam vec napisala, i meni se isto bilo dogodilo i tako sam hodala nazalost dva tjedna da nisam ni znala. Svatko je individualan i ne znaci da ce se bilo kome tko ima / nema iste simptome isto dogoditi, nece naravno, i sama sam primjer da su meni grudi ovaj 4.put bile on / off i sve je ok....
    Katuska, jejjjj !! Imas na faceu sliku da vidimo kako ti stoji?
    Testovi senzibilizacije se vade u 12 tt prvi put. Meni su napisali da ih opet vadim jer sam rh neg u 6 mjesecu T, e sad moram izracunati koji ce to tt biti, Ikyri i Elvira ce mi to sigurno reci, po njima sam vec u 6 mjesecu T, hahaha😂😂😂😂 i 3.put se vadi mislim pred sami kraj.
    Ali samo osobama koje su rh neg.

Honey
    15. Studeni 2017. 15:40

Little baby super! Znači sad opet dečki vode

Honey
    15. Studeni 2017. 15:41

ProudMomy

Pocela me bolit glava, nos mi se zacepio, temp 37.8.
    A jos mi se i povraca

Čini se da te već uhvatilo kad imaš temperaturu... Popij lekadol/lupocet, čaj, med i pod dekicuuu... želim ti da te brzo pusti

ikyri
    15. Studeni 2017. 15:44

Po novome su čak 12:10 ... ja ne stignem pratit. Previše nas je.
    Face ima 36 članova a 48 nas je na popisu ..tako da se neke cure možda ne javljaju ali vidjet cemo.

Katuska99
    15. Studeni 2017. 15:57

Hahah honey vec sam zab da sam napisala 😂
    Mono, istina sve sto si napisala , ali meni su forumi jako pomogli, i kod prvog pobacaja i kod ove trudnoce, uvijek se smirim uz klokanicu i vas kad me nes muci.. 
    nisam stavila sliku na face, a tu vise nista ne keljim🤣
    Little baby bravo cestitam! Pimpaci mali vode 🤣

15. Studeni 2017. 16:06

Honey

ProudMomy

Pocela me bolit glava, nos mi se zacepio, temp 37.8.
    A jos mi se i povraca

Čini se da te već uhvatilo kad imaš temperaturu… Popij lekadol/lupocet, čaj, med i pod dekicuuu… želim ti da te brzo pusti

Hvala ti 😘

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.