Ja sam se upravo vratila sa SONOHSG. Najprije se stavi neki metalni aparat, nakon tog kateter gdje se napuše balončić. Prvo se dezinficira pipi, onda se stavlja 10 ml kontrasta. To se stavlja malo po malo -kad zaboli npr.mene je bolilo nakon 5ml onda se stabe i ceka da bol prestane. Nakon 10 ml kontrasta ide se sa zrakom i to u 2 navrata. Generalno = moji janici su bili prohodni i sve je štimalo. Za mene bolna i neugodna pretraga, savjetujem popit tabletu protiv bolova prije. Nakon svega mi je bilo muka, lezala sam kod sestre jos 30 min i povracala. Dva sata nakon i dalje me bole jajnici, kao kad dobijes mengu prvi dan i ne popijes ta labletu. Sve u svemu, preživis ali je neugodno...
Ja sam se upravo vratila sa SONOHSG. Najprije se stavi neki metalni aparat, nakon tog kateter gdje se napuše balončić. Prvo se dezinficira pipi, onda se stavlja 10 ml kontrasta. To se stavlja malo po malo -kad zaboli npr.mene je bolilo nakon 5ml onda se stabe i ceka da bol prestane. Nakon 10 ml kontrasta ide se sa zrakom i to u 2 navrata. Generalno = moji janici su bili prohodni i sve je štimalo. Za mene bolna i neugodna pretraga, savjetujem popit tabletu protiv bolova prije. Nakon svega mi je bilo muka, lezala sam kod sestre jos 30 min i povracala. Dva sata nakon i dalje me bole jajnici, kao kad dobijes mengu prvi dan i ne popijes ta labletu. Sve u svemu, preživis ali je neugodno…
To ste bili u bolnici ili privat?
👧 35 g
🧒 28 g
AIH 5mj 2022. - neg
Ivf 3.10.22. - 1 🥚, neg
Ja sam se upravo vratila sa SONOHSG. Najprije se stavi neki metalni aparat, nakon tog kateter gdje se napuše balončić. Prvo se dezinficira pipi, onda se stavlja 10 ml kontrasta. To se stavlja malo po malo -kad zaboli npr.mene je bolilo nakon 5ml onda se stabe i ceka da bol prestane. Nakon 10 ml kontrasta ide se sa zrakom i to u 2 navrata. Generalno = moji janici su bili prohodni i sve je štimalo. Za mene bolna i neugodna pretraga, savjetujem popit tabletu protiv bolova prije. Nakon svega mi je bilo muka, lezala sam kod sestre jos 30 min i povracala. Dva sata nakon i dalje me bole jajnici, kao kad dobijes mengu prvi dan i ne popijes ta labletu. Sve u svemu, preživis ali je neugodno…To ste bili u bolnici ili privat?
Koliko sve to vremenski traje?
👧 35 g
🧒 28 g
AIH 5mj 2022. - neg
Ivf 3.10.22. - 1 🥚, neg
Sortiraj odgovore
Najstariji