Zbog mobitela kod djece dolazi i do promjena na mozgu!

Pregledaj članak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • madox

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    zašto iskeno ne kažete koje su promjene na mozgu. struka mi je i osobo bježim od upotrebe telefona kojeg je društvo radi modnog trenda implementiralo u sve vidove od banke ovog ,onog i za mene nepotrebno dalo još veču potrebu telefonskog korištenja. djeca također uzimaju stvari zdravo za gotovo jer je trendovsko ponašanje njima specijalno naklonjeno ,idolpoklonstvo pogotovo. svi koriste pa ču i ja nebitno jel mi treba moram se uklapati. posljedice su do sada bile u povojima ali su postale vidljive jer se ovo koristi več dovoljno dugo da se vidu promjene i nisu dobre. skoro 30 %tanja siva kora u mozgu ??? šta to znaći .pa definitivno vam sa tom tanjom korom u mozgu djete nije pametnije več gluplje. ravnoteža motorika u segmentu limbičkog djela razvitka djeteta to čini 2 trečine mozga kojeg djete zapostavlja i šta se desi kad nešto ne koristite??? zakržlja ,atrofira. a i znanost je nedavno potvrdila da je telefon zbog interneta i sadržaja osakatio doslovno ,,osakatio,,mozak kod svih korisnika. ne pmatimo ne razmišljamo ne zaključujemo ne predviđamo jednom rječju posatjemo sve gluplji. kanite se gluposti počnite čitati a dicu vanka i zabranite im ta sranja kako sebi tako i njima telefon je treba ostati telefon samo za javljanje bez sadržaja i interneta. imate doma računalo i disciplinu korištenja. to je jedini način. a da ne spominjem zračenje koje ne bih ovdje zbog teme...

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.