Do 45 dana do prije poroda (dok si na komplikacijama) primas sa socijalnog punu placu.
ovo je samo dijelom točno.
Ako majka ima plaću ispod 4300, onda prima "punu plaću".....tko ima preko - ne prima punu plaću nego tu limitiranu naknadu u iznosu 4250....nažalost
žena-majka-carica:)
Bok cure. Treba mi vaša pomoć. Otvorila sam komplikacije 29.05.2017. Ugovor mi je do 30.06.2017.koji mi neće produžiti. Imam samo 6 mjeseci staža s obzirom da mi se stručno osposobljavanje ne računa kao staž. Da li imam pravo na naknadu s HZZO-a iako nemam tih 9 mjeseci staža te dokad imam pravo ?
Bok cure. Treba mi vaša pomoć. Otvorila sam komplikacije 29.05.2017. Ugovor mi je do 30.06.2017.koji mi neće produžiti. Imam samo 6 mjeseci staža s obzirom da mi se stručno osposobljavanje ne računa kao staž. Da li imam pravo na naknadu s HZZO-a iako nemam tih 9 mjeseci staža te dokad imam pravo ?
Otkud ti to da se ne SOR ne racuna pod staz? Ja san pitala na birou i zena je provjerila sa Hzzo. Javila mi je da se racuna ko staz.
Zvala sam i HZZO i biro i to u više navrata. Obje strane su mi potvrdile da to sigurno ne ulazi u staž koji oni gledaju za ove naknade.
Zvala sam i HZZO i biro i to u više navrata. Obje strane su mi potvrdile da to sigurno ne ulazi u staž koji oni gledaju za ove naknade.
Mislis samo za komplikacije il opcenito za porodiljni? Meni su drugacije rekli. Iz kojeg si grada?
Mislis samo za komplikacije il opcenito za porodiljni? Meni su drugacije rekli. Iz kojeg si grada?
Hvala na informacijama :) Iz Šibenika sam. Da, mislila sam na komplikacije. Očito onda računaju samo na porodiljnom.
Hvala na informacijama :) Iz Šibenika sam. Da, mislila sam na komplikacije. Očito onda računaju samo na porodiljnom.
Zenska je napisala da je dobivala pune komplikacije...pa mi to bas nije jasno... al u svakom slucaju imamo pravo na 830 kn..nije nesto al ajd... bar je porodiljni siguran
Da, bar nešto :) Imam još jedno pitanje. Da li se za vrijeme komplikacija mogu prijaviti u drugu firmu tj da ne gubim staž ili onda moram prekinuti komplikacije?
Sortiraj odgovore
Najstariji