prihvatilišta za mame i bebe ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • chacorro

    Broj poruka: 44

    Prijavi adminu

    trebam savjet….neznam kuda ce odvesti sve ova situacija u kojoj se nalazim.punim 18 u osmom mjesecu i imam sina od 20 dana…nalazim se u situaciji da sam josu srednjoj i da sam uspila zavrsit 3 razred bez obzira na trudnocu i komplikacje u njoj.imam jos godinu dana i maturu i tek tada bi se mogla zaposlit u svojoj struci i da mogu iznajmit stan i brinut se za malog.
    zanima me jel znate postoji li neko prihvatilište u kojem bi se mogla smjestit sa malim dok ne zavrsim srednju?

    chaco

  • Ukilele

    Broj poruka: 239

    Prijavi adminu

    Pozdrav. Prije svega zao mi je sto se nalazis u takvoj situaciji. Vjerujem da nebi postavljala takvo pitanje da imas podrsku nekoga no nemogu a da ne pitam sto je sa ocem djeteta? S tvojim roditeljima? Imas li nekoga na koga se mozes osloniti? Ako imas roditelje onda ne mogu vjerovat da u 21.stoljecu osoba od 18 godina mora trazit prihvatiliste za sebe i dijete. Nemam nikakvu informaciju o prihvatilistima, no vjerujem da ce se naci neko rjesenje

  • Avatar mayathequeen

    mayathequeen

    Broj poruka: 272

    Prijavi adminu

    Pozdrav!
    Mozes potrazit savjet u udrugama CESI ili B.a.B.e..a majke s djecom se mogu smjestiti i u domu u Nazorovoj..toliko znam pa eto najbolje nazvati pa se bolje informiras!
    Sretno☺

    [lilypie.com]
    [lilypie.com]

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.