Pozdrav mamice,
prvorotkinja sam i po terminu sam danas 41tj+1dan... Ispao mi je sluzni čep i otvorena sam (po zadnjem pregledu koji je bio u sri) 1,5 cm, da li su mi na izbor da li da ostanem ili idem kući (odabrala sam odlazak kući)... Međutim na pregledu u petak druga doktorica u klinici je zaključila kako sam zapravo tjedan manje trudna. Dakle, po njenom 40tj +1dan i naručila me u utorak i to me totalno zbunilo.. Lažne trudove imam već oko 2 tjedna u nepravilnim razmacima, bole me prepone, kičma i stidna kost već tjednima, natečena sam jako.. Mene zanima da li je tko imao sličan slučaj? Smije/mogu li se kako potaknuti trudovi? Smije li se napraviti topla kupka ako sam otvorena (i ispao mi sluzni čep)? Svaki komentar je dobrodošao 😊
Kupka mi se ne cini idealna obzirom da je cep izisao. Kad su vas narucili na kontrolu plodne vode?
Kupka mi se ne cini idealna obzirom da je cep izisao. Kad su vas narucili na kontrolu plodne vode?
Bila sam u srijedu tad su mi gledali plodnu vodu; u petak nisu i tek sad u utorak idem ponovo
Sortiraj odgovore
Najstariji