Prenesena trudnoća

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar DoraDoda

    DoraDoda

    Broj poruka: 4

    Prijavi adminu

    Pozdrav mamice,
    prvorotkinja sam i po terminu sam danas 41tj+1dan… Ispao mi je sluzni čep i otvorena sam (po zadnjem pregledu koji je bio u sri) 1,5 cm, da li su mi na izbor da li da ostanem ili idem kući (odabrala sam odlazak kući)… Međutim na pregledu u petak druga doktorica u klinici je zaključila kako sam zapravo tjedan manje trudna. Dakle, po njenom 40tj +1dan i naručila me u utorak i to me totalno zbunilo.. Lažne trudove imam već oko 2 tjedna u nepravilnim razmacima, bole me prepone, kičma i stidna kost već tjednima, natečena sam jako.. Mene zanima da li je tko imao sličan slučaj? Smije/mogu li se kako potaknuti trudovi? Smije li se napraviti topla kupka ako sam otvorena (i ispao mi sluzni čep)? Svaki komentar je dobrodošao 😊

  • Avatar luce35

    luce35

    Broj poruka: 1433

    Prijavi adminu

    Kupka mi se ne cini idealna obzirom da je cep izisao. Kad su vas narucili na kontrolu plodne vode?

    [lilypie.com]

  • Avatar DoraDoda

    DoraDoda

    Broj poruka: 4

    Prijavi adminu

    luce35

    Kupka mi se ne cini idealna obzirom da je cep izisao. Kad su vas narucili na kontrolu plodne vode?


    Bila sam u srijedu tad su mi gledali plodnu vodu; u petak nisu i tek sad u utorak idem ponovo

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.