Premlada za bebu

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar wttc

    wttc

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    Lijep pozdrav svima. Imam 18 godina i ne mogu prestati misliti o bebama. Vec duze vrijeme zelim bebu i ne mogu se rijesiti tog osjecaja. Znam da sam jako mlada, tek sam upisala fakultet, ali ne znam vise sto da radim. Nisam normalna. Sto da radim??

  • lucija8

    Broj poruka: 67

    Prijavi adminu

    Puno toga mi zelimo,ali da li je to realnost ili ne treba se zapitati.Zeljeti bebu je vise od osjecaja,to je odgovornost za citaj zivot.Zapitaj se dali je to samo zelja ili stvarno zelis bit mama?
    Mislim da je dosta  nas u nekoj fazi zivota pozeljelo bebu,i da su osjecaji bili tu.
    Ne znam dali imas u obitelji ili poznanika koji imaju bebu,probaj se ponudit za cuvanje i vidjet dali je to ono sto stvarno zelis

  • Avatar tinčeeek

    tinčeeek

    Broj poruka: 36

    Prijavi adminu

    draga wttc znam kako ti je,mislim barem otprilike. ja imam 19 godina i veoma veliku želju za malcem/malom. moja škola se privodi kraju,pa smo tako moj dragi i ja poočeli raditi na njoj. znamo što nas čeka,ja sam i sama vec s 12-ak godina čuvala susjedinu malu i malog, i to je jednostavno nešto predivno,i eto sada kad znam da bih mogla,sada želim i radimo. makar ti možeš uskladit i fax i trudnoću pa čak i kad se malac rodi,mislim da bi se lako prilagodila bebaču i faxu,jer ako nešto zaista želiš potrudit ćeš se svim silama da u tome i uspiješ :) držim ti figee 

    znam da sam mlada,ali malog anđela želim baš sada! <3

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.