Kako ste zadovoljni prehranom u vrtiću? Meni se nekako čini da od svih onih najavljenih promjena, odnosno uvođenja zdravih jelovnika, nema ništa.. I dalje su na meniju kojekakve salame, pržene ribe, linolada, bijeli kruh..
A i kad dijete dođe iz vrtića, slobodno mu mogu skuhati još jedan ručak koliko je gladan.
Kakva su vaša iskustva?
Ja sam kod nas zadovoljna prehranom...doduše, zna se desiti za doručak nutela, salama (hrenovki i pašteta nikad nema! ), ali to nije često. Teta koji put sama djeci ispeče nekakve kiflice, krafne (iz pećnice-ne iz dubokog ulja)... Torte za rođendane teta radi sama.
Ručak je isti za sve vrtiće u gradu i stvarno je dobar, razne maneštre, kuha se proso,leća, ječam i druge žitarice, uvijek ima nekog povrća. Petkom je uvijek riba, oslić, srdele i sl. Nikad do sad nisu bili oni riblji štapići npr...
Tako da, generalno sam zadovoljna. Doručak bi mogao biti i bolji, al dobro-ja joj ujutro prije vrtića dam voće, pa kompenziram na taj način. Dok je bila mlađa i ranije se budila-svako jutro je doma doruckovala, a sad ipak duže spava i ne želi odmah jesti pa joj barem voće uvalim
Uopće nisam zadovoljna prehranom, Na jelovniku su često paštete i parizeri, riblji štapići koji plivaju u ulju, a juhe su one iz vrećice. Kad je špinat na repertoaru, onda je to zaprška sa tu i tamo mrvicom špinata. Sve se sprema na hrpetini zaprške. Pravilo je da roditelji djeci donose GRICKALICE ili voće. Ja nosim voće i onda me svi čudno gledaju.
Ako dobijemo krecemo u jaslice od 9.mj, cini mi se ok jelovnik,imat cemo skoro 2.god tad. Nego pitanje, kad djeca u jaslicama idu spavati? Tnxxx
Moja Klara ide već 4 godine u vrtić u Petrinji i jako sam zadovoljna i prehranom i tetama. Kad nešto dijete nije jelo, rekle su bez ikakvih okolišanja. Ako ništa drugo najčešće su znale nagovoriti dijete da bar moči kruh u juhu i to pojede. Jelovnik im je super, a paštete ili kinderlade se najčešće dobiju za užinu prije polaska kući.
Sortiraj odgovore
Najstariji