cure help.... u 21 tjednu sam i dobila sam 15 kila :(...
Mislim bila sam premrsava... sise su narasle 2 broja- dobila strije, trbuscic.... al na meni se ne kuzi da sam toliko dobila...
Ima jos netko da je puno dobio... dal da krenem na neku dijetu? I koju?
Ja 20 sveukupno!Imala 100 u radjaoni!Sve je bilo u trbuhu!Od prije trudnoce imala deset viska,od ove ostalo deset i opet sve u trbuhu!U trudnoci se dijeta ne preporuca!Ne moras zderat nego jedi zdravo!Iguglaj si zdrava prehrana i nadje se dosta i savjeta i korisnih clanaka!Kojih se ja nisam drzala naravno😂😂Zadnje tromjesjecje je gadno!Onda se kile zaljepe sam tak,a apetit nenormalan!Tako da pripazi dok stignes!Ici ces u 25 tj na onaj ogtt!Redovna pretraga ali se salje ako se dobije i puno kila!Sretno
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Proguglaj dijeta 1800kcal, ona se daje trudnicama sa gestacijskim dijabetesom. Izbaci ugljikohidrate, odnosno zamjeni ih integralnim, izbaci slatkise, sokove i grickalice.. I jedi za sebe, ne za dvoje..
Hvala. Proguglat cu tu dijetu....
I jedem za sebe samo al se prije nis nije primao jer sam bila u pokretu, pila kave i pusila.... a sada sam vise u mirovanju, jer sam imala krvarenje.... probavu imam svakih 4 - 5 dana.... ne pijem kavu, zapalim ak me treba potjerati na wc ( svakih 5 dana povucem 2 dima)....
Sve mi se preokrenulo
Da,da...To ti je trudnoca!Drugo stanje!😂
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Dobila moja susjeda 30!Samo kaj se na njoj vidjelo!Veli da je bila ko balon!Nakon godine dana sve krenulo dolje!
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Nadam se da cu stat sa dobivanjem kila....
Jedino koliko beba dobiva toliko i ja da dobijem....
Sortiraj odgovore
Najstariji