Pregledi preko hzzo-a trebaju biti besplatni!

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lollypop
    24. Svibanj 2015. 19:37

www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=821202

Dakle, ako vam trudnocu vodi ginekolog koji ima ugovor sa hzzo-om, ne smije vam naplatiti nista! Ni uzv, ni papa testove, ni lijekove. Isto vrijedi i za trudnice koje nemaju dopunsko osiguranje zato sto je dopunsko osiguranje besplatno za sva stanja vezana uz trudnocu! Pazite na to, trazite racun i borite se za svoj novac!

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

Tinčica3
    24. Svibanj 2015. 23:56

Pratim ovu temu u novinama otkako su krenule te afere. U danasnje vrijeme, kada ljudi krpaju kraj sa krajem, zaradivati na ovakav nacin na najosjetljivijima, na trudnicama mi je odvratno i nemam dovoljno rijeci koje bi mogle opisati moje gađenje prema takvim doktorima.
    Udarati na majke, koje kao da nemaju dovoljno troskova, je dno dna i ja bih to tako kažnjavala da im nikad vise takvo lihvarstvo ne bi palo napamet. Fuj fuj fuj

lollipop
    25. Svibanj 2015. 07:34

ma ne samo na majke/trudnice...sve žene...
    šta papa se čeka 6 mj ali ako bi ga ti prije plati 200 kn...ja sam imala period kada sam imala PCOS gdje sam svaka 3 mj bila na pregledu...sva sreća pa me vodila dr u bolnici ali isto tako sam mogla biti kod svoje stare dr.koja bi mi svaki utz naplačivala 150 kn...pa 4 puta godišnje
    a za šta?! da mi dve min pogleda jajnike...

mislim da je to strašno i da tome treba stati na kraj...ima žena koje idu privatno ginekologu i one to plate a ima i onih koje idu kod svoje soc.ginekologa i kojima sve usluge trebaju biti bespalatne..ipak je to naše zdravlje

Lollypop
    25. Svibanj 2015. 10:06

traziti racun! Papa se radi jednom godisnje, no ako je potrebno moze i vise puta, to sve mi placamo kroz izdavanja na placi i dopunska osiguranja. Nisu doktori bogovi, a na ovaj nacin od ljudi prave ovce.
    Zna se tko je privatan doktor a tko socijalan.

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

kachi
    25. Svibanj 2015. 11:22

Mislim da je dobro da se ovo pitanje javno pokrenulo jer vjerujem da jako puno žena jednostavno istrpi takve gluposti od socijalnih liječnika, a ne bi trebale. Treba tražiti račun i prijavljivati ih za svaki taj pokušaj prevare u HZZO.
    Moja ginekologica je privatnica koja ima ugovor sa HZZO, ja sam socijalni pacijent i nikad mi ništa nije naplatila.
    Vjerujem da je ipak daleko više poštenih liječnika koji ok rade svoj posao i baš zato ove prevarante treba prijaviti da ne blate obraz časnoj i plemenitoj struci. 

Tyna24
    25. Svibanj 2015. 12:53

molim???? šok, šok, šok!!! ja to uopče nisam znala...
    meni moja naplačuje 100kn uzv ako njoj dam novce bez računa, a 200 ako hoču račun
    a besplatno je????? počupat ću je idući put

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.