Hvala cure…
Meni je prvi postupak i baš me psihički dotuklo. Ne znam kako uspjevate zadržati volju i odakle vam snaga za tu dugotrajnu borbu, svaka vam čast. This shit is hard as hell.
Ajoj, da. Tko ovo nije prosao, ne zna kakav je ovo mindfuck😂🙈
Ne znam hoce li ti pomoci, ali ja sam pocela raditi sa psihologom i rekao mi je da se fokusiram na ono sto mi skrece paznju - igrom slucaja je meni to druzenje sa dragim prijateljima. Da se razumijemo, u ovom procesu sam se udaljila od velikog broja ljudi jer su imali razne nepromisljene komentare koji su me povrijedili i sad sam pocela okupljati svoju ‘klapu’ ljudi koji su njezni prema mom ranjivom srceku🤭 doslovno sam si dala u zadatak da moram imati 2 druzenja tjedno.
Također mi pomaze istrazivanje koje suplemente piti, na taj nacin mi se cini kao da imam kontrolu i utjecem pozitivno na sljedeci ishod.
Nekidan sam cula - depresija mrzi setnju, upravo zato sam si uvela pola sata setnje svaki dan (osim kad je kisa, tad nema sanse da cu izaci iz stana😂).
Nadam se da ce ti nesto od ovoga pomoci. Drzi se❤️
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Anica uzv mi je 4.6. Znaci za tjedan dana. Tada bi trebalo i srceko kucati. A nekako mi dug razmak od bete do uzv. Cila sam vise na iglama, a jos mi mucnine i eto ga na. Nadam se da je sve ok.
Anicauzv mi je 4.6. Znaci za tjedan dana. Tada bi trebalo i srceko kucati. A nekako mi dug razmak od bete do uzv. Cila sam vise na iglama, a jos mi mucnine i eto ga na. Nadam se da je sve ok.
Meni je dr kad sam joj rekla da mi je muka rekla da je to odlično! znači da se nešto događa, a naravno da je dugo. Ali eto treba i to istrpit, glavno da je sve uredu. Meni je 6.6 uvz i do tad sam si smislila svaki dan što ću radit, tako da će bi brzo proć. A što bi bilo da mi je prvi uvz
🙎🏻♀️95-sve ok, 🙎🏻♂️87- oligoasthenozoo -> normo
1.icsi- 4/2023-Cito
12 🥚- 7 blastocista - sve ❄️
1. 12.06 - FET 2 ❄️, jedna odlična, druga loša - ❌
2. 12.07. - FET 1 ❄️ - ❌
09- histeroskopija - sve ok
3. 06.10 - FET 1 ❄️- ❌
30.10 scratching endometrija
4. 24.11. - FET 1 ❄️ - ❌
Kariogrami , trombofilija ✅✅
5.veljača- FET ❄️ -❌
Biopsija maternice ✅
6. 09.04.24 -FET ❄️ - 7dpt ➕ - beta ⏳ 13dpt- 580, 15dnt - 1248
Hvala cure…
Meni je prvi postupak i baš me psihički dotuklo. Ne znam kako uspjevate zadržati volju i odakle vam snaga za tu dugotrajnu borbu, svaka vam čast. This shit is hard as hell.
Ajoj, da. Tko ovo nije prosao, ne zna kakav je ovo mindfuck😂🙈
Ne znam hoce li ti pomoci, ali ja sam pocela raditi sa psihologom i rekao mi je da se fokusiram na ono sto mi skrece paznju - igrom slucaja je meni to druzenje sa dragim prijateljima. Da se razumijemo, u ovom procesu sam se udaljila od velikog broja ljudi jer su imali razne nepromisljene komentare koji su me povrijedili i sad sam pocela okupljati svoju ‘klapu’ ljudi koji su njezni prema mom ranjivom srceku🤭 doslovno sam si dala u zadatak da moram imati 2 druzenja tjedno.
Također mi pomaze istrazivanje koje suplemente piti, na taj nacin mi se cini kao da imam kontrolu i utjecem pozitivno na sljedeci ishod.
Nekidan sam cula - depresija mrzi setnju, upravo zato sam si uvela pola sata setnje svaki dan (osim kad je kisa, tad nema sanse da cu izaci iz stana😂).
Nadam se da ce ti nesto od ovoga pomoci. Drzi se❤️
Bravooo!! Moraš tako, ja sam isto na kraju razmišljala o psihologu i trudila se radit sve što me veseli, čak sam jedan FET odgodila za ić u Italiju. Odlučila sam da ne mogu da mi najbolje godine samo u tome prođu. Ipak ne smimo zaboravit živit uz sve koliko god to bilo teško. <3 želim ti puno snage i što prije sretan kraj <3
🙎🏻♀️95-sve ok, 🙎🏻♂️87- oligoasthenozoo -> normo
1.icsi- 4/2023-Cito
12 🥚- 7 blastocista - sve ❄️
1. 12.06 - FET 2 ❄️, jedna odlična, druga loša - ❌
2. 12.07. - FET 1 ❄️ - ❌
09- histeroskopija - sve ok
3. 06.10 - FET 1 ❄️- ❌
30.10 scratching endometrija
4. 24.11. - FET 1 ❄️ - ❌
Kariogrami , trombofilija ✅✅
5.veljača- FET ❄️ -❌
Biopsija maternice ✅
6. 09.04.24 -FET ❄️ - 7dpt ➕ - beta ⏳ 13dpt- 580, 15dnt - 1248
Idem na terapiju već godinama. Bila sam pripremljena na ovakav outcome, nisam kao uopće računala da će se uhvatiti iz prve jer sam proučila statistiku, ali opet...sjebanost je tu.
Sigurno ću iskoristiti ova 4 smrzlića samo ne znam bi li odmah išla dalje ili napravila pauzu za ljeto da mi ne prođe u grču od silnog čekanja.
Uglavnom, hvala vam 🤍 i držim fige za nekakve dobre vijesti ovdje u narednim danima.
🙎♀️ (35g) nizak amh, 5,3 pmol/L
🙎♂️ (35g) loš spermiogram (hipospermija, astenozoospermija, teratozoospermija)
5/2024 Beta+, aspiracija 9 js, 8 oplođenih, 1 ET, 4 ❄️ test 31.5. ❌
6/2024 FET, 26.6. Beta1 310, 28.6. Beta2 855, 12.7. UZV ❤️ it's a (low risk) boy 💙
Lijep pozdrav drage lavice!
Nisam nova na forumu, ali sam nova na ovoj temi. Nasa borba traje 4 godine. Prve dvije godine 6 neuspjelih trudnoca, sve su otisle vrlo rano do 6. tjedna, trecu godinu dvije kiretaze, dvije vanmatericne (obje radjena laparoskopija, kod prve lpsc ruptura desnog jajovoda, pa je onda isti i odstranjen, kod druge je krivo protumacen ultrazvuk, pa onda lpsc kad su radili nisu uspjeli pronaci nista, samo cistu na lijevom jajniku koju su skinuli i napravili resekciju lijevog jajnika, i onda na kraju vanmatericna lijecena metotreksatom jer je zakljucak bio da se trudnoca zalijepila negdje na neki od organa). Cetvrtu godinu nije bila preporuka planirati trudnocu zbog MTXa.
Kandidati za IVF. Odluka je pala na KBC Osijek i doktora koji mi je svu ovu tugu i bol vodio tamo u bolnici i u kojeg imam puno povjerenje. Izvukao me dva puta iz po zivot opasnih situacija.
Medjutim, labos u Osijeku je u procesu rekonstrukcije i trebalo je biti gotovo do veljace. Oteglo se i nije se jos otvorilo.
Puna nam je kapa cekanja i zivkanja i odlucili smo otici privatno. Molim Vas preporuke za sve privatne klinike, bilo u RH, bilo izvan, i okvirnu cijenu za cijeli proces, ukoliko je znate, cisto da znamo i financijski plan napraviti.
Trenutno razmisljamo o Bahçeci u Tuzli. Sve informacije o njima su nam dobrodosle, iako smo na internetu procitali puno pozitivnih iskustava. 😊 No medjutim, takodjer se cijene nigdje ne spominju.
Genetski nalazi svi uredni, i svi nalazi koje smo odradili za ivf postupak u KBCu su takodjer uredni, osim mojih jajnika za koje je prognoza blago policisticni i to tek unazad 9 mjeseci.
Hvala od ❤️
Matajči, zadnja info koju imam za MPO odjel u Osijeku je da bi trebali početi s postupcima oko 1.6. - vjerojatno nekad iduci tjedan. Ne znam mijenja li ti ta informacija što, ali da podijelim. I mi čekamo. Kod kojeg si dr?
👩 37, sterilitet, oba neprohodna jajovoda, AMH 11
🧑 34, hyperspermia
Planiranje trudnoće od 01/2022
1. IVF 06/2023, Ovaleap 150, Orgalutran; 21.06. ET 1x morula,🐧🐧🐧🐧, beta 05.07. - neg
FET (07/2023) 1x blastica, beta 01.08. - neg
Histeroskopija (03/2024)
FET (07/2024) 1x blastica, beta 19.07. - neg
Sadiegreenzao mi je! Samo hrabro dalje, vidim da imas dosta smrzlica, bar jedan neka bude dobitan, po mogucnosti iduci!
Upitnica tebe se sjecam iz vremena kad sam ja isla u svoj treci postupak, vidim da smo u slicno vrijeme i rodile, mozda smo se druzile i na forumu trudnice, bas mi poznat tvoj nick. Ja iduci mjesec idem u fet, meni trebaju samo brisevi i papa.
Rolice meni je receno da te tablete djeluju i na mikrocirkulaciju pa da se ne prestrasim ako me uhvati i treskavica, mene je uhvatila treskavica na nekih pola sata, nije bilo ugodno, ali je brzo proslo! Sretno sutra!
—
Meni jos papa nije dosla, bas joj dugo treba, nadam se da je sve ok. Sad ce biti tri tjedna otkad sam je radila
Aha, dobro za znati, hvala ti... Znači mogu očekivati cijeli rollercoaster doživljaja A ništa neka prođe pa idemo dalje...
👩 39 g, 2020. - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
AMH 3,2, kariogrami uredni,
👨 38 g, oligozoospermia,
1. 04/24 Beta+ -> 1 🐧 👉 FET 👉 B.O. 6 tt
2. 11/24 Vinogradska -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
3. 12/24 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
4. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
5. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 1🐣 -> X
6. Škvorc ⏳
rolica.forum@gmail.com
Sadiegreen žao mi je zbog minusa 😔 Svatko se nosi na drukčiji način s tim, koliko god se pripremaš za minus uvijek te neugodno iznenadi. Meni pomaže da se odmah bacim u planiranje novog postupka. I onda kad napravim plan za dalje, bio on za odmah ili za 3 mjeseca, meni je lakše.. Tako da sad odtuguj i razmisli ako bi radije odmorila preko ljeta ili pokušala odmah ponovo.. ❤️
Medena meni je bio uzv na 6+2. Obično naruče tako 4 tjedna od postupka. Bolje da ti je koji dan kasnije jer ćeš znat na čemu si, iako vjerujem da će sve biti super. Ionako trenutno ništa ne bi mogla promijeniti i da ideš koji dan ranije na pregled. ❤️
Slee ja sam prošle godine papu čekala skoro 3 mjeseca kod svoje ginekologice. Sva sreća vrijedila mi je stara, a novu smo napravili samo da imam frišku.
Sad kad sam bila na pregledu (9.6.) mi je isto uzela bris za papu ali vidim da mi uputnica još stoji u sustavu što bi pretpostavljam značilo da još nije krenulo u obradu.. Strpljen spašen.. 🙄
Iz Repromeda su me sad tražili samo nove hepatitise, hiv i sifilis ne starije od 6 mjeseci, drugo ništa..
👩🏼 37, endometrioza, AMH 0.44µg/L
🧔♂️ 32, sve ok
✴️KBC Rijeka
1. 2020. stim, ❄️ 1js zbog endo
2. 4/23 stim➡️ 2js + 1❄️, 2🥚, ET 1js, ➖
3. 9/23 prir➡️ 1js ❌ nije oplođena
4. 10/23 prir➡️ 1js, ET, ➖
✴️Beta+
5. 2/24 stim➡️ 2js, 1🥚, ET 2d zametak, 13dnt β 403, 15dnt 730, 18dnt 2364, 20dnt 3428, BO💔
✴️Repromed
6. 6/24 stim ✖️
7. 9/24 stim➡️ 4js, 3🥚, ET 1 bc, 0❄️, β 11dnt 1021, 13dnt 2733, 💔 Miss Ab
8. 2/25 stim➡️ 3js, 2🥚, ET 2x 3d zametak, ➖
9.⏳
s88.forum@gmail.com
Žuži, Tratinčice, sretno danas 🤗❤️🍀
Sadiegreen, žao mi je, nitko nas ne može pripremiti na taj ishod i to bijelo polje, i koliko god si realan, i dalje želiš vjerovati da je tu crtica, samo se slabije vidi.
Izvadi još i betu da si sigurna, grlim te 🤗❤️🍀
Korni, kako to funkcionira s dodatnim u trudnoćom? Ja ga isto imam, još ove godine imam pravo na 2 sistematska, jedan preko firme i jedan preko police 🤣
👩1987, AMH 2.1 pmol/l, histero✅️, kariogrami✅️, MTHFR homoz., PAI1 heteroz.
🧔♂️1987 sve OK
Naš put počinje 2019. 🍀
1. IVF 2020. ET - 👧💜
2. FET 2023. ⛔️
3. FET 2023. ⛔️
4. ET 2024. missed ab, 8tt. 💔
5. ET 2024. ⛔️
6. ET 2024. ⛔️
7. ET 2/2025, biokemijska ⛔️
8. FET 4/2025 ❄️❄️, beta 8.5. ⏳️
dodo87.forum@gmail.com
Cure, jel koja zna kako se piše Prolutex na latinskom?
👧 33, pcos like, 👦 39, oligoasthenozoospermia
04/22 1.ICSI Petrova: Rekovelle, Cetrotide, Decapeptyl x2 💉 ; ~ 6❄❤
1.FET ➡️ 06/22 ❄ 1 blastica ~ beta 0
2.FET ➡️ 07/22 ❄ 1 blastica ~ beta 0
3.FET ➡️ 04/23❄❄2 blastice~ beta 0
4. FET ➡️ 09/23 ❄️❄️2 blastice~ 1.beta 84,6 2.beta 29.3 😪
05/24 2.ICSI pol. Škvorc: Ovaleap,Orgalutran, Ovitrelle~5 bc ❄️❤️
1. ET ➡️ 1 blastica ~ beta 0
2. FET➡️10/24 ❄️1 blastica ~ beta 0
3. FET➡️02/25 ❄️ 1 blastica ~ beta 0
4. FET➡️03/25 ❄️❄️ 2 blastice ~ beta 0
Sortiraj odgovore