Ja sam super, hvala ti😊
Nemam nikakve simptome, cak se ni ne osjecam trudno😀😳😳
Jos mi je sve ovo nekako nestvarno....

'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
'86, oligozoospermia
Repromed:
2mj/2024 - 1. AIH ❌
4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵
Marisha draga drzim najvece 🤞🏼 da beta iznenadi! ❤️🍀
🙋🏻♀️32 god. endometrioza koja nije operativna,trombofilija
🙋🏻♂️37god. (sve uredno)
2/2023 prvi postupak,biokemijska ❌
6❄️
07/2023 transfer, u 7tj spontani 😔💔
10/2023Transfer + embryoglue,spontani u 8 tjednu💔
•01/2024 Trombofilija/Heparin💉
•⌛️ 2mj. 2024 Konzultacije ŠKVORC
07.03. FET /Beta❌ 09.05 FET/beta❌ 16.10.FET/BETA 28.10.❌ 10.12.FET/BETA❌
08.02. FET dva embrija/BETA✅ spontani 6tj.💔19.05.FET 1bc ❄️ BETA 12dnt/759 14dnt/1519 19dnt/6758 UVZ 6+5 imamo❤️stiže nam dječak💙🥰
Ja sam super, hvala ti😊
Nemam nikakve simptome, cak se ni ne osjecam trudno😀😳😳
Jos mi je sve ovo nekako nestvarno….
Baš mi je drago to čuti, neka se tako i nastavi 🌷
Srculence kako se ti osjećaš? Hvala ti
Lunolina i ja se skupa kupamo u znoju
Marisha i Lunolina držim 🤞 na najjače da vas obje u subotu beta obori s nogu.🙏🙏🤞🤞🍀🍀❤️❤️
Rolice krasno mi te vidjeti koliko zračiš optimizmom i pozitivnim mislima.❤️ Samo tako nastavi, a ja držim 🤞 na najjače da sutra na ultrazvuku bude sasvim drugačija slika.🙏🙏🤞🤞🍀🍀❤️❤️ Grliiiiiimmmmmm 🫂

🏥 Poliklinika IVF
2023: 3X IUI : ❌️ ❌️ ❌️
1.IVF: 07/23 ➕️ ❤ missed abortion 😭 💔 🤍 👼
2.IVF: 01/24 - 8 oocita -3 zrele, nije došlo do oplodnje ❌️
3.IVF: 04/24 ➡️ ICSI ➡️ 1.beta 697 ; 2.beta 1313
Veritas test - low risk, stiže princezica, naša dugica 🌈 👑💜 🙏
"Radujem se uspjehu drugih, jer uspjeha ima dovoljno za sve"!
💪💪🤞🤞🍀🍀❤❤
Wildflower uspila si se narucit? Ja racunam nakon prvog uzv kod dr R se naruciti.
Joj, znaci nemas simptome bas nista?
Ja sam uspavana, stalno gladna i podrigec aktivan.
Saniii 🙏🏻♥️
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
Jurky divne vijesti, baš mi je drago, grlimo te 🤗🤗🤗❤️
Angel eyes uvijek vas škicnem da vidim kako napreduje, tuđi uspjeh u mpo priči me uvijek veseli 🤗❤️
Dodo želim ti brz oporavak, odmori se i napuni baterije❤️
Mura žao mi je što toliko dugo moraš čekati, nadam se da OS uskoro kreće sa radom 🤞❤️
Tiki i ja sam prije samog postupka uklonila ciste bolje da ih nema u svakom slučaju, sretni🤞❤️
Medena odlična beta, neka do kraja bude školska trudnoća 🤞❤️ do 12 tt najbitnija je folna kasnije prenatali 😄
Dreamer a zšt samo suprugu šalju, to baš i nema smisla obzirom da bi se geni trebali gledati i tvoji i njegovi🤷♀️
Wildflower drago mi je da je sve ok, ja znam da ne bih mogla čekati u početku tako dugo za drugi uzv 🤣🤣 neka te prati uredna I školska trudnoća 🤞❤️ nije baš svagdje takav protokol baš zbog tog neizvjesnog perioda u početku se ide češće, a kada prođe 12 tt onda se ide svakih 4 tj (kada je mpo trudnoća u pitanju).. što se tiče simptoma polako stignu ti doći u svom punom jeku 🤣🤣 bilo je fakat puno primjera na forumu da su curke bile bez simptoma, uživaj u tome 🤭🤗🥰
Rolice obzirom da si imala ma onda to pikanje i nije baš bzv, bolje da si pokrivena terapijom pa makar i bilo granično, od srca ti želim da je idući postupak dobitni 🤞❤️
Bebolina inače dr toleriraju fsh do 12 tvoj je dobar, sretno 🤞❤️
Sani pratim pomno i jako navijam🤞❤️❤️❤️
Čokoladica u kojoj si fazi 😄🤞❤️
Slee hebemu sve jako mi je žao zbog šogi 😔😔❤️
Marisha žao mi je 😔 što se tiče histero dr Maričić je top i u Ivf-u imaš odmah i NK stanice, pa si malo prouči 😊❤️

👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Wildflower uspila si se narucit? Ja racunam nakon prvog uzv kod dr R se naruciti.
Joj, znaci nemas simptome bas nista?
Ja sam uspavana, stalno gladna i podrigec aktivan.
Jesam, uspjela sam💪🏻😄
Pa jedino sto mi se full rano pocne spavati.. oko 10 zaspem...
Osim toga, nista...
Ja cak imam manji apetit nego inace...🤣 bas imam puno energije tokom dana.. cak nemam potrebu ni za kavom popodne a prije sam uvijek pila jednu ujutro, jednu popodne...

'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
'86, oligozoospermia
Repromed:
2mj/2024 - 1. AIH ❌
4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵
Dobro jutro, svima zelim srecu danas!
Dodo treba mi jos par informacija o Podobniku i vakuumu. Raspituje se sogorica jer evo na zalost plod se nije pojavio. Zanima je ostaje li se u bolnici prespavati ili se ide isti dan doma? I ako si mozda istrazivala, koje su pogodnosti vakuuma nasoram klasicne kiretaze ili medikamentiznog?
Dobro jutro, svima zelim srecu danas!
Dodo treba mi jos par informacija o Podobniku i vakuumu. Raspituje se sogorica jer evo na zalost plod se nije pojavio. Zanima je ostaje li se u bolnici prespavati ili se ide isti dan doma? I ako si mozda istrazivala, koje su pogodnosti vakuuma nasoram klasicne kiretaze ili medikamentiznog?
Slee, baš mi je žao :(
Kod mene je bio plod i razlog zašto sam prvo naginjala kiretaži naspram tableta je taj što se nisam mogla psihički zamisliti da odlazim po tablete, čistim se pa opet uzv i provjera pa opet tablete, dakle da gledam bilo kakav dokaz da bilo što povezano s bebom izlazi iz mene i da ja to vidim (skroz psihički - nisam gadljiva i nije do toga). Znači ja sam skoro umrla od tuge jučer samo zato jer sam vidjela to tjelešce koje se ne miče, ugrušci bi me dotukli.
👩1987, AMH 2.1 pmol/l, histero✅️, kariogrami✅️, MTHFR homoz., PAI1 heteroz.
🧔♂️1987 sve OK
Naš put počinje 2019. 🍀
1. IVF 2020. ET - 👧💜
2. i 3. FET 2023. ⛔️⛔️
4. ET 2024. missed ab, 8tt. 💔
5. i 6. ET 2024. ⛔️⛔️
7. ET 2/2025, biokemijska ⛔️
8. FET 4/2025, blighted ovum ⛔️
dodo87.forum@gmail.com
I ono što je definitivno prevagnulo je što sam čitala nekoliko priča gdje je nakon tableta ipak bila potrebna kiretaža. Kako sam nakon prvog poroda krvarila 2 mjeseca i na kontroli je ustanovljeno da imam nešto još unutra, to je bilo prestrašno, na uzv se nije ništa vidjelo kako spada, ni kod soc ginice ni u bolnici pa sam ipak išla privatno, tako da sam ja uvijek ona iznimka kod koje ne ide sve po planu i od prve.
Nisam uopće znala da postoji vakuumska aspiracija, to sam slučajno naletjela, manje je invazivna i ne oštećuje se toliko endometrij kako kod klasične, ali se upotrijebi i kireta, samo ne dominantno kao u klasičnoj.
I to je bilo to, odlučila sam prihvatiti taj rizik.
Nazvala sam Podobnik u 11h, dali su mi termin već sljedeći dan u 6 30. Sve zajedno je trajalo 6.30-11.30 (vjerojatno bi bilo i kraće, ali je dr bio na carskom rezu). Prvi dan sam morala hitno vaditi krv sa sljedećim nalazima KKS (kompletna krvna slika), Krvna grupa i Rh faktor (nalaz KG mora biti potpisan od strane liječnika transfuziologa), GUK, urea, kreatinn, kalij, natrij, PV, APTV i nalaz βHCGa iz krvi.
Krvna grupa i Rh mi nisu trebali jer sam imala od postupka.
Osobe koje su rh- još moraju doplatiti 100 eura za injekciju Anti-D imunoglobulina.
👩1987, AMH 2.1 pmol/l, histero✅️, kariogrami✅️, MTHFR homoz., PAI1 heteroz.
🧔♂️1987 sve OK
Naš put počinje 2019. 🍀
1. IVF 2020. ET - 👧💜
2. i 3. FET 2023. ⛔️⛔️
4. ET 2024. missed ab, 8tt. 💔
5. i 6. ET 2024. ⛔️⛔️
7. ET 2/2025, biokemijska ⛔️
8. FET 4/2025, blighted ovum ⛔️
dodo87.forum@gmail.com
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji