Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Hypnoticpoison
    09. Svibanj 2024. 09:18

Pozdrav, curice!🥰🥰🤗🤗
    Čokoladice super! Uskoro si nam pupo.😊 Baš mi je drago!🤗🤗🥰🥰 Držim 🤞 na najjače!🙏🙏🍀🍀❤❤
    Srculence pupice sretnooooo!🥰🥰 Držim 🤞 na najjače da se mrvica čvrsto primi i ne pušta!🙏🙏🍀🍀❤❤
    Dreamer sretno na ultrazvuku!🤞🤞🍀🍀❤❤Javi nam kako je prošlo.🤗🤗
    Saniii woooow, početak izgleda predobro.😊🤗 Neka i dalje tako nastavi!🙏🙏🤞🤞🍀🍀❤❤
    Svim lavicama želim sreću od svega veću!🤗🤗💪💪🤞🤞🍀🍀❤❤

🏥 Poliklinika IVF
    2023: 3X IUI : ❌️ ❌️ ❌️
    1.IVF: 07/23 ➕️ ❤ missed abortion 😭 💔 🤍 👼

2.IVF: 01/24 - 8 oocita -3 zrele, nije došlo do oplodnje ❌️
    3.IVF: 04/24 ➡️ ICSI ➡️ 1.beta 697 ; 2.beta 1313
    Veritas test - low risk, stiže princezica, naša dugica 🌈 👑💜 🙏

"Radujem se uspjehu drugih, jer uspjeha ima dovoljno za sve"!
    💪💪🤞🤞🍀🍀❤❤

nicaivo
    09. Svibanj 2024. 09:18

Srculence, Dreamer sretno danas 
    Čokoladice super :))) neka ovaj ciklus bude dobitni 
    Saniii hvala puno na informacijama :) i super mi zvuče tvoji trenutni rezultati, držim fige za dobar nastavak 

👩🏽31 👨🏻33
    2x - IUI ❌
    1. IVF - 02/2024 ❌
    2. IVF - 04/2024 - tri blastice, ET 1 ❌, 🧊2
    Histeroskopija 05/2024 ✅
    3. FET - 06/2024 ➕, Panorama Low Risk 🎀🩷

Pixi
    09. Svibanj 2024. 09:24

Giselle, Bless pupice kako ste? Hoćete raditi još testova prije bete?

👩🏻‍🦰35, 👩🏻‍💻42
    pokušavamo od 8/22
    1.ICSI 2mj/24: 9 js, ET-2 trodnevna, 1❄️, Beta ❌
    FET 5mj/24 1-bc, Beta❌
    2. ICSI 10/24 18js, ET-2bc, 5 ❄️, 10dnt β 204, 12dnt β 462.8, stiže curica 💓

Srculence
    09. Svibanj 2024. 09:26

Lunolina

Srculence sretno! Suknicu preko glave i ispruzena ruka uz ostri ‘Daj mi sliku moje bebe’ 😬🩷 sretno! Uskoro si PUPO pa zajedno odbrojavamo dane. Sta si rekla, jesi uzela embrioglue? Hoces raditi?
    Cokoladice, Dreamer sretno!🩷

Hvala vam drage moje! U11h je transfer 🤞🏼🍀 ❤️
    Lunolina hahahaah ici ce sve po planu 😂😂 daa pratimo see ❤️ zadnji put mi je dr.Lana rekla buduci da vi placate odma smo vam stavili embrioglue to se podrazumijeva.Tako da sam ga svaki put do sad uzimala ☺️ ja sam od jucer na g.o. Dan prije naravno generalka stana 😂 danas transfer,a onda mi nema smislila sutra ic na posao 🤭 tako da sad par dana odmaram pa u ponedjeljak startam sa poslom i nadam se najboljem ishodu 🥰❤️

🙋🏻‍♀️32 god. endometrioza koja nije operativna,trombofilija
    🙋🏻‍♂️37god. (sve uredno)
    2/2023 prvi postupak,biokemijska ❌
    6❄️
    07/2023 transfer, u 7tj spontani 😔💔
    9/2023 konzultacije
    04.10.Transfer + embryoglue,spontani u 8 tjednu💔
    •01/2024 Trombofilija/Heparin💉
    •⌛️ 2mj. 2024 Konzultacije ŠKVORC
    07.03. FET /Beta❌ 09.05 FET/beta❌ 16.10.FET/BETA 28.10.❌ 10.12.FET/BETA❌
    08.02. FET dva embrija/BETA✅ spontani 6tj.💔
    1bc ❄️

Tanjanja27
    09. Svibanj 2024. 09:27

Sanii draga to zvuci sve vrlo dobro! Koji dan stimulacije je sad? Kad ocekujes aspiraciju? 🤞😘
    Ja sam jutros otisla izvaditi hormone,posto mi je drugi dan ciklusa, nadam se da me nece nesto neprijatno iznenaditi, npr tsh 😔

👩 '85 nalazi uredni, amh 1.02
    👦'82 los spermogram
    1 IVF 12/23,menopur, cetrotide, 6 folikula.
    3 jc,oplodjena 1 ,beta ➖
    2 IVF 05/24 Gonal 225,cetrotide..5 folikula
    3 jc, oplodjena 1,beta ➖
    11/24 pergoveris, ET 2 bc, 1 🐧
    10.12 ➕ beta 14dnt 2143,16dnt 5914 dolazi nam 💙
    ZA SREĆU OD SVEGA VEĆU...

Marisha
    09. Svibanj 2024. 09:27

Pebblesss čestitke na lijepom duplanju bete i neka trudnoća bude školska i doooosadna 🍀
    SRCULENCE pupiliceeee javi kako je prošlonadam se da ćeš dobiti slikicu 🤞
    ČOKOLADICA & DREAMER sretno curke na ultrazvuku, javiteee se 💪🍀
    Saniii superiškaaa samo neka ide svojim tokom, uskoro si nam i ti na redu za aspiraciju
    Netko me jučer pitao, naša sunčica nije IVF beba a nadamo se da druga krijesnica bude, nešto me od jutra stalno pika i štrecka dolje, nadam se da je to dobar znak 🤞

🏈44 sve ok+🌷36 endometrioza-jajovodi ✂️ AMH 6,9 pmol/L,hashimoto,TSH 1,86
    09.2023. Vinogradska IVF
    (Rekovelle+Menopur):4js
    rujan ET(1)❌️ listopad FET(1)❌️ studeni FET(1)❌️
    03.2024.Škvorc IVF
    (Ovaleap+Menopur+Orgalutran):4js ET(1)❌️ 05.2024. prirodni ciklus:1js❌️
    09.2024.Škvorc ICSI
    (Gonal+Menopur+Cetrotide):5js ET(2)11dnt β 114,16, 13dnt β 149,44, 15dnt β 99,03 ❌️ 11.2024. prirodni ciklus:2js❌️
    3.2025. vanmaterična, mtx, vacum aspiracija

Marisha
    09. Svibanj 2024. 09:30

Srculence

Lunolina

Srculence sretno! Suknicu preko glave i ispruzena ruka uz ostri ‘Daj mi sliku moje bebe’ 😬🩷 sretno! Uskoro si PUPO pa zajedno odbrojavamo dane. Sta si rekla, jesi uzela embrioglue? Hoces raditi?
    Cokoladice, Dreamer sretno!🩷
    Hvala vam drage moje! U11h je transfer 🤞🏼🍀 ❤️Lunolina hahahaah ici ce sve po planu 😂😂 daa pratimo see ❤️ zadnji put mi je dr.Lana rekla buduci da vi placate odma smo vam stavili embrioglue to se podrazumijeva.Tako da sam ga svaki put do sad uzimala ☺️ ja sam od jucer na g.o. Dan prije naravno generalka stana 😂 danas transfer,a onda mi nema smislila sutra ic na posao 🤭 tako da sad par dana odmaram pa u ponedjeljak startam sa poslom i nadam se najboljem ishodu 🥰❤️

Uffff brzo će 11h Tako i treba, samo uživaj u produženom vikendu  Super za embrio, ne može odmoći 🍀
    Pixi & Giselle & Bless kako ste vi curke? ❤️Kada se piške testovi? 🤞🏼

🏈44 sve ok+🌷36 endometrioza-jajovodi ✂️ AMH 6,9 pmol/L,hashimoto,TSH 1,86
    09.2023. Vinogradska IVF
    (Rekovelle+Menopur):4js
    rujan ET(1)❌️ listopad FET(1)❌️ studeni FET(1)❌️
    03.2024.Škvorc IVF
    (Ovaleap+Menopur+Orgalutran):4js ET(1)❌️ 05.2024. prirodni ciklus:1js❌️
    09.2024.Škvorc ICSI
    (Gonal+Menopur+Cetrotide):5js ET(2)11dnt β 114,16, 13dnt β 149,44, 15dnt β 99,03 ❌️ 11.2024. prirodni ciklus:2js❌️
    3.2025. vanmaterična, mtx, vacum aspiracija

angel eyes
    09. Svibanj 2024. 09:31

Marisha hvala na odgovoru, ja sam te pitala. I moj djecak je iz spontane trudnoce a nadam se da ce uspjeti dobiti braca ili seku iz ivf-a ❤️ želim ti svu sreću, nadam se da se to mrva namješta 😘😘
    Tanjanja koje hormone moras vaditi?

👩 '83. hashimoto, oba jajovoda✂️
    🧑 '82. sve ok

2016. i 2023. tubarna (lapar., jajovodi ✂️)
    2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (spontana trudnoća)
    2022. spontani u 7tt 💔
    03/24 IVF, Cito (Elonva, Orgaluntan, Menopur, Zymot) 8🥚, 4 oplođene, 2🐧 beta ❌
    05/24 IVF, Cito (Letrozol, Klomifen, Pergoveris, Orgalutran, Zymot) 2🥚, bez oplodnje
    08/24 IVF/ICSI, Cito (Pergoveris, Cetrotide, Zymot, Embryoglue) 3🥚, 1🐧 beta ❌
    “Gospodine ti znaš sve. Ti znaš da te ljubim.”

Rolica
    09. Svibanj 2024. 09:34

Nicaivo za heparin iskreno ne znam još uvijek zašto uzimam, nalazi su mi PAI-1 homozigot 5g, što je normalan nalaz ako guglam. Granični mi je fibrinogen (na gornjoj granici). Ginekologica me poslala na obradu na Merkur (hematologija) gdje su mi vadili krv i na temelju ovoga gore propisali uzimanje heparina cijelu trudnoću do 2 mjeseca nakon poroda. Govori moja ginićka da to moderna medicina ne uzima u obzir kao neku dijagnozu za heparin, ali su svi opet na kraju rekli "kako ti hoćeš". I u Beti+ se doktorica čudila zašto heparin, međutim propisali su mi tamo slabu dozu koja mi kao ne može naškoditi već malo razrijedi krv i mogu se samo bolje osjećati od toga, ipak na kraju "za svaki slučaj". Rekli su na Merkuru da se zna događati kod žena da se zaštopaju sitne žilice prema posteljici ako postoji neka dijagnoza bilo kojeg tipa vezano za ovo sve, pa beba na žalost ne preživi i da se to obično onda dogodi u visokoj trudnoći pa sad dosta prepisuju heparine trudnicama. Krenula sam se pikati s heparinom odmah od datuma transfera, po preporuci Beta+ i na Merkuru su rekli da je to bila odlična odluka. Pa sad, ako imaš bilo kakve mutacije, najbolje možda da isto odmah kreneš. To si sama kupuješ, a ginićka ili ivf klinika ti napiše koji da uzimaš.

👩 39 g, 2020. - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
    AMH 3,2, kariogrami uredni,
    👨 38 g, oligozoospermia,
    1. 04/24 Beta+ -> 1 🐧 👉 FET 👉 B.O. 6 tt
    2. 11/24 Vinogradska -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
    3. 12/24 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
    4. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
    5. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 1🐣 -> X
    6. Škvorc ⏳
    rolica.forum@gmail.com

Giselle
    09. Svibanj 2024. 09:35

Pixi

Giselle, Bless pupice kako ste? Hoćete raditi još testova prije bete?

Ja sam sigurna da nije uspjelo. Trbuh i grudi su mi se skroz ispuhale, po noći se probudim kompletno znojna,to mi se nikad nije dogodilo. Uglavnom, nemam niti jedan simptom koji bi upućivao na trudnoću, baš suprotno. 
    Mislim da ću sutra ići izvaditi betu prije posla samo da završim agoniju i da onda mogu prestati koristiti prolutex i cyclogest. 
    Kako si ti?

Svi nalazi uredni
    Pokušavamo od 9.mj 2022.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.