Lunolina kak se osjećaš???Srculence još malo ma M🤞 izvještavaj me o svemuuuu 🌷
Ej draga, danas je tocno tjedan dana od transfera odnosno ekvivalent 10dpo, za sad su testovi snijezno bijeli i nadam se da ce se nesto promijeniti. Dakle, danas je bas bas zadnji dan da dodje do implantacije.
Napokon se osjecam malo bolje, trbuh mi je manji i znatno manje me boli sto je divno. Betu bih trebala vaditi u subotu, ali mislim da cu ju izvaditi u cetvrtak. Ako bude 0 onda ju necu ni vaditi u subotu, ali nekako svejedno molim svemir da bude pozitivna beta🥹.
Kak si ti? Kad ocekujes M? Jesi spremna za iduci ciklus i novi pokusaj? :)
Lunolina drzim fige za pozitivnu betu. Sta se tice negativnih testova, zar nije jos rano? Da ipak pricekas jos koji dan. 🍀🤞
👱♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨🦳 normo
~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷
Rolice sretno danas 🤞🤞 da se mrva čvrsto primi 🥰
👱♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙
Lunolina kak se osjećaš???Srculence još malo ma M🤞 izvještavaj me o svemuuuu 🌷
Drage moje svima sretno danas! ❤️
Marisha daaa, jedva ju cekam! Hahaha 😄 naravno sve vam tipkam i izvještavam. Pratimo se 🥰🩷
🙋🏻♀️32 god. endometrioza koja nije operativna,trombofilija
🙋🏻♂️37god. (sve uredno)
2/2023 prvi postupak,biokemijska ❌
6❄️
07/2023 transfer, u 7tj spontani 😔💔
9/2023 konzultacije
04.10.Transfer + embryoglue,spontani u 8 tjednu💔
•01/2024 Trombofilija/Heparin💉
•⌛️ 2mj. 2024 Konzultacije ŠKVORC
07.03. FET /Beta❌ 09.05 FET/beta❌ 16.10.FET/BETA 28.10.❌ 10.12.FET/BETA❌
08.02. FET dva embrija/BETA✅ spontani 6tj.💔
1bc ❄️
Cure, molim vas info kako tocno Ovitrelle funkcionira?
Danas sam bila na pregledu, folikul 25mm, kaze doktor popucat ce svaki cas. Dao mi je recept da odmah odem u ljekarnu i uzmem Ovitrelle. Što sad? Da li štoperica utječe na vrijeme ovulacije i nakon koliko od uzimanja se ovulira? Ili nema neki rok, nego je od osobe do osobe? Zanima me da li sam potencijalno ovulirala po toj info da ce svaki cas ili je stoperica to malo odgodila? Trazim info medutim ne nalazim konkretne odgovore, a zaboravila sam pitati doktora jer mi je u glavi bilo samo trcanje u ljekarnu. Tempiramo odnose pa mi je bitno. Hvala vam svima❤️
Stoperica bi trebala odgoditi ovulaciju za 36 sati. Zna se dogoditi da dodje ranije do ovulacije, ali ne cesto. Znam da je lako reci, ali probaj ne brinuti oko toga :)
Hvala ti puno, izluđena sam totalno. Vjerovatno bi trebala sad sve pustiti, jer sam napravila sve sto sam mogla😅
👩🏻 30,pcos, IR
🧔🏻♂️31, normozospermija
Mene zvao doktor, on je iako nismo uspjeli ipak zadovoljan s rezultatima s obzirom na nizak amh dobili smo 2 odlične blastice. Rekao je da ako sam ja spremna ciklus pauze i krecemo s drugim ciklusom. Idemo u nove pobjede 🙏❤️
Sretno svima 🥰🥰
👩 '83. hashimoto, oba jajovoda✂️
🧑 '82. sve ok
2016. i 2023. tubarna (lapar., jajovodi ✂️)
2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (spontana trudnoća)
2022. spontani u 7tt 💔
03/24 IVF, Cito (Elonva, Orgaluntan, Menopur, Zymot) 8🥚, 4 oplođene, 2🐧 beta ❌
05/24 IVF, Cito (Letrozol, Klomifen, Pergoveris, Orgalutran, Zymot) 2🥚, bez oplodnje
08/24 IVF/ICSI, Cito (Pergoveris, Cetrotide, Zymot, Embryoglue) 3🥚, 1🐧 beta ❌
“Gospodine ti znaš sve. Ti znaš da te ljubim.”
Hvala cureee! Nadam se za početak da nisu fulali O i da će se pingvinčić sretno odlediti, a dalje ćemo vidjeti :)) Tek popodne imam transfer pa se javim kasnije
.
Ana super, sretno dalje, nek bude sve školskiSretno svima i super dan vam želim
Moj FET je bio 3.4., također u Beta+. Nadam se da će i tvoj današnji rezultirati lijepom betom, ali može odmah i prva biti viša da izbjegnes stres ❤️
Sretno!
I hvala svima na lijepim željama ❤️❤️❤️
Hvala cureee! Nadam se za početak da nisu fulali O i da će se pingvinčić sretno odlediti, a dalje ćemo vidjeti :)) Tek popodne imam transfer pa se javim kasnije
.
Ana super, sretno dalje, nek bude sve školskiSretno svima i super dan vam želim
Moj FET je bio 3.4., također u Beta+. Nadam se da će i tvoj današnji rezultirati lijepom betom, ali može odmah i prva biti viša da izbjegnes stres ❤️
Sretno!
I hvala svima na lijepim željama ❤️❤️❤️
Jesi sta pila prije ili poslije transfera? Mene idalje neke emocije ubijaju, ovdje niko normabel ne propisuje, pa sam mislila na biljnoj bazi nesto za opustanje da uzmem mozda, plus ovo ananas, cvekla itd.
TTC 08/2021 👰32 🤵34
Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
04/24 FET, otkazan
05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙
Rolice sada na krumpirice 🙂🍀
Ana cestitam neka i dalje raste beta
Ostale curke sretno.
Ja sam danas ponovila betu i izvadila progesteron obzirom da mi tu i tamo i dalje brljavi. Beta je danas 11279, a progesteron 60.65. obzirom da su nalazi ok sam mirnija. Danas navecer cu se cuti sa profesorom pa cu znati da li imam UZV prije ili u pon kako je planirano.
👩🏻 44 🧔🏻 50 (OAT) Poliklinika IVF Zagreb:
12.2019 IVF (12 oocita = 5 blastocista) ❌
11.2021 (prvi stimulirani FET) ❌
02.2024 (drugi stimulirani FET) 28.03. FET 2 blastociste 10.04. beta 1 = 839
12.04. beta 2 = 2282
21.04. UZV potvrdjena jednoplodna trudnoca 🐣❤️
Ana super, super! 🤗🥳
Angel eyes pa odlicne vijesti 🥳🥳
Rolica danas samo lagano i opusteno! Sretno 😊
Tratincica drago mi je da su nalazi ok, čekamo s tobom uzv 🤗🤗
Fionci kako si ti? 😘
👩 '83. hashimoto, oba jajovoda✂️
🧑 '82. sve ok
2016. i 2023. tubarna (lapar., jajovodi ✂️)
2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (spontana trudnoća)
2022. spontani u 7tt 💔
03/24 IVF, Cito (Elonva, Orgaluntan, Menopur, Zymot) 8🥚, 4 oplođene, 2🐧 beta ❌
05/24 IVF, Cito (Letrozol, Klomifen, Pergoveris, Orgalutran, Zymot) 2🥚, bez oplodnje
08/24 IVF/ICSI, Cito (Pergoveris, Cetrotide, Zymot, Embryoglue) 3🥚, 1🐧 beta ❌
“Gospodine ti znaš sve. Ti znaš da te ljubim.”
Sortiraj odgovore
Najstariji