Pixi hvala. Ja koristim Novalac prenatal, bas zbog aktivne folne.
👩 '83. hashimoto, oba jajovoda✂️
🧑 '82. sve ok
2016. i 2023. tubarna (lapar., jajovodi ✂️)
2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (spontana trudnoća)
2022. spontani u 7tt 💔
03/24 IVF, Cito (Elonva, Orgaluntan, Menopur, Zymot) 8🥚, 4 oplođene, 2🐧 beta ❌
05/24 IVF, Cito (Letrozol, Klomifen, Pergoveris, Orgalutran, Zymot) 2🥚, bez oplodnje
08/24 IVF/ICSI, Cito (Pergoveris, Cetrotide, Zymot, Embryoglue) 3🥚, 1🐧 beta ❌
“Gospodine ti znaš sve. Ti znaš da te ljubim.”
Pixi hvala. Ja koristim Novalac prenatal, bas zbog aktivne folne.
Koristim i ja prenatal od Almagee, ali isto nisam sigurna jel dovoljna količina folne 😁
👩🏻🦰35, 👩🏻💻42
pokušavamo od 8/22
1.ICSI 2mj/24: 9 js, ET-2 trodnevna, 1❄️, Beta ❌
FET 5mj/24 1-bc, Beta❌
2. ICSI 10/24 18js, ET-2bc, 5 ❄️, 10dnt β 204, 12dnt β 462.8, stiže curica 💓
Angel eyes zao mi je zbog bete, i mogu samo zamisliti kako ti je sada, ali je super sto vec razmisljas o novom postupku, pozitiva ce donijet dobre stvari ❤️
TraTincice i Marica bete au top, sreto dalje 🤗🤗
Ne znam tkoje pitao za Utrogestane jel se mogu piti, mogu, meni su tako rekli kad su mi dali, kao da uzimam kako meni vise odgovara, ali kao da dosta zena se zali da ne mogu uzimati oralno jer im tesko pada na zeludac. Ja sam prve dvije tablete popila i skuzila da nakon 2 sata od uzimanja mi dodje vrtoglavica, doslovno padam u nesvijest, tako da stavljam onda dole i od toga nemam nikakve nuspojave.
2018. 👶🏻
2019. Blighted ovum
2022. Missed ab.
4/24 prvi put AIH
6/24 drugi AIH -pozitivan test 🤰
Tratinčica čestitam! Odlična beta i odlično duplanje! ❤️🥰
Ja bila vadit krv ponovo i po nalaz brisa. Bris je uredan tako da me nisu ni gledali ponovo. Sad još da vidimo šta kaže krv. Ali sve se opet svodi na to da je endo+adeno bila u pitanju.. opet.. 🙄
Gledam sad malo da ću zvat Repromed za konze i izgleda da su digli cijene od kad sam zadnji put gledala. I do pošteno.. 😳
Bome si u pravu, poskupili...
Ja nisam nista niti pitala oko cijene jer je cjenik bio na webu. Nitko me nije upozorio da ce dignuti cijene/da su digli cijene.
Bas me zanima hoce li mi naplatiti po starom ili novom cjeniku...
Sani, ne mogu ti dovoljno zahvaliti na rijecima utjehe❤️ i na tvom nesebicnom dijeljenju znanja🌷🌷
'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
'86, oligozoospermia
Repromed:
2mj/2024 - 1. AIH ❌
4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵
E da, jedno pitanje, negdje 4 dan nakon aih-a poceli au mi bolovi u donjem dijelu ledja, kao kad trebam dobiti, samo sto mi je prerano jos za to. Jel se neka od vas susrela s tim?
2018. 👶🏻
2019. Blighted ovum
2022. Missed ab.
4/24 prvi put AIH
Cure, jel neka od vas prije transfera popila normabel? Dobila sam ga kao terapiju od doktora, ali nije mi palo na pamet piti, dok nisam sad procitala da je prije transfera bitno biti opusten i da je dozvoljen apaurin 🫣
👱♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨🦳 normo
~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷
E da, jedno pitanje, negdje 4 dan nakon aih-a poceli au mi bolovi u donjem dijelu ledja, kao kad trebam dobiti, samo sto mi je prerano jos za to. Jel se neka od vas susrela s tim?
Nemam takva iskustva. Prva dva puta me nista nije boljelo. Sad me boli prvi i drugi dan iza AIH-a. Mozda se nesto pozitivno dogada
37 godina, AMH 4.99 pmol, sve ostalo ok
2 prirodne trudnoce - jedno dijete
3 x IUI
Cekanje bete 25.4.
Meni je tako bilo i na kraju nista...
Moj savjet je da probas sto manje analizirati sve sto se dogada, nego jednostavno napravi test kad dode vrijeme ili izvadi betu :)
Cini mi se da previse analiziramo, osluskujemo.. sve nam je simptom :D
I onda nekada dode do razocaranja, pa teze to podnosimo nego mozda u slucaju da smo se opustile i ne osluskivale sve tako detaljno.
Sretno🍀
'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
'86, oligozoospermia
Repromed:
2mj/2024 - 1. AIH ❌
4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵
Meni je tako bilo i na kraju nista…
Moj savjet je da probas sto manje analizirati sve sto se dogada, nego jednostavno napravi test kad dode vrijeme ili izvadi betu :)
Cini mi se da previse analiziramo, osluskujemo.. sve nam je simptom :D
I onda nekada dode do razocaranja, pa teze to podnosimo nego mozda u slucaju da smo se opustile i ne osluskivale sve tako detaljno.
Sretno🍀
Pa to se slazem, sve previse analiziramo 🙈
Huh, treba cekat jos tjedn dana do testa 😅
2018. 👶🏻
2019. Blighted ovum
2022. Missed ab.
4/24 prvi put AIH
Nemam takva iskustva. Prva dva puta me nista nije boljelo. Sad me boli prvi i drugi dan iza AIH-a. Mozda se nesto pozitivno dogada
Držim 🤞 da pvo i meni kao i tebi nesto znaci 😁
2018. 👶🏻
2019. Blighted ovum
2022. Missed ab.
4/24 prvi put AIH
Sortiraj odgovore
Najstariji